The Real Housewives of New York Seizoen 10 Aflevering 21 Samenvatting: De waarheid over de gravin

Welkom terug bij The Real Housewives of New York! De aflevering van deze week was vol drama, terwijl de dames bleven botsen over Luann's beslissing om met Tom te trouwen. De aflevering begon met een ontmoeting tussen Bethenny en Dorinda voor de lunch. Dorinda was nog steeds boos op Bethenny omdat ze niet naar haar verjaardagsfeestje ging, maar de twee maakten het uiteindelijk goed. Ondertussen had Luann een ontmoeting met haar weddingplanner om de laatste details van haar aanstaande huwelijk te bespreken. Ze had ook een hart tot hart met Ramona, die toegaf dat ze het nog steeds moeilijk vond om de relatie van Luann met Tom te accepteren. Later verzamelden de dames zich voor het avondeten bij Sonja thuis. De avond begon goed, maar het ging snel bergafwaarts toen Sonja zwaar begon te drinken en beledigende opmerkingen maakte. Ze struikelde uiteindelijk en viel, waarbij ze zichzelf verwondde. De volgende dag confronteerde Bethenny Sonja met haar gedrag van de vorige nacht. Sonja verontschuldigde zich en beloofde hulp te zoeken voor haar drankprobleem. Dat was alles voor deze week! Stem volgende week af om te zien wat er daarna gebeurt!

De dames bleven het uitvechten The Real Housewives of New York Seizoen 10 Aflevering 21 , en zoals altijd het geval is met deze dames, was het gevuld met gekke momenten.

Van het drinken van Dorinda Medley tot het drinken van Luann, het zorgde voor een van de meest bizarre uitjes van deze realityserie tot nu toe, en we genoten van elke seconde.

als jij bekijk The Real Housewives of New York online , je weet dat Dorinda de laatste tijd overal is geweest.

Met verschillende uitbarstingen en ronduit zuiggedrag, hebben haar co-sterren zich afgevraagd of ze heeft gedronken.

Hoewel ze ontkende dat ze het hele seizoen dronken was, gaf ze wel toe dat ze zich afgelopen herfst realiseerde dat er een probleem was met haar drinken.

Bovendien gaat ze nu om de twee weken naar therapie om zichzelf in toom te houden. Andy verspilde geen tijd met het afspelen van de clip van Dorinda die het met Luann de Lesseps in Cartagena deed.

Die kleine uitbarsting was krankzinnig en bewees dat er iets mis was, maar Dorinda leek op dat moment te denken dat ze nuchter was.

Ramona Singer in het zwart

Haar co-sterren dachten daar anders over, maar Ramona kwam haar te hulp. Ramona voerde aan dat iemand die net uit de ontwenningskliniek kwam, niet het recht had om commentaar te leveren op de vraag of iemand anders dronken was.

Maar Dorinda was nog steeds boos en wilde dat de gravin haar de verontschuldigingen zou aanbieden die ze zogenaamd verdiende.

Een fan ging zelfs zo ver dat ze Dorinda vroeg of ze hulp nodig had, en haar antwoord was veelzeggend.

Ze zei dat ze niet was gearresteerd, dus ze was braaf tot dat moment. Logisch, denken we.

'Luann heeft een dieptepunt bereikt,' zei Bethenny.

'Sommigen zouden zeggen dat tegen je vriend die net uit de ontwenningskliniek komt een ex-gravin misdadiger is, misschien een bodem is.'

Dorinda Medley woont première bij

'Ik ben het er niet mee eens,' antwoordde Dorinda. 'Volgende vraag. Andy.'

Bethenny zei dat Dorinda geen excuses van Luann mag verwachten, want Luann bevindt zich op een donkere plek.

Maar dat viel Dorinda niet goed, die het gevoel had dat ze probeerde en probeerde het goed te maken met Luann.

Het gesprek ging al snel over het drinken van Luann, en de dames vertelden hun mening hierover en over haar tweede bezoek aan de ontwenningskliniek.

'Ze had een beetje een wending genomen en ik denk dat de recente situatie met haar familie de zaak zeker niet heeft geholpen', zei Bethenny, verwijzend naar de rechtszaak die tegen haar was aangespannen.

Die rechtszaak waar we het hier over hebben, hield in dat ze naar verluidt werd verteld om een ​​trustfonds voor haar kinderen op te richten toen ze haar huis verkocht, wat ze blijkbaar niet deed.

Bethenny Frankel slaat een houding aan

'De druppel die de emmer deed overlopen en haar over de rand duwde,' zei Ramona.

'Nu kan ik er door alles over beginnen,' zei Ramona, 'maar in Mexico vertelde ik haar dingen die ik zeker wist over Tom, en ze zei: 'Oh, mijn god. O mijn God. Als Noel het wist. Vertel het aan niemand, want als Noel het wist, zou hij sterven!' Ik ga, 'Ik ga het aan niemand vertellen, maar je moet dit weten en ermee omgaan en het uitzoeken.''

'Je hebt haar dit off-camera verteld,' vroeg Andy, en Ramona antwoordde: 'Ja, in Mexico, voordat ze viel. Daarom is ze gevallen.'

'Nou, ze had ook 18 tequila's op,' voegde Andy eraan toe.

De huisvrouwen vertelden vervolgens dat Luann na de reis meerdere keren had gedronken.

Verdorie, zelfs Bethenny, die haar al die tijd had verdedigd, gaf dat toe.

Bethenny Frankel in mei 2018

'Ik zou zeggen dat ze niet helemaal alleen tot [de beslissing om naar de ontwenningskliniek te gaan] is gekomen', zei ze.

'Er waren een paar mensen daar, en het was het juiste om te doen. Het was een heel, heel emotioneel en gek weekend.'

Hoewel drinken het hoofdonderwerp van het gesprek was, kregen we toch meer te horen over de vete tussen Bethenny en Carole.

Bethenny voerde aan dat Carole degene was die de zaken veranderde en haar in de kou liet staan. Bethenny zei zelfs dat ze zelden antwoord kreeg op berichten en als ze dat deed, waren het woordreacties.

Carole Radziwill Insta Pic

Dat is wanneer Carole opende over haar gedachten. Het probleem zou voortkomen uit het feit dat Bethenny Adam, de jongere man die om compensatie vroeg voor liefdadigheidswerk, vernielde.

Bethenny haalde haar go-to-antwoord naar voren en sleepte Carole mee omdat ze geen baan had. De twee vergeleken vervolgens berichten, en ze waren even afschuwelijk voor elkaar.

Het eindigde met niets dat een conclusie voor hen in de weg stond, en dat komt omdat het laatste deel aanstaande woensdag op Bravo wordt uitgezonden.