The Real Housewives of New York Seizoen 10 Aflevering 2 Samenvatting: Running Your Mouth

Welkom terug bij The Real Housewives of New York! Deze week gingen de dames door met het filmen van het 10e seizoen van de show en het werd verhit. In de aflevering kregen Dorinda Medley en Luann de Lesseps ruzie nadat Dorinda Luann een 'dronken' noemde. Dit leidde ertoe dat Luann boos werd en haar mond naar Dorinda liet lopen. De andere dames probeerden tussenbeide te komen, maar het was te laat. Tegen het einde van de aflevering had Dorinda er genoeg van en zei ze tegen Luann dat ze 'kop moest houden'. Het is veilig om te zeggen dat deze twee niet snel weer vrienden zullen zijn.

Carole Radziwill is de meest moedige huisvrouw in de geschiedenis van de franchise.

Op The Real Housewives of New York Seizoen 10 Aflevering 2 , begon de 54-jarige aan een van de meest uitdagende ervaringen van haar leven: de marathon van New York.Hoewel dat misschien niet zo erg klinkt, moet je er rekening mee houden dat Carole in het verleden heeft gezegd dat ze niet trainde, dus het zou altijd moeilijk worden.

Wanneer The Real Housewives of New York City seizoen 9 ingepakt, begon ze te trainen om in vorm te komen voor het grote evenement, en wie kan haar dat kwalijk nemen?

Voor Carole ging de marathon helemaal over het eren van haar overleden echtgenoot, Anthony, die in het verleden meedeed en ze had het gevoel dat ze het de eerste keer nooit serieus nam.

De 30-jarige Carole had zich absoluut niet kunnen voorstellen dat de 54-jarige Carole 26, 2 mijl zou rennen. De 30-jarige Carole zou zeggen: ‘Hou je me voor de gek?’ deelde ze met kijkers. [Maar] ik ben opgewonden. Ik beschouw het als een avontuur.

Op een hartverwarmend moment ging Carole op zoek naar de statistieken van Anthony, en laten we zeggen dat ze veel beter waren dan die van haar.

Carole Radziwill-afbeelding

Ik voelde me een beetje melancholisch en trots tegelijk toen ik zijn naam en zijn tijd zag, zei Carole.

Het is gewoon ongelooflijk dat hij dat deed en ik wou dat ik er meer een feest van had gemaakt.

Toen het tijd was voor Carole om weg te rennen, was ze enorm nerveus, maar ze kwam erdoorheen en ontmoette haar familie en vrienden aan de andere kant, meer dan zes uur later.

Het was een emotionele ervaring voor haar, maar ze wilde een eerbetoon brengen aan Anthony, en dat deed ze op winnende wijze.

Voordat de marathon begon, was ze bang bij het vooruitzicht dat ze de marathon niet zou kunnen voltooien.

Ik ben banger om de marathon te lopen dan toen ik bij ABC News werkte en verslag deed van de oorlog in het Midden-Oosten, zei ze.

Carole

Toen ik naar Afghanistan ging, voelde ik me opgewonden, opgewonden. Aan de startlijn staan ​​is waarschijnlijk de engste plek waar ik ooit ben geweest.

Het is heel anders dan andere uitdagingen die ik in mijn leven heb gehad. Er is geen ondersteuning. Dit is allemaal mijn schuld, voegde ze eraan toe.

Elders bleef Tinsley problemen veroorzaken, en het wordt steeds duidelijker dat ze al die tijd net zo slecht was als Sonja.

Tijdens een etentje met Luann kon Tinsley het niet helpen gemeen te zijn toen Luann haar advies probeerde te geven over de man in haar leven.

Tinsley zag eruit alsof Luann zojuist het mes in haar had gestoken of iets dergelijks dat het idee had advies te krijgen.

Tinsley Mortimer-foto

Dit leidde ertoe dat Tinsley Luann sleepte omdat hij de titel van gravin had en gewoon een sukkel was.

Luann ontmoette Sonja en de twee kregen een band vanwege hun wederzijdse haat voor Tinsley. Luann beweerde beleefd dat ze verschillende media-aanbevelingen heeft via haar titel, en dat was dat.

Maar Sonja wilde Tinsley nog even meeslepen, en dat deed ze samen met Dorinda tijdens een stadswandeling.

Sonja beweerde dat Tinsley een vrouw was die naar de stad was verhuisd om een ​​man alles voor haar te laten betalen en ging zelfs zo ver dat ze beweerde dat Tinsley nooit had betaald voor de cadeaubon die ze haar had gegeven.

Tinsley Mortimer woont 2016 Whitney Party bij

Ja, deze dames zullen het binnenkort met elkaar oneens zijn, en het ziet er naar uit dat het gaat spelen als ze allemaal naar de Hamptons gaan.

Wat vond jij van de laatste actie?

Raak de opmerkingen.

The Real Housewives of New York gaat woensdag door.