The Real Housewives of New York City Seizoen 9 Aflevering 6 Samenvatting: Wishful Invitation

Welkom terug bij The Real Housewives of New York City! In de aflevering van deze week zijn de dames nog steeds in de Hamptons en hebben ze het nog steeds over Dorinda's vriend, John. Dorinda nodigt John uit voor een feest in het huis van Luann, maar hij komt niet. De dames hebben het allemaal naar hun zin zonder hem, maar Dorinda is teleurgesteld. Later confronteert Bethenny Frankel Ramona Singer met de opmerkingen die ze maakte over haar dochter Brynn. Ramona houdt vol dat ze Brynn alleen maar probeerde te helpen, maar Bethenny gelooft haar niet. De twee krijgen een verhitte discussie die eindigt met Bethenny die Ramona een 'leugenaar' noemt en stormt weg. Ten slotte nodigt Sonja Morgan de dames uit voor haar modeshow, waar ze allemaal in haar nieuwe lingerielijn over de catwalk lopen. Iedereen heeft het naar zijn zin en Sonja is dolblij met de opkomst. Dat was alles voor deze week! Stem volgende week af om te zien wat er daarna gebeurt!

Ontspoort Ramona Singer?

Die gedachte schoot door Dorinda Medley's hoofd The Real Housewives of New York City Seizoen 9 Aflevering 6 toen bleek dat er iets aan de hand was met de doorgewinterde huisvrouw.

Toen de aflevering begon, ontmoette Bethenny Sonja voor een lichte lunch, en de dames begonnen meteen te praten over Dorinda en waarom ze boos was op Bethenny omdat ze niet kwam opdagen op Ramona's feest.

Bethenny merkte snel op dat ze zo over Ramona en haar vuile mond heen was, tot het punt dat ze niet eens in dezelfde kamer wilde zijn als zij.

Sonja begon toen te kletsen over hoeveel van de castleden met haar voormalige vriendjes zijn uitgegaan, en jongen, Bethenny had de beste zinger van de hele serie: je bent als een curator van c-t.

Bethenny Frankel schittert op Gala

Terwijl dit gaande was, verzamelde Dorinda haar familie en ze gingen op bezoek bij het graf van haar overleden echtgenoot, Richard Medley. Hannah opende met een toespraak, waarin ze eigenlijk zei dat hoewel Richard niet haar biologische vader was, hij een geweldige man was.

Elders bleef LuAnn de Lesseps zich voorbereiden op haar huwelijk met de liefdesrat, Tom D'Agostino. Ze liet haar jurk zien aan de meisjes, die niet al te opgewonden leken door het nummer.

Dorinda was er, maar zij was de enige die LuAnn niet had ondervraagd over wat er met Tom aan de hand was, dus daar is dat. Dat wil niet zeggen dat ze haar mond heeft gehouden als LuAnn buiten gehoorsafstand is.

Bethenny ging ook op zoek naar wat er in hemelsnaam aan de hand was met Carole. Het bleek dat ze Adam het huis uit wilde hebben, maar beweerde dat ze nog steeds allemaal in orde waren.

Carole Radziwill-afbeelding

Bethenny beweerde dat het een grote rode vlag was voor het paar, een die waarschijnlijk het einde van hun relatie zou betekenen. Terwijl de relatie van Carole op glad ijs was, begon Bethenny over haar drama met Jason Hoppy.

Hij stuurde vreselijke e-mails en zorgde er zelfs voor dat ze van haar appartement af wilde voor een mooiere plek.

Terwijl Dorinda suggereerde dat ze de bewaarder van de vrede was, leek ze te proberen een hit te veroorzaken tussen Bethenny en Ramona. Ze besloot dat het een goed idee was om zowel LuAnn als Bethenny te confronteren.

Ramona keerde zich snel tegen LuAnn en wilde weten waarom ze niet was uitgenodigd voor haar bruiloft omdat ze haar locatie al had geboekt. Ze had het gevoel dat ze oneerlijk werd behandeld.

Nu ben je dubbel niet uitgenodigd, schreeuwde Bethenny tegen Ramona, terwijl LuAnn klaar leek om dekking te zoeken. Ramona beweerde toen dat ze blij was voor LuAnn.

Ja, juist.

Ramona Singer in het zwart

Toen LuAnn ontsnapte, probeerde Bethenny hetzelfde te doen, maar ze werd in het nauw gedreven door Ramona. Jakkes.

Met je vriendinnen hebben we allemaal situaties die goed zijn, maar soms als het een slechte tijd in hun leven is, ben je er dan graag voor ze?

Bethenny was niet onder de indruk en probeerde weg te rennen, maar Ramona wilde dat Bethenny wist dat ze boos op haar was.

Je kunt niet eens een gesprek voeren, piepte Ramona. Ik ben op zoveel manieren erg teleurgesteld in je. Ik was er elke dag voor je als je ziek was.

Toen Bethenny terugvuurde dat ze er was voor Ramona tijdens haar scheiding, raakte Ramona in een stroomversnelling, maar Bethenny ontsnapte.

Ramona Singer GIF: Meer oordelende ogen in de schoenenwinkel

De aflevering eindigde toen ze probeerde in de buurt te komen van Carole, die weg wilde rennen.

Bevindt Ramona zich op glad ijs bij de dames?

We hebben geen idee.