The Real Housewives of New York City Seizoen 9 Aflevering 5 Samenvatting: verkiezingsavond!

Welkom terug bij onze samenvatting van The Real Housewives of New York City! In deze aflevering brengen de dames samen de verkiezingsnacht door. Ze bespreken hun gevoelens over de verkiezingen, hun hoop voor de toekomst en hun angsten over wat er zou kunnen gebeuren. Ze nemen ook de tijd om te ontspannen en samen plezier te hebben. We hopen dat je geniet van deze aflevering!

Is het je favoriete huisvrouwen gelukt om de verkiezingen van 2016 draaglijker te maken?

Dat was hun plan The Real Housewives of New York City Seizoen 9 Aflevering 5 vond de dames de hele nacht feesten om te zien wie de cut voor POTUS maakte.Cast van The Real Housewives of New York seizoen 9

Plottwist: Donald Trump wint. Ja, we proberen nog steeds grip te krijgen op dat kleine stukje waarheid, maar hoe lang duurt het voordat de dames eroverheen zijn?

We wisten al dat Carole enthousiast was over de verkiezingen, dus begon ze de aflevering door met haar moeder in Pennsylvania te gaan werven.

Het ongemakkelijke aan de ontmoeting was dat Carole haar moeder aan Adam voorstelde en dat zette me aan het denken: hoe vaak ziet/spreekt Carole haar moeder?

Het is niet zo dat Adam een ​​nieuwe figuur in haar leven is. Hij bestaat al een hele tijd. Schaamt ze zich bijvoorbeeld voor hem?

Carole ging zelfs van deur tot deur om haar mening op te dringen aan de mensen in Pennsylvania, en de mensen keken boos.

Ramona Singer in het zwart

Ondertussen besloot Ramona dat het tijd was voor wat gezichtsverjonging. Dit werd veroorzaakt doordat ze 60 jaar oud werd. Toen haar gezicht verdoofd was, wilde ze wegrennen.

Ze besloot het uit te rijden omdat ze er geweldig uit wilde zien voor haar grote verjaardagsfeest. Wie wil er niet geweldig uitzien terwijl hij een mijlpaal bereikt?

Terwijl dit gaande was, ging Sonja naar de stad voor een date met Rocco. Ze bevestigde wel dat ze het leuk vond om bij Rocco te zijn, maar wees er snel op dat ze het leuk vond om heet en zwaar te worden met 'Frenchy'.

Eh, oké dan.

Haar aandacht ging al snel naar Tinsley vanwege de manier waarop ze zich gedroeg. ICYMI: Ze gooide Tinsley een bot door haar bij haar te laten wonen terwijl ze haar leven op orde bracht.

Tinsley betaalde de gunst terug door uit te gaan met Sonja's vrienden en haar niet uit te nodigen. Behoorlijk bitchy, toch?

Tinsley Mortimer woont 2016 Whitney Party bij

Op het feest van Carole nam het een zure wending toen werd bevestigd dat Donald Trump de verkozen president was.

Carole was de volgende ochtend nog steeds pissig, dus ging ze wat lichte verfrissingen halen. Ja, ze bevatten misschien weinig calorieën, maar ze waren gevuld met alcohol.

Ze ging met Ramona naar chique boetieks om een ​​jurk te vinden voor haar verjaardagsfeestje die Dorinda van plan was.

Ramona begon erover dat Bethenny boos op haar was omdat ze Brynn ter sprake had gebracht, omdat haar reactie gewoon niet nodig was.

Met een jurk in de bus was het tijd voor het feest. Er was duidelijk een tijdsprong, maar we willen niet weten wat er tussen de opnames gebeurde.

Bethenny Frankel schittert op Gala

Onze trouwe vrienden bij Bravo bewerken de aflevering voor zoveel mogelijk drama. Tinsley besloot op het feest de standaard te doorbreken met een nep-trouwjurk.

Het was de bedoeling dat het allemaal zwarte jurken zouden zijn, maar iets zegt ons dat Tinsley alles doet voor een extra seconde zendtijd.

Sonja ergerde zich aan Tinsley omdat ze naar de bar ging en alleen wat te drinken haalde. Jeetje, zal Tinsley het ooit leren?

De aflevering eindigde met Ramona die de naam van haar date vergat. Wel verdomme?

Wat vond je van deze wilde aflevering van de serie?

Klik op de reacties hieronder!