The Real Housewives of New York City Seizoen 9 Aflevering 21 Samenvatting: bij wie trekt Tinsley in?

Als je niet bij bent met het laatste seizoen van RHONY, mis je een serieus drama. In aflevering 21 komen we er eindelijk achter bij wie Tinsley intrekt. Spoiler alert: het is haar vriendje, Scott. De twee zijn al een tijdje aan het daten en het lijkt erop dat ze eindelijk klaar zijn om de volgende stap te zetten. Dit zal zeker een controversiële zet zijn, aangezien sommige andere huisvrouwen hun twijfels hebben over Scott. Alleen de tijd zal leren of Tinsley de juiste beslissing heeft genomen, maar we zullen afstemmen om erachter te komen!

De cast van The Real Housewives of New York City op één plek hebben kan maar één ding betekenen: Luann de Lesseps zal moeten luisteren naar beschuldigingen van bedrog over Tom D'Agostino.

Wanneer The Real Housewives of New York City Seizoen 9 Aflevering 21 begon, Luann sprong naar de verdediging van Tom nadat Ramona beweerde dat hij een beetje te vriendelijk is met sommige van de vrouwen met wie hij relaties heeft gehad.Nu zijn we het niet vaak met Ramona eens, maar ze heeft wel een punt. Waarom wil iemand vriendelijk zijn met hun backcatalogus van geliefden? Is het voor het geval hij terug moet naar een van hen?

Tom is een geweldige kerel die van me houdt. We houden ervan om samen en getrouwd te zijn, wierp Luann tegen, maar nu we weten dat ze gaan scheiden, denk ik dat Luann genoeg had gehoord en hem zijn marsorders had gegeven.

LuAnn de Lesseps gaat naar School of Visual Arts en presenteert Language Of Fashion

Het is bijna alsof Luann in een droomwereld heeft geleefd waarin ze denkt dat Tom geen kwaad kan doen, maar de enorme hoeveelheid geruchten over vreemdgaan had genoeg moeten zijn om haar te vertellen dat deze romance er niet een was van alle tijden.

Nu haar huwelijk op de klippen gelopen is, zou je denken dat de dames haar een pauze zouden gunnen, maar Bethenny stak het mes erin door te zeggen dat Luann haar appartement niet langer een penthouse moest noemen.

Het is blijkbaar een appartement met één slaapkamer op de bovenste verdieping van een gebouw, maar Tom en Luann lijken te denken dat het een penthouse is.

Bethenny roept: Het is pretentieus als f—!

Bethenny Frankel in het groen

We schakelden toen over naar Tinsley en hoe ze nog steeds in een hotel woont en van de roomservice houdt. Ze heeft wel onthuld dat zij en Scott sterk gaan en dat ze bij hem intrekt.

Volgens haar is hij de ware en zal ze de rest van haar leven met hem doorbrengen. Hé, ze moest iets doen om haar plek in de cast voor seizoen 10 veilig te stellen.

Ik dacht dat het niet ingewikkelder kon worden, maar toen hoorde ik dat de vrouwen een gerucht hoorden dat Sonja's 'Frenchie' een man is die Sonja heeft gecast om de rol te spelen.

Tinsley Mortimer woont 2016 Whitney Party bij

Ze was geschokt door alles en ontkende het ronduit. Iets zegt me dat ze hem van Page Six heeft gekregen als blijk van goede wil voor alle verhalen die ze heeft verkocht.

Verrassend genoeg onthulde Tinsley dat Sonja en haar man erg luidruchtig zijn in de slaapkamer, dus is hij een gigolo? Niemand weet het.

Ook lijkt niemand er iets om te geven. Sonja is de laatste tijd een beetje overal geweest met haar aantijgingen, dus het zou niet verwonderlijk zijn als ze een show voor de camera's opvoerde.

Oké, wat vond je van het tweede deel van de reünie?

Raak de reacties!