The Real Housewives of New York City Seizoen 9 Aflevering 18 Samenvatting: Make Out, Make Up

Het drama stopt nooit in The Real Housewives of New York City en seizoen 9, aflevering 18 was niet anders. De dames begonnen de aflevering door hun strijd uit de vorige aflevering voort te zetten. Ze legden echter al snel hun meningsverschillen opzij en begonnen met elkaar te zoenen. Hoewel het lijkt alsof de dames altijd ruzie hebben, maken ze het uiteindelijk altijd goed. En deze aflevering was niet anders. Ze zijn misschien niet de beste vrienden, maar ze staan ​​altijd achter elkaar als het er het meest toe doet.

Het einde van een reis is een bitterzoete aangelegenheid, en voor de dames van The Real Housewives of New York City is het duidelijk dat ze veel te bespreken hebben.

Wanneer The Real Housewives of New York City Seizoen 9 Aflevering 18 begonnen, de dames waren nog steeds onder invloed van HEEL VEEL alcohol, en tja, het zat niet mee.

Cast van The Real Housewives of New York seizoen 9

Sonja laat nog steeds weten dat Ramona niet toegeeft dat ze gelukkig is, maar haar aandacht ging al snel uit naar Ramona's bezittingen en niet naar haar gebreken.

Toen leken de dames het gepast te vinden om naakt te gaan en te pronken met hun lichaam. Dus ja, het was een gewone avond voor deze vrouwen van New York City.

Bethenny bleef Ramona's naam door het slijk halen. Ze wilde dat iedereen wist hoe slecht haar voormalige vriend was. Dit maakte op zijn beurt de weg vrij voor tranen in de ogen.

Bethenny Frankel in het groen

Ze legden hun vete opzij en Bethenny ging verder door Sonja te kussen. Het was geen hartstochtelijke kus, maar Sonja wilde meer.

Zoals verwacht was Bethenny de enige die kwam opdagen voor het avondeten, en ze werd boos op Dorinda omdat ze dronk in plaats van at. Dorinda stak zichzelf per ongeluk met een mes, dus dat zou jullie moeten vertellen hoe dronken ze was.

De volgende ochtend waren er nog steeds spanningen en Dorinda herinnerde zich niets. Hierdoor dacht ze dat ze gelijk had en dat Bethenny ongelijk had.

De twee dames kibbelen om niets omdat veel van de anderen niet zijn verschenen voor het avondeten, dus daar is dat. Dorinda gaf aan Carole toe dat ze soms een beetje veel kan zijn en dat ze zichzelf bij elkaar moest rapen.

Bethenny Frankel schittert op Gala

Tinsley, Ramona en Carol gingen op reis om te gaan vissen terwijl de andere dames massages kregen. Tinsley liet de bom vallen dat ze met Scott naar Vegas ging.

Dat is een grote stap als je bedenkt dat ze al vijf minuten aan het daten zijn, maar Tinsley is voorbij het vrijgezellenleven en wil iets meer. Ze hadden geen geluk bij de visexcursie en belandden op een vismarkt om te liegen over hun vangst.

Ja, wij zouden hetzelfde doen.

De reis eindigde met een laatste diner. De hoofdattractie was Tinsley, die een dronken bende was. Ze deed het met Luann omdat de gravin haar beledigde omdat ze zoveel vloekte. Ja, Tinsley vuurde bij elke gelegenheid krachttermen af.

Tinsley Mortimer woont 2016 Whitney Party bij

Zucht. Deze dames zullen altijd een manier kunnen vinden om wat drama met elkaar te veroorzaken. Het is best bizar, maar het levert goede tv op.

Wat vond je van alle ontwikkelingen?

Is dit de gekste reis van de hele serie geweest?

Raak de reacties met je gedachten!