The Real Housewives of New York City Seizoen 9 Aflevering 14 Samenvatting: A Slippery Slope

De Real Housewives van New York City zijn terug en brengen het drama! In de aflevering van deze week zien we de dames beginnen te ontrafelen terwijl de druk van het leven in de stad zijn tol begint te eisen. Tijdens een etentje lopen de spanningen hoog op, wat leidt tot explosieve ruzies. Het is duidelijk dat deze vrouwen zich op een hellend vlak bevinden, en vanaf hier wordt het alleen maar dramatischer!

De dames begonnen aan een reis naar Vermont op The Real Housewives of New York City Seizoen 9 Aflevering 14 , maar dat betekende niet dat ze beleefd tegen elkaar zouden zijn.

als jij bekijk The Real Housewives of New York City online , weet je al dat iedereen op een of ander moment op gespannen voet stond met Ramona Singer.Toen de aflevering begon, probeerde Ramona aardig te spelen met iedereen en maakte ze avocadotoost. Misschien heeft ze een nieuw blad omgeslagen.

Bethenny nam snel even de tijd om met Tinsley te praten. Voor het geval je het gemist hebt: Tinsley huilde vorige week tegen de dames om de manier waarop haar leven verliep.

Tinsley leek blij dat Bethenny de tijd nam om ervoor te zorgen dat alles in orde was, en ze waren meteen weer op goede voet.

Terwijl de ene vete voorbij was, begon een andere met Sonja en Luann. Luann wilde een verontschuldiging voor de manier waarop Sonja een paar dagen eerder over haar man sprak.

Sonja Morgan viert haar 25A Magazine Cover

Zoals de meeste kijkers is Sonja sceptisch over Toms bedoelingen met Luann. Wie kan het haar kwalijk nemen? Elke dag duiken er geruchten op over wat hij heeft uitgespookt.

Uiteindelijk beweerde Sonja dat ze zou proberen te wennen aan het idee dat Luann bij Tom zou zijn. Eh, goed dan.

Carole en Dorinda pauzeerden voor het vuur om een ​​praatje te maken over hun tegenspelers. Hun hot topic was Bethenny en wat er aan de hand was met haar ex-vriend.

Ze praatten erover dat hij was gearresteerd omdat hij haar had gestalkt en bedreigd. Kortom, ze hadden het over wat we al wisten over de situatie.

Hoewel dat niet helemaal een slechte zaak is, was het omslachtig om naar te kijken. Krijg wat nieuw materiaal, dames.

Bethenny Frankel schittert op Gala

Terug op de hellingen vertelde Bethenny tegen Luann en Tinsley over haar haat voor Ramona. Luann en zij waren het erover eens dat ze Ramona naar Mexico moesten uitnodigen omdat ze maar de halve week kon blijven.

Bethenny kreeg de waarschuwing dat haar drama het nieuws aan het breken was, en ze was van streek. Ze wilde niet dat het haar reis met de dames zou verpesten.

Carole nam contact op met Bethenny en het was duidelijk dat Bethenny er niet druk om maakte dat haar vrienden de waarheid leerden kennen. In plaats daarvan wilde ze plezier hebben.

Tijdens het eten had Bethenny het gevoel dat Ramona te hard probeerde om het goed met haar te maken. Ze had echter het gevoel dat ze een beetje te ver ging.

Luann opende toen tegen Ramona dat ze maar voor de helft van de Mexico-reis was uitgenodigd. De reactie op haar gezicht was echt hilarisch.

LuAnn de Lesseps gaat naar School of Visual Arts en presenteert Language Of Fashion

Ze zag eruit alsof ze over de tafel zou springen en Bethenny zou slaan met de halflege wijnfles. Het zou geweldig zijn geweest om dat te zien, maar het zou geen goed voorteken zijn geweest voor haar gesprekken over contractverlenging.

Toen de dames Truth or Dare speelden, hoorden we dat Tinsley in het verleden anale seks had gehad en dat de penis van John enorm was. Luann schokte toen de vrouwen door op te scheppen dat ze getrouwd waren.

Terwijl de dames begonnen te kibbelen, verdedigde Bethenny Luann.

Wat maakt het uit?

Wat vind je van al het drama?

Geluid uit hieronder!