The Real Housewives of New York City Seizoen 9 Aflevering 12 Samenvatting: Ging Ramona te ver?

Welkom terug bij een nieuw seizoen van de Real Housewives of New York City! De aflevering van deze week was zoals gewoonlijk vol drama. Ramona Singer veroorzaakte enige controverse toen ze een opmerking maakte over een van haar co-sterren. Sommige mensen vonden dat ze te ver ging, terwijl anderen dachten dat ze maar een grapje maakte. Wat denk je?

Drijfde Ramona Singer met opzet een wig tussen LuAnn de Lesseps en Tom D'Agostino?

Dat bleek het geval te zijn The Real Housewives of New York City Seizoen 9 Aflevering 12 , en het resulteerde in een van de betere uren van de Bravo reality-serie.

Toen de aflevering van start ging, waren Tinsley Mortimer en Carole Radziwill extatisch omdat ze in de pers werden genoemd voor iets positiefs. Het is ongehoord dat reality-tv-sterren de pers halen voor iets goeds, dus ze waren er duidelijk mee bezig terwijl ze konden.

Tinsley begon over therapie voor 'posttraumatisch stresssyndroom'. Dit had te maken met haar laatste relatie en hoe vreselijk die eindigde. Carole probeerde Tinsley van gedachten te veranderen.

Ze wilde dat ze aan vrolijke dingen dacht en daarbij haar kapsel veranderde. als jij bekijk The Real Housewives of New York City online , weet je al dat Tinsley niets liever doet dan haar blonde lokken.

Carole Radziwill-afbeelding

Ze lachte toen ze zei dat ze ze op geen enkele manier zou veranderen.

Na de lunch ontmoette Tinsley haar moeder om op appartementenjacht te gaan. Zij en Sonja lijken op dit moment om de andere dag op pad te zijn, en een deel daarvan is omdat ze allebei heel verschillend zijn.

Haar favoriete appartement was $ 9000 en had vier slaapkamers, maar we worstelen om tot een conclusie te komen waarom ze zou willen Dat veel slaapkamers. Is ze van plan nog een stap verder te gaan in haar plan om Sonja's vrienden te stelen en dan bed and breakfast bij haar aan te bieden?

Dat zou ons niet in het minst verbazen, maar ze had wel het gevoel dat ze het zich kon veroorloven.

Tinsley Mortimer woont 2016 Whitney Party bij

'Ik heb een baan. Ik doe business development voor een family office, en dan heb ik ook wat familiegeld, dus ik kan het betalen,' zei Tinsley tegen de camera. Later bezochten ze een appartement aan de Upper East Side.

Dat is het moment waarop Tinsley in tranen uitbarstte.

'Ik begin me zorgen te maken dat ik misschien te snel ga', zei ze.

Terwijl Tinsley zich opmaakte om weg te gaan uit Sonja's horrorhuis, leek Frenchie daar elke dag meer en meer tijd door te brengen.

Sonja vertelde hoe haar vrienden vroegen of hun relatie serieus was. Frenchie wist dat Sonja met Rocco omging, maar het leek haar niets te kunnen schelen.

Sonja Morgan van achteren

Sonja verliet toen haar huis en ging op een date met Rocco, maar ze begon over slapen met Frenchie. Hun date verliep goed en Rocco leek alles goed te vinden.

Elders probeerde Ramona het goed te maken met Bethenny, dus stuurde ze haar een uitnodiging voor haar feest. Maar Bethenny was niet klaar om hun vete te beëindigen.

'Ik mag haar niet. Ik ga niet,' onthulde Bethenny aan de camera.

Iedereen was geschokt toen Missy verscheen. Zij was degene die met Tom uitging toen hij met Luann omging.

LuAnn de Lesseps gaat naar School of Visual Arts en presenteert Language Of Fashion

Missy vroeg Tom over trouwen, en hij antwoordde dat de ring als een halsband was. Het kon Luann niet schelen en vond dat de manier waarop hij zich gedroeg gezond was.

Eh, oké. Ik zie je in de echtscheidingsrechtbank.

Wat vond je van het drama?

Geluid uit hieronder!