The Real Housewives of New York City Seizoen 9 Aflevering 11 Samenvatting: A Countess No More

The Real Housewives of New York City seizoen 9 aflevering 11 samenvatting: A Countess No More is een fascinerende kijk op het leven van een voormalige gravin. De show volgt haar terwijl ze probeert zich aan te passen aan het leven na haar scheiding en haar weg probeert te vinden in de wereld van daten en relaties.

Met Ramona en Bethenny op het spel, maakte Bethenny het tot haar missie om haar voormalige vriend uit alle sociale evenementen te weren. Is het haar gelukt?

Wanneer The Real Housewives of New York City Seizoen 9 Aflevering 11 begon, werd het duidelijk dat Frenchie meer werd dan alleen een vriend met voordelen voor Sonja.Ze was vastbesloten om hem 's ochtends niet in haar huis te zien, maar het leek alsof hij rondhing in huis. Tinsley bleef een beetje te vooruitstrevend en porde de beer om erachter te komen of Sonja een relatie had.

We schakelden toen over op Bethenny's vakantiefeest, dat dit jaar twee vrouwen had verloren: LuAnn ging trouwen en Ramona stond nog steeds in Bethenny's slechte boeken, dus geen kaviaar voor die twee.

Dorinda was aan de wijn en begon al snel tekeer te gaan over Ramona die haar huis verpestte. Als je The Real Housewives of New York online bekijkt, weet je dat Dorinda de minst kwaadaardige huisvrouw is die er is.

Dorinda Medley foto

De dames besloten toen om Ramona in de maling te nemen omdat ze omging met de vrienden van haar dochter en niet veel vrienden van haar leeftijd had. Misschien wil Ramona zich gewoon langer jonger voelen?

Het is behoorlijk triest, en de arme Avery wil waarschijnlijk haar vrienden waarschuwen om te stoppen met chatten met haar moeder. Wie heeft de moeder nodig om al het plezier te verpesten?

Blijkt dat Bravo LuAnn niet genoeg betaalde om op haar bruiloft te filmen. Wie had er naar willen kijken als we weten dat het ongeveer tien maanden gaat duren?

Hoe dan ook.

Ze besloot wat persoonlijke beelden van het evenement op te geven om fans een idee te geven van wat er tijdens de gedenkwaardige gelegenheid gebeurde. LuAnn vertelde hoe ze wist dat ze kort na de ontmoeting zijn vrouw zou worden.

LuAnn de Lesseps & Tom D.

Ik wist de eerste week dat ik met hem zou trouwen, en de paarlen poorten gingen open en mijn vader liet [Tom] op mijn schoot vallen.

Eh, goed dan. Van de castleden waren Dorinda en Jill Zarin de enigen die waren uitgenodigd. Zoals verwacht, waren de anderen ijskoud uit het huwelijk.

We werden toen vereerd met een tijdsprong van twee weken, en Ramona was dolenthousiast om uitgenodigd te worden voor de lunch met Dorinda. Ramona bleef de hele tijd nuchter, wat me doet denken dat ze aardig genoeg is als ze nuchter is, maar verandert met de alcohol.

Ze leek blij alle foto's van LuAnn's grote dag te zien, dus er was iets veranderd.

Ramona Singer in het zwart

Het laatste grote evenement van de week was de huwelijksreceptie van LuAnn in New York, waar ook mensen bij waren die niet goed genoeg waren om het echte evenement bij te wonen.

Alle vrouwen leken over het huwelijksevenement heen, maar Tom en LuAnn hebben met succes bewezen dat iedereen ongelijk had, en ze waren getrouwd. Ze kunnen getrouwd blijven zolang we nooit meer horen over de geruchten over vreemdgaan.

Wat vond je van de aflevering?

Geluid uit hieronder.