The Real Housewives of New York City Seizoen 7 Aflevering 2 Samenvatting: Hamptons, Here We Come!

Welkom terug bij The Real Housewives of New York City! Deze week gaan de dames naar de Hamptons voor wat plezier in de zon. Vorige week zagen we Bethenny Frankel Ramona Singer confronteren met het verspreiden van geruchten over Bethenny's vriend. De twee hadden een verhitte discussie, maar het lijkt erop dat ze hun meningsverschillen opzij zetten en genieten van de Hamptons. Carole Radziwill is ook in de Hamptons met haar vriend, Adam Kenworthy. De twee lijken serieus te worden en we zijn verheugd om te zien wat de toekomst voor hen in petto heeft. Het ziet ernaar uit dat het weer een seizoen vol drama gaat worden van The Real Housewives of New York City!

De dames trekken van Manhattan naar de Hamptons verder The Real Housewives of New York City Seizoen 7 Aflevering 2 voor een weekend vol plezier en nostalgie.

Dat en absoluut geen enkel drama ... ja, goed. Hebben we je voor de gek gehouden!?De cast van De echte huisvrouwen van New York City heeft de afgelopen seizoenen ingrijpende veranderingen ondergaan. Eerst werd de hele cast ontslagen. Dan zijn er tal van vervangende echtgenotes.

En hoewel Bethenny het tijdens de première van Real Housewives of New York City vorige week bijna onmogelijk maakte om haar gezeur te verdragen dat ze de rijkste dakloze in Manhattan was, is de chemie (of het gebrek daaraan) van de cast van dit seizoen misschien wel de beste die de franchise ooit heeft gezien. sinds zijn ontstaan.

De cast lijkt precies de juiste balans te hebben tussen vrienden, vijanden en vijanden.

Het is altijd moeilijk om te zien waar de allianties liggen met de dames van New York. Maar het lijkt erop dat de grens is getrokken tussen de gehate en de nederige.

En als er iemand het meest gehaat wordt in aflevering 2, dan is het Sonja Morgan wel. Niemand houdt van Sonja, behalve Sonja.

Het is moeilijk om de vrouwen de schuld te geven van RONYC voor een hekel aan Sonja.

Toen ze in seizoen 3 op de show kwam, was ze grappig en energiek. Dit seizoen is ze echter een navelstarende socialite die bijna ondraaglijk is.

Tijdens de lunch bijvoorbeeld met Ramona en de nieuwste huisvrouw, Dorinda Medley, vragen de dames de serveerster naar haar naam.

Terwijl de serveerster antwoordt, Jennifer, reikt ze over de tafel om Sonja's menu op te halen.

Sonja is zo afwezig en in zichzelf gekeerd, dat ze het gebaar voor een handdruk aanziet.

Ze strekt haar arm slap uit alsof Jennifer voorover zou buigen en de rug van haar hand zou kussen.

Of zoals Dorinda zegt, ze 'steekt haar hand uit alsof ze koningin-moeder is'.

Het is bijna verrassend dat Sonja een pauze kan nemen van het kussen van haar eigen kont om ten onrechte te denken dat iemand anders het wil kussen.

Het is gemakkelijk om aan te nemen dat Sonja de roem naar haar hoofd laat stijgen. En misschien is ze dat wel. De onechtheid van haar gedrag suggereert echter onzekerheid.

Sonja staat al jaren onder intensief juridisch toezicht. Tussen echtscheiding en juridische problemen heeft ze veel van haar waargenomen macht verloren.

Haar gedrag zou aantoonbaar een compensatie kunnen zijn voor het geld en de zekerheid die ze verloor.

Als deze aflevering moet worden opgesplitst in de gehate en de vernederde, wordt Sonja net zo gehaat als Ramona wordt vernederd.

Wie had gedacht dat Ramona nederig is ooit zou worden uitgesproken op planeet Aarde?

Haar scheiding van haar echtgenoot van 25 jaar, Mario, heeft een emotionele tol geëist van Ramona.

Maar ze lijkt veel nuchterder en haar ogen puilen niet constant uit hun kassen.

Tijdens een bezoek aan mede-huisvrouw van Big Apple, LuAnn de Lesseps, in de Hamptons, verontschuldigt Ramona zich op authentieke wijze.

De twee hebben behoorlijk wat gevechten gehad. Door haar eigen scheiding realiseert Ramona zich dat de hatelijke woorden die ze de afgelopen seizoenen naar LuAnn heeft geslingerd, niet nodig waren.

Ze zegt: ik ben je de grootste verontschuldiging verschuldigd en noemt zichzelf ongevoelig en gevoelloos.

Het klopte niet op zoveel niveaus, voegt ze eraan toe.

Zeven seizoenen lang leek Ramona constant te ontkennen. Vaak begon hij ruzie, praatte in cirkels en sprak hard, Ramona's was in het middelpunt van de strijd geweest RONYC conflict.

Dit is mogelijk de eerste keer dat Ramona oprechte nederigheid en berouw toont.

LuAnn zit nog niet in Team Ramona.

Ze aanvaardt de excuses van Ramona, maar niet zonder aarzelen.

Je vergeeft en vergeet. We zullen zien, zegt de gravin.

Gezien het feit dat ze een gravin is, is LuAnn stijlvol genoeg om Ramona's verontschuldiging te accepteren. Hoewel ze het misschien niet zal vergeten, is ze meer geneigd dan welke andere huisvrouw dan ook om de andere wang toe te keren en verder te gaan.

Later, tijdens haar interview, zegt ze zelfs dat Ramona's verontschuldiging oprechter was dan normaal. En ze vertelt enkele dames dat ze haar gelooft.

Er is zeker hoop op de BFF-status tussen LuAnn en Ramona.

Nog een ons eenvoudige taart komt van LuAnn.

LuAnn heeft haar levensstijl drastisch veranderd nadat ze uit elkaar was gegaan met vriend Jacques Azoulay.

De nieuwe en nederige LuAnn verkoopt haar landhuis in Hamptons voor een kleiner, gezelliger huis.

Normaal gesproken, als ik hoor a RONYC huisvrouw praat over een kleiner huis, datzelfde huis heeft een gastenbadkamer ter grootte van mijn hele huis.

Haar opgravingen zijn absoluut mooier dan je gemiddelde huis. Het nieuwe huis van LuAnn is echter eigenlijk vrij bescheiden voor een huis in de Hamptons dat op de show te zien is.

Het lijkt erop dat LuAnn stappen onderneemt om de façade te laten vallen en het leven te leiden dat ze echt wil.

De aflevering is gevechtsvrij totdat Bethenny Frankel te laat arriveert op het feest van LuAnn in haar nieuwe Hampton-huisje.

Bethenny wil dat een paar van haar vriendinnen de volgende ochtend met haar gaan brunchen.

Maar de problemen beginnen wanneer ze hoort dat diezelfde dames bij Ramona logeren in haar huis in de Berkshires.

In een snelle, neerwaartse en vuile samenvatting; Ramona zegt oh nee, b*tch, je steelt mijn vrienden niet.

Er ontstaat ruzie over de juiste brunchetiquette voor het uitnodigen van vrienden die bij iemand anders logeren.

Ik wil niet met je omgaan, zegt Bethenny scherp tegen Ramona.

Ramona reageert, ik dacht dat je misschien het afgelopen jaar bent opgegroeid.

Als ik een dubbeltje had voor elke keer dat ik ruzie kreeg over brunchetiquette.

Terwijl Ramona en Bethenny het oneens zijn over de juiste manier om een ​​brunch te organiseren, wordt Ramona vreemd kalm.

Met een stem net boven een fluistering, alsof ze een kind met een driftbui probeert te kalmeren, zegt Ramona tegen Bethenny dat ze moet kalmeren.

Ook al lijkt Ramona echt veranderd en kalmer, haar poging om Bethenny tot bedaren te brengen is vreemd.

Aan het einde van de aflevering zegt LuAnn over Ramona: Net als je denkt dat ze normaal is, is ze weer bizar.

Aan het einde van de aflevering vragen we ons af of Ramona echt veranderd is.

Haar gedrag is de afgelopen twee afleveringen echter consistent geweest. Dus ik gok op de nieuwe Ramona.

Gelukkig kreeg Bethenny niet veel zendtijd. Na de aflevering van vorige week ben ik nog steeds aan het herstellen van het luisteren naar het geluid van haar betraande stem terwijl ze klaagde over haar fantastische leven waarvoor de meesten van ons een eierstok of zaadbal zouden opgeven.

Deze week bracht de gehate en nederige naar boven.

En volgens de sneak peek op Kijk wat er live gebeurt , gaat Kelly Bensimon de verdomde gek terugbrengen.

Nou, wat vond je van deze laatste aflevering? Klik naar bekijk The Real Housewives of New York City online bij TV Fanatic, klik dan op de reacties hieronder!