The Real Housewives of New Jersey Seizoen 8 Aflevering 2 Samenvatting: Let Them Eat Cake

Welkom terug bij de tweede aflevering van seizoen acht van The Real Housewives of New Jersey! Deze week vervolgden de dames hun reis naar Italiƫ met wat sightseeing in Florence. Terwijl ze daar waren, bezochten ze een wijnmakerij en hadden ze een wijnproeverij. Later gingen ze naar een bakkerij en aten ze wat cake. En zoals altijd was er veel drama tussen de vrouwen! Hier is een samenvatting van wat er gebeurde.

Cakegate raasde tijdens The Real Housewives of New Jersey Seizoen 8 Aflevering 2 , en Siggy Flicker was boos dat haar cake van $ 1000 in een restaurant was gegooid.

Toen de aflevering begon, belden zowel Siggy als Melissa hun echtgenoten om de avond samen te vatten. Siggy liet het klinken alsof Teresa en Melissa zich kwaadaardig tegen haar gedroegen.Melissa vertelde Joe alles en hij kon niet anders dan lachen om de manier waarop de dames erover tekeer gingen. Dit is het punt: Siggy deed haar uiterste best om Melissa's dag speciaal te maken.

Ze heeft misschien gekke dingen gezegd, maar je gooit geen cake rond iemand die speciaal voor je heeft gemaakt. Dat is gewoon verschrikkelijk en laat zien hoe je personage echt is.

De spanning bleef oplaaien toen Siggy en Dolores naar een sapbar gingen in plaats van zich over te geven aan wat yoga met de dames. Dit betekende ook dat Margaret met Teresa, Melissa en Danielle meeging.

Cast van The Real Housewives of New Jersey seizoen 8

Margaret schokte de dames met een verrassingsceremonie voor de vrouwen om afscheid te nemen van iemand van wie ze hielden die het leven had verloren, en alle vier de vrouwen waren in tranen.

Margaret heeft zich in dit woord verdiept en heeft zich heel goed aangepast. Ze is bevriend met de meeste vrouwen, en dat is ongeveer alles waar ze om kan vragen.

Terwijl dit gebeurde, praatten Siggy en Dolores gemeen over de dames. Ondanks wat de dames met de taart deden, gaf het Siggy niet het recht om denigrerende opmerkingen over iedereen te maken.

Siggy Flicker-houdingen

Margaret en Danielle raakten aan de praat over de manier waarop Siggy om alles bleef huilen en ze besluiten dat ze een emotionele tweelingbroer heeft genaamd Soggy Flicker.

Toen de dames elkaar weer ontmoetten, was het duidelijk dat Siggy en Dolores tegen de rest van het huis waren. Siggy schokte de anderen door hen op de stoep van haar vriend te vertellen dat ze zich beter moesten gedragen.

Siggy en Dolores kwamen snel achter de krans en werden boos, maar zij waren degenen die besloten het feest te laten varen, dus zij hebben ongelijk.

Danielle Staub woont wijnproeverij bij in New Jersey

Siggy's vriendin Lori gaf Teresa een zwemleraar terwijl de andere dames tennissen. Margaret en Dolores verspilden geen tijd om in te gaan op wat er was gebeurd.

Een etentje bij Siggy thuis die avond zorgde alleen maar voor wat meer drama voor de dames. Siggy onthulde dat ze boos was op het taartincident en dat haar vriendin Lori zei dat ze daar alle recht toe had.

Terwijl iedereen ruzie had, zei Siggy uiteindelijk dat ze was verraden vanwege hoe snel de dames zich tegen haar keerden toen ze had geprobeerd het goed met hen te maken.

Teresa Giudice poseert

Uiteindelijk bleven Siggy en Dolores alleen achter om te eten omdat de andere vier de bult namen omdat ze Jersey-vuilnis werden genoemd.

Wat vind je van al het drama? Klik op de reacties hieronder!