The Real Housewives of New Jersey Seizoen 8 Aflevering 10 Samenvatting: Kernsmelting in Milaan

Welkom terug bij The Real Housewives of New Jersey! Deze week zijn de dames in Milaan voor Fashion Week en de start is al moeizaam. Teresa en Melissa hebben een gespannen gesprek over hun vete uit het verleden, dat al snel escaleert in een schreeuwende wedstrijd. De rest van de dames probeert tussenbeide te komen, maar het is duidelijk dat deze twee nog niet klaar zijn om hun beef los te laten. Ondertussen heeft Dolores thuis te maken met persoonlijk drama. Bij haar man Michael is kanker vastgesteld en ze heeft moeite om ermee om te gaan. Ze vertelt haar vrienden over haar angsten en zorgen, en ze bieden haar steun en liefde. Het is weer een wilde aflevering van RHONJ! Zorg ervoor dat je volgende week afstemt voor meer drama, tranen en gelach.

De dames vervolgden hun reis naar Milaan The Real Housewives of New Jersey Seizoen 8 Aflevering 10 , en het vormde het toneel voor een van de grootste bust-ups in de geschiedenis van de hele serie.

Toen de aflevering begon, begaven de dames zich naar Italië, en iedereen leek te denken dat het allemaal om de zakenreis van Margaret en Melissa ging.Cast van The Real Housewives of New Jersey seizoen 8

Dit is het punt: de zakenreis duurde maar liefst twee minuten, waarbij Melissa en Marge naar een showroom gingen. Melissa bestelde twee van alles en herhaalde dat de ene voor haar was en de andere voor de winkel.

Wie zegt dat je zaken niet met plezier kunt combineren? Margaret lijkt te weten waar ze het over heeft wat betreft de modewereld.

Melissa kan wel wat tips gebruiken om haar winkel van de grond te krijgen en nieuwe trends naar New Jersey te brengen. Haar winkel is momenteel een beetje saai en er lijken nooit veel klanten te zijn.

Terwijl alle dames nog steeds aan het bijkomen waren van wat er gebeurde The Real Housewives of New Jersey Seizoen 8 Aflevering 9 , besloten ze om vervlogen tijden voorbij te laten gaan in naam van het drinken van overmatige hoeveelheden alcohol in de modehoofdstad van de wereld.

Siggy Flicker-houdingen

Toen ze elkaar ontmoetten in een restaurant om lekker te eten, kwamen de opmerkingen van Hitler naar boven en vielen ze niet in goede aarde. Met Margaret zorgde ze voor haar vrienden toen Siggy gek op haar werd.

Hoewel haar analogie over Hitler bekend was, koos Siggy ervoor om het ter harte te nemen, en dat is wat er gebeurt als je een van de meest emotionele mensen ter wereld bent.

'De eerste keer dat Margaret naar Hitler verwees, was ik zo geschrokken dat ik niet kon praten', onthulde Siggy Flicker in de aflevering van woensdag aan het publiek.

Het is dus moeilijk om van Italië te genieten, want hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik gekwetst en bozer word en hoe meer ik op mijn breekpunt kom.

Margaret zal altijd onder de gordel gaan om me pijn te doen. Het feit dat ze Hilters naam zou zeggen als ze weet dat ik een superjood ben? Mijn vader is een overlevende van de Holocaust. Wat voor iemand heeft Hitler in gedachten?'

Teresa Giudice Instagram-pose

'Ik wil Margaret erop aanspreken hoe ongevoelig het was om naar Hilter te verwijzen toen we het over een modeshow hadden!

Siggy begon toen ruzie te maken met Margaret aan de eettafel.

In ons leven zullen er mensen zijn die mij niet mogen en vice versa, zei Flicker. Ik ga Margaret als voorbeeld gebruiken. Onlangs, voor ons om ruzie te hebben en plotseling voor haar om Hitler als vergelijking te gebruiken - het is ongepast. Kunnen jullie het toegeven?

Tenzij we het over de Holocaust hebben, zou Hitlers naam niet moeten verschijnen, vervolgde Flicker. Ik ben de dochter van een overlevende van de Holocaust. Het is ongepast!

Margaret was begrijpelijkerwijs verrast en verdedigde zichzelf op de elegante manier die we van haar verwachten.

Ik zei: 'Hitler zou goed voor me zijn geweest, maakt dat hem een ​​goed mens?' herinnerde ze zich.

Kim De Paola op Instagram

Het enige doel van Kim D in het leven is om Teresa en Melissa te vernietigen. Ze is f——- slecht. En hoe moet je analogieën maken over slechte mensen als je de namen van de slechte mensen niet kunt gebruiken!

Margaret zei toen dat ze verschillende familieleden heeft die joods zijn en dat ze niet de persoon was die Siggy van haar had gemaakt.

Schat, ik ken veel mensen die met Joden zijn getrouwd en die Joden niet kunnen uitstaan, antwoordde Flicker. Je bent antisemitisch!

Hoe durf je te zeggen dat ik Joden niet kan uitstaan! schreeuwde Josephs. Om me antisemitisch te noemen, dat is een f—ing bulls—beweging... Denk je dat dit acceptabel is?

Siggy was uitdagend en weigerde zich te verontschuldigen. Toen werd Danielle gek nadat ze door Siggy was ontslagen. Ze gooide water naar haar en probeerde een stoel te verplaatsen om bij haar te komen.

Siggy was ook niet iemand die zich terugtrok, maar het hele gevecht werd tot stilstand gebracht omdat de dames uit het restaurant werden gegooid. Blijf stijlvol, jongens.

In de nasleep van het gevecht namen Siggy en Danielle de ochtend vrij van de dames om hun gedachten te ordenen.

Siggy begreep wel dat wat ze Danielle had aangedaan verkeerd was, en verontschuldigde zich. Danielle accepteerde de verontschuldiging, maar het lijkt een kwestie van tijd voordat Danielle wraak neemt.

Terwijl de anderen weg waren, raakten Dolores en Margaret in een verhitte discussie over wat er was gebeurd.

Ik denk niet dat je antisemitisch bent, maar ik denk wel dat je anti-Siggy bent, beweerde Dolores.

Danielle Staub woont wijnproeverij bij in New Jersey

Dit is wat het gevecht in de eerste plaats begon. Je besloot een punt te maken over iets waarvan je de dynamiek niet echt kent. [Het was] niet nodig [en] in slechte smaak. Ik zou hetzelfde tegen jou hebben gezegd als ik Siggy was. Waarschijnlijk erger zelfs.

Als ze gewoon had gezegd: 'Margaret, ik heb het gevoel dat je dat met opzet zei om mij pijn te doen', dan had ik gezegd: 'Ik zou dat nooit met opzet hebben gezegd om je pijn te doen', antwoordde Margaret.

[Siggy] zei dat net om gemeen te zijn. Ze voelt zich onzeker, ze moet mensen uitschelden en potshots maken. Ik ben verdomd klaar met haar. Ze is een notenreep, riep Josephs.

Ik denk niet dat er iets viraler is dan iemands karakter vermoorden. Dit is van een ruzie naar een totale oorlog gegaan.

Siggy kondigde later haar beslissing aan om de reis te staken en naar huis te gaan.

Ja, ze is eruit!

Wat vond je van de aflevering?

Geluid uit hieronder!