The Real Housewives of New Jersey Seizoen 7 Aflevering 6 Samenvatting: Ankle Monitor Blues

Welkom terug in de tuinstaat! De dames van New Jersey keren terug voor een nieuw seizoen vol drama, en we zijn hier om je de primeur te geven over alle actie. Deze week hebben de dames te maken met serieuze Ankle Monitor Blues. Van de juridische ellende van Teresa Giudice tot de financiële problemen van Danielle Staub, deze vrouwen hebben hun handen vol. Maar zoals altijd pakken ze het met gratie en stijl aan. Dus leun achterover, ontspan en geniet van de show!

Dus zondag op The Real Housewives of New Jersey Seizoen 7 Aflevering 6 , probeerde Teresa Giudice zichzelf voor altijd te bevrijden van een enorme last.

Natuurlijk, als je bekijk The Real Housewives of New Jersey online , je weet dat AL het drama niet noodzakelijkerwijs om Tre draait.Het meeste, ja. Maar niet alles.

En we zullen haar familiekwesties zo dadelijk behandelen, dat verzekeren we u. Geen RHONJ-samenvatting zou mogelijk compleet zijn zonder dat onderdeel.

Gisteravond was er gewoon meer aan de hand, met de belangrijkste tegenstander van het zevende seizoen die eraan begon met vrijwel iedereen die ze kon.

In The Real Housewives of New Jersey seizoen 7, aflevering 6, was Melissa Gorga bijvoorbeeld behoorlijk enthousiast over Jacqueline Laurita.

'Ik ben verdomme pissig dat je mijn man hebt genoemd,' zei Melissa over Jacque die Joe Gorga in hun 'chick fight' betrad, zoals ze het welsprekend uitdrukte.

Ze zei dat Joe Teresa nooit had verteld dat Jacqueline geen goede vriendin was, maar zelfs als hij dat wel had gedaan, had ze haar moeten bellen, niet Joe, om het te bespreken.

Ja. Totaal kippengevecht.

Jacqueline antwoordde: 'Ik neem aan dat je man het over mij had met mijn vriend, na al het gedoe dat ik voor je gezin heb gedaan?'

'Ik heb al een miljoen keer geprobeerd jullie bij elkaar te brengen!' Laurita voegde eraan toe, verwijzend naar Teresa en Melissa, die ooit precies zo vochten als nu.

Poëtisch, bijna.

Jacqueline zei ook dat Teresa Joe als eerste ter sprake bracht, dus hij was een eerlijk spel in deze discussie, maar beiden kwamen toen overeen om Tre niet te bespreken.

Waarschijnlijk slim.

We zullen haar echter bespreken, want er is veel om over te praten, met name de spanning in haar huishouden tussen haar dochters en hun vader.

Ben je er klaar voor?

Nadat Joe Teresa's enkelband had afgesneden, kondigde hij een familiebijeenkomst aan om hopelijk ook enkele van de aanhoudende problemen op te lossen.

De meisjes luchtten hun frustraties toen Joe ze dik noemde, Teresa de hele tijd aan het bellen was en de vergadering zelf 'vervelend' was.

Je weet wel. Standaard spullen.

Op typische wijze zou Teresa geen enkele vorm van wangedrag toegeven en zei dat het verlichten van haar 'werkverantwoordelijkheden' echt geen optie was.

Ze organiseerde wel een familie-uitje om Milania's 10e verjaardag te vieren in een indoor skydivepark, wat grotendeels geweldig was.

Het deel dat niet geweldig was? Milania praat erover om volgend jaar 'echt' te skydiven, en zich realiserend dat Joe voor die mijlpaal in 'kamp' zou zijn.

Wat betreft nieuwe castleden Siggy Flicker en Dolores Catania, ze hadden ook moeite om een ​​deel van hun gezinsdynamiek thuis opnieuw vorm te geven.

Hoe ging dat?

Volg de bovenstaande links om de volledige aflevering in zijn geheel te bekijken en te zien hoe het zich afspeelde voor zowel de nieuwelingen als de oude pro's van Bravo.