The Real Housewives of New Jersey Seizoen 7 Aflevering 5 Samenvatting: Lauritas vs. Giudices!

Welkom terug bij weer een spannende aflevering van de Real Housewives of New Jersey! Deze week zagen we de Lauritas en Giudices het tegen elkaar opnemen in een verhitte discussie waarbij iedereen op het puntje van zijn stoel zat. Het drama begon toen Teresa Jacqueline ervan beschuldigde een slechte moeder te zijn, wat Jacqueline duidelijk niet goed zat. Vanaf daar escaleerde het snel en voordat we het wisten, wisselden de twee vrouwen enkele ernstig kwetsende woorden uit. Het was echt een intense aflevering en we kunnen niet wachten om te zien wat er daarna gebeurt! Blijf op de hoogte voor meer drama, roddels en plezier op de Real Housewives of New Jersey.

Zullen de Lauritas en de Giudices ooit kunnen opschieten? Dat probleem werd behandeld op The Real Housewives of New Jersey Seizoen 7 Aflevering 5 .

En elke aflevering, als we hier heel eerlijk zijn.Dit was de confrontatie waar we een leven lang op hebben gewacht.

Of in ieder geval een jaar of twee. Zodra Danbury's beste uit de gevangenis werd vrijgelaten, bestond er geen twijfel over wie haar belangrijkste tegenstander zou zijn.

Een echte Clash of the Franklin Lakes Titans. Voor alle tijden.

als jij bekijk The Real Housewives of New Jersey online , het zal je niet verbazen hoe deze langverwachte reünie is verlopen.

Helemaal niet.

De langverwachte face-to-face sit-down tussen Teresa Giudice en Jacqueline Laurita veranderde vrijwel onmiddellijk in een schreeuwwedstrijd.

Zoals, voordat Joe zelfs maar de kans had om te gaan zitten. Tot zover die olijftak waar Teresa lang over sprak, maar die ze eigenlijk nooit te bieden had.

Deze twee kunnen het verleden niet eens een klein beetje loslaten, zoals blijkt uit Tre die die avond ter sprake kwam toen ze zich aangevallen voelde op Jacque's dek.

In 2011.

Het absoluut grappigste (of meest gekmakende, afhankelijk van je POV) deel is hoe Tre anderen afsluit die proberen hun mening te verdedigen.

'Ik wil het verleden niet herhalen,' zei ze, alsof Laurita de enige was die dit spul naar boven probeerde te halen en de vrede wilde laten ontsporen.

Best verbazingwekkend, echt waar.

We twijfelen er niet aan dat Giudice graag een soort vredesakkoord zou willen sluiten, het is gewoon moeilijk als je bereid bent niets toe te geven.

Doorgaans kom je met een beetje nederigheid en berouw een heel eind als je tot overeenstemming probeert te komen en een wederzijdse vete wilt beëindigen.

Gewoon stof tot nadenken.

Later kreeg Teresa weer een leuke opgraving bij Jacqueline door te onthullen dat haar broer, Joe Gorga, haar jaren geleden had gezegd haar vriendin niet te vertrouwen.

Laurita pakte toen haar telefoon om die bluf te noemen en Joe op te bellen, en eiste de waarheid te weten over wat hij over haar zei en wanneer.

Oooooh.

'Wie doet zoiets in vredesnaam? Dat is mijn broer,' zei Teresa, terwijl ze Jacqueline ervan beschuldigde (uiteraard) zelf juridische problemen te hebben.

Laurita's diepgaande maar eenvoudige antwoord?

Dat ze in ieder geval nooit een frauduleus faillissement heeft aangevraagd, noch is veroordeeld tot gevangenisstraf. Vrijwel een luchtdichte comeback.

'Ik heb geen frauduleuze dingen ingediend,' zei Teresa, wat dat ook mag betekenen, voordat ze er nogmaals op aandrong dat ze dit gewoon naar bed wilde brengen.

'God zegene u. Ik wil vrede,' zei ze.

Wat ze volgens ons echt wil, is vrede ... nadat Laurita toegeeft dat ze ongelijk heeft en voor altijd buigt voor de koningin van de Garden State.

Jacqueline lachte deze keer echter het laatst - al was het maar omdat ze vrij is om zo laat buiten te blijven als ze wil terwijl Teresa moest vertrekken.

'Ze heeft sowieso een avondklok,' zei ze.

Waarheid.