The Real Housewives of New Jersey Seizoen 7 Aflevering 4 Samenvatting: A Life to Envy

Welkom terug bij The Real Housewives of New Jersey! Deze week zijn de dames nog steeds in de Hamptons en het begint warm te worden. We beginnen met een knal als Melissa Gorga en Teresa Giudice een verhitte discussie krijgen over, hoe kan het ook anders, geld. Melissa is niet blij dat Teresa het altijd heeft over hoeveel geld ze heeft en dat ze niet hoeft te werken omdat ze een rijke echtgenoot heeft. Teresa antwoordt dat Melissa gewoon jaloers is omdat ze niet zoveel geld heeft als zij. De twee gaan heen en weer totdat ze het er uiteindelijk over eens zijn het oneens te zijn. Ondertussen is Dolores Catania druk bezig met het plannen van het verjaardagsfeestje van haar zoon. Ze wil dat het perfect is, maar het begint mis te gaan als de locatie op het laatste moment afzegt. Dolores is niet blij, maar ze slaagt erin een andere plek voor het feest te vinden en uiteindelijk komt alles goed. Vervolgens zien we Margaret Josephs een ontmoeting hebben met haar financieel adviseur. Ze maakt zich zorgen over de gezondheid van haar man en de gevolgen voor hun financiën. Margarets adviseur verzekert haar dat alles goed komt en dat ze zich niet zoveel zorgen hoeft te maken. Ten slotte checken we in bij Danielle Staub die nog steeds te maken heeft met de nasleep van haar vals schandaal. Haar dochters praten niet met haar en ze voelt zich eenzaam en geïsoleerd. Danielle gaat in therapie om een ​​aantal van haar problemen op te lossen, maar het is duidelijk dat ze die nog steeds heeft

zondag The Real Housewives of New Jersey Seizoen 7 Aflevering 4 , organiseerde Melissa haar grootse opening, maar zou verleden proloog worden?

Anders gezegd, zou een eerder rundvlees terugkomen om haar te bijten?als jij bekijk The Real Housewives of New Jersey online , was het thema loslaten en zich wagen aan nieuw en onbekend terrein.

(En we bedoelen niet alleen de yogasessie hierboven. Goedheid.)

Voor Melissa Gorga betekende dat een heel ander niveau van afgunst.

Haar boetiek, dat wil zeggen. Dat is de naam van haar boetiek.

Voor Teresa Giudice betekende het dat ze haar tijd in de gevangenis in een boek stopte, omdat we weten dat niets zo verkoopt als een goede gevangenismemoires van Danbury.

Voor Jacqueline Laurita betekende het een nieuwe onderneming die potentieel grote beloningen zou opleveren, maar hun hele financiële toekomst in gevaar zou kunnen brengen.

Ja. Helemaal geen druk daar.

Onder de streep voor alle betrokkenen?

Er stond meer op het spel dan ooit in de Garden State, en voor Melissa was de afgunst niet alleen de naam van haar nieuwe winkel.

Joe Gorga kan gewoon niet omgaan met het feit dat zijn vrouw steeds meer tijd weg van huis en kinderen doorbrengt voor dit ding.

Als reactie daarop vertelde ze hem dat hij 'beledigend' was en dat hij zich moest 'vermannen', een verklaring die op zijn zachtst gezegd niet goed overkwam.

Wel terecht.

Ondertussen begon Teresa plannen te maken om haar korte maar opmerkelijke tijd in de gevangenis te verzilveren terwijl echtgenoot Joe Giudice zich voorbereidde om naar de gevangenis te gaan.

'Murica. Grootste land op aarde.

Teresa's boek, toepasselijk genaamd De tafels omdraaien , vertelt levendig over haar ervaring om zelf de gevangenis in te gaan; Teresa barstte in tranen uit toen ze het las.

Een passage over hoe ze bang was geweest dat haar jongste dochter haar niet zou herkennen als ze thuiskwam, was voor haar zeer emotioneel om te lezen.

Toch kon Tre nadenken over het feit dat opgesloten zijn eigenlijk een goede ervaring was geweest - of in ieder geval een leerervaring.

Ten eerste het perspectief op het leven.

Haar nieuwe, nederige kijk was van onschatbare waarde: mensen die in de gevangenis zitten, zijn niet per se slecht, alleen mensen zoals zij die het slecht hebben gedaan.

Dat is een manier om ernaar te kijken.

Tre voegde eraan toe dat Joe haar vele bijdragen in huis nu veel meer waardeerde, nadat ze ze een jaar lang zonder hulp had aangenomen.

Wat betreft berichten dat ze gaat scheiden? 'Wij zijn samen. We zijn gelukkig getrouwd. Het is onzin,' zei ze over het terugkerende tabloidgebabbel.

Chatter-nieuwkomer Siggy Flicker roddelde met Jacqueline Laurita over, en debatteerde of ze Teresa er eigenlijk rechtstreeks over moest confronteren.

Later vroeg ze Tre inderdaad naar haar huwelijk, maar tot haar verdienste (of misschien die van de reclasseringscommissie) viel Giudice haar co-ster niet op.

Het draait allemaal om verlossing, toch?

Misschien dacht Joe Gorga daaraan toen hij tijdens de opening van Envy trots aan Melissa vertelde dat ze 'de beste vrouw was die een man kan hebben'.

Is het hier stoffig of...