The Real Housewives of New Jersey Seizoen 7 Aflevering 3 Samenvatting: een reünie voor alle leeftijden

Als je een fan bent van de dames uit New Jersey, dan weet je dat de aflevering van zondagavond een eeuwenoude reünie was. Van de capriolen van Teresa Giudice tot de beschuldigingen van Jacqueline Laurita, er was geen gebrek aan drama. Hier is een korte samenvatting van wat er is gebeurd: Teresa bleef haar man Joe verdedigen, zelfs nadat hij wegens fraude tot gevangenisstraf was veroordeeld. Ze beweerde dat ze geen idee had van zijn illegale activiteiten en gaf Jacqueline de schuld van het veroorzaken van problemen. Jacqueline was niet blij met de beschuldigingen van Teresa en de twee vrouwen raakten snel verhit. Uiteindelijk beschuldigde Jacqueline Teresa ervan een 'leugenaar' en 'manipulatief' te zijn. De rest van de dames leek hierin de kant van Jacqueline te kiezen, maar Teresa hield stand. Het is duidelijk dat deze twee niet snel vrienden zullen worden.

Wat had Teresa tegen Jacqueline te zeggen? Dat was de hamvraag The Real Housewives of New Jersey Seizoen 7 Aflevering 3 ...

als jij bekijk The Real Housewives of New Jersey online , je weet dat Jacque dit seizoen wordt opgezet als de belangrijkste antagonist op Bravo.Welnu, The Real Housewives of New Jersey Seizoen 7 Aflevering 3 bewees dit en toen kwamen sommigen als Laurita en Giudice oog in oog te staan.

Het was, zoals Teresa Giudice zou zeggen, 'wereldwind'.

Ja, dat zegt ze in plaats van wervelwind. Onwerkelijk.

We kid ... over dat het een wervelwind is. Ze zegt echt wereldwind, maar vergeleken met de gevangenis is een confrontatie met Jacque een picknick.

Tre onthulde dat de handgemaakte dildo's in de gevangenis zijn gemaakt van handschoenen, maxi-pads en tandenborstel en dat 'al het andere' beschikbaar is.

Hoe meer je weet. Cue NBC PSA-logo/muziek.

Giudice vertelde dit aan Jacqueline Laurita 'omdat ik weet dat ze kinky is en van seksspeeltjes houdt', zei ze, en natuurlijk voor het plezier van de fans.

Maar toen ze ter zake kwam, verscheen Jacqueline onuitgenodigd bij Teresa, wat ertoe leidde dat het paar alles wat er was gebeurd opnieuw ophaalde.

Nogmaals, dat zijn VEEL dingen geweest.

De oude vrienden hebben alles uit elkaar zien vallen voor de tv-camera's en bevinden zich hier weer op een kruispunt.

Zullen ze hier een weg in vinden?

Giudice zegt dat ze in 'kamp' (ze kan geen gevangenis zeggen?) veel boeken las, waaronder de Bijbel, en leerde vergeven en verder gaan.

Ze is niets anders dan de grotere persoon.

'Vroeger kon ik niet vergeven. Het was moeilijk voor mij,' zei Tre. 'Ze zeggen dat je moet kunnen vergeven. Ik heb het vanuit mijn hart geschreven.'

'Ik heb het niet alleen geschreven om het te schrijven.'

Toen Teresa naar Nicholas, de zoon van Jacqueline, vroeg, verloor Laurita het - op een goede manier, terwijl ze haar oude vriend omhelsde zoals in de allerbeste tijden.

'Ik heb je gemist Lucy,' zei ze.

'Ik heb jou ook gemist, Ethel,' zei Teresa, en alles was weer in orde met de wereld, of het lijkt tenminste die richting op te gaan.

'Teresa en ik, we hebben veel meegemaakt en we hebben veel geschiedenis samen. Die geschiedenis gaat niet weg', zei Jacqueline tegen de camera's.

Voor nu.