The Real Housewives of New Jersey Seizoen 7 Aflevering 16 Samenvatting: Is Bitch Better?

Welkom terug bij weer een spannende aflevering van The Real Housewives of New Jersey! Deze week zijn de dames terug en beter dan ooit terwijl ze bespreken of het 'b-woord' echt zo slecht is. We beginnen met een verhitte discussie tussen Teresa en Melissa over de vraag of het oké is om iemand een bitch te noemen. Melissa zegt dat het niet oké is, maar Teresa is het daar niet mee eens en zegt dat het maar een woord is. Dingen beginnen pas echt verhit te raken als Dolores tussenbeide komt en zegt dat ze er niets verkeerds in ziet om iemand een bitch te noemen als ze het verdienen. De discussie gaat door en uiteindelijk komt iedereen tot de conclusie dat er geen goed of fout antwoord is, het is gewoon een persoonlijke voorkeur. Maar één ding is zeker, deze dames houden het altijd interessant!

Op The Real Housewives of New Jersey Seizoen 7 Aflevering 16 , Dolores Catania was nog steeds woedend na haar ruzie met Jacqueline Laurita.

Ja, Jacqueline lijkt ruzie te krijgen met absoluut iedereen in de show, maar het zorgt voor goede tv, dus wie zijn wij om te oordelen?Jacqueline's verdediging was dat Dolores probeerde haar eruit te laten zien als een no-show, maar dat ze dat niet echt hoefde te doen.

Ze bedekte dat min of meer voor zichzelf toen ze zei dat ze 'onder het weer' was en niet aanwezig kon zijn.

Jacqueline beweerde verder dat Dolores al wist dat ze niet aanwezig zou zijn en belde haar alleen voor de camera om haar er slecht uit te laten zien.

Oke dan.

Het lijkt een beetje ingewikkeld en zo, maar dit is The Real Housewives of New Jersey. Het enige waar iedereen zich zorgen over lijkt te maken, is dat het beter gaat dan alle anderen.

Kathy Wakile nam het op zich om bemiddelaar te spelen, maar Dolores was onvermurwbaar dat ze even weg moest van Jacqueline.

Teresa Guidice verscheen echter en stak het mes erin door Jacqueline nog meer te vernielen. Dit viel Kathy niet goed, die Jacqueline probeerde te verdedigen.

Teresa stormde toen weg alsof ze er klaar mee was.

Teresa vocht zelf met enkele demonen. Ze was nerveus en verdrietig over het bijwonen van haar eerste evenement zonder haar man, Joe Giudice.

De voormalige veroordeelde onthulde toen aan de camera's:

'Dit is het eerste evenement zonder mijn man.'

'Het is een week geleden. Er zullen moeilijke dagen zijn, verdrietige dagen, maar het is gewoon iets dat we moeten doen.'

als jij bekijk The Real Housewives of New Jersey online , of zelfs als je dat niet doet, weet je dat Joe momenteel in de knel zit.

Voor de komende jaren. Zal ruw zijn.

Teresa en Joe Giudice op Instagram

Melissa ging door met haar modeshow, maar onderweg waren er wat hindernissen. Sommige modellen leken gewoon niet synchroon met de anderen.

Hoewel het niet de meest gepolijste show was, werd het door het publiek als een succes beschouwd.

Aan het einde van de avond besloot Siggy Flicker dat ze haar hand als bemiddelaar zou proberen en nodigde Melissa, Teresa, Dolores en Jacqueline uit bij haar thuis voor een lunchafspraak.

Het doel van de date was om over al hun problemen te praten en een manier te vinden om verder te gaan.

Voor de grote lunchafspraak had Teresa een praatje met haar advocaat over de erbarmelijke staat van haar financiën en onthulde dat er een kans was dat ze haar huis zou moeten verkopen omdat ze het moeilijk had.

Jacqueline kwam opdagen voor de lunch en klonk nogal neerbuigend tegenover Siggy.

'Ik kwam voor jou omdat ik weet hoe het voelt om die persoon in het midden te zijn,' zei ze tegen Siggy.

'Ik ging te ver in Vermont en ik zei verschrikkelijke dingen tegen Teresa en daar neem ik verantwoordelijkheid voor, maar ik was erg diep gekwetst.'

Toen Dolores kwam opdagen, maakten zij en Jacqueline het vrijwel meteen goed.

Het drama werd pas verhit toen Melissa en Jacqueline kwamen opdagen.

Jacqueline werd meteen pittig en beweerde dat zij degene was die de touwtjes in handen had en zowel Jacqueline als Melissa afzonderlijk zou spreken.

Jacqueline Laurita op RHONJ

Teresa merkte op dat Jacqueline niet eerlijk was, maar net toen ze eraan begonnen, rende Jacqueline weg.

'Ze is dood voor mij,' verklaarde Teresa.

'Ze maakt me ziek. Ze zorgt ervoor dat ik wil kotsen... Ze is een schande.'

Het lijkt er zeker op dat Teresa en Jacqueline nooit meer vrienden zullen worden.