The Real Housewives of New Jersey Seizoen 6 Aflevering 14 Samenvatting: Hier komt het allemaal op neer

Welkom terug bij The Real Housewives of New Jersey! De aflevering van deze week was een doozy, en het kwam allemaal op één ding neer: familie. De Gorga's en de Giudices vliegen elkaar al jaren naar de keel, maar deze week kwam het tot een hoogtepunt toen Teresa Melissa riep omdat ze er niet voor haar was tijdens de opsluiting van haar man Joe. Melissa probeerde de situatie te verspreiden, maar Teresa had er geen zin in en de zaken escaleerden snel. De twee vrouwen wisselden uiteindelijk wat verhitte woorden uit, waarbij Teresa Melissa een 'slang in het gras' noemde en Melissa terugvuurde dat Teresa 'de meest giftige persoon [die ze] kent' is. Au. Het is duidelijk dat deze twee families het nooit met elkaar eens zullen worden, maar ze hebben hun meningsverschillen tenminste lang genoeg opzij kunnen zetten om de verloving van Joe en Jennifer te vieren. Ik hoop dat ze het bij elkaar kunnen houden voor de bruiloft!

Zouden Teresa Aprea en Nicole Napolitano de traditie voortzetten in The Real Housewives of New Jersey seizoen 6, aflevering 14, het laatste deel van 2014?

Daarmee bedoelen we op epische wijze exploderen in een Real Housewives-finale, zoals Teresa Giudice en haar tafel-omdraaiende manieren zo beroemd deden in seizoen 1?Het podium was ingesteld tijdens Dina Manzo's Project Ladybug liefdadigheidsmodeshow, met THE RUMOR in ieders gedachten en de tweeling zorgde ervoor dat Victoria niet werd uitgenodigd.

Teresa Aprea vindt dat 'ik een verontschuldiging verdien' van haar naamgenoot.

Ze zegt over Giudice: 'Teresa, je bent gewoon overal in mijn familie. Dat zou ik je nooit aandoen. Daarom wordt die van jou nu vernietigd. Karma is een bitch.'

Teresa Giudice gaat naar de gevangenis voor 15 maanden wegens fraude, wat je vast wel weet bekijk The Real Housewives of New Jersey online of niet.

Amber Marchese is wat rustiger, maar nadat Jim Marchese zo'n fiasco veroorzaakte in Boca Raton, besluit ze solo naar het gala te gaan om een ​​toegift te vermijden.

Slim bedacht voor haar, maar waar is het plezier voor ons!?

Giudice vraagt ​​zich af waarom de tweeling geen contact heeft opgenomen voorafgaand aan het feest, en mijmert dat het komt omdat ze van het drama, de camera's en de aandacht houden.

Inderdaad. 'Ik denk dat we moeten praten,' zegt Teresa Aprea tegen haar. Melissa en Nicole kijken toe en zeggen dat ze zich 'schaamt' voor het herhalen van dat gerucht.

Oeh, daar gaan we! Het komt er nu aan... misschien.

Teresa G. lijkt vastbesloten haar kalm te houden.

Aprea lokt Giudice, maar de laatste pikt het niet en merkt dat op Rino Aprea technisch begon het gerucht sinds hij Victoria Gotti in de eerste plaats vertelde.

Haar co-sterren schrikken van dat excuus.

Teresa blijft nog steeds afgemeten, misschien omdat ze het afgelopen jaar nederig is geworden, en zegt uiteindelijk tegen ze: 'Ik vind jullie erg leuk, meiden... ik probeerde je geen pijn te doen.'

Ze gaan verder met knuffelen. Wauw.

Natuurlijk wordt het happy end enigszins verijdeld terwijl we vooruit flitsen naar 2 oktober, wanneer Joe en Teresa Giudice worden veroordeeld tot een harde tijd in de federale gevangenis.

'Ik heb het gevoel dat het niet echt is', zegt Jacqueline Laurita, die samen met echtgenoot Chris het nieuws verneemt met Teresa's neven, Kathy Wakile en Rosie Pierri.

Nicole is echter onbewogen.

'Je knoeit niet met het rechtssysteem', zegt ze als The Real Housewives of New Jersey Seizoen 6 Aflevering 14 eindigt: 'Keuzes die je in het leven maakt, hebben gevolgen.'

Zelfs voor realitysterren.