De echte huisvrouwen van Instagram GERANG: Welke ster is het populairst?

De dames van Instagram zijn weer bezig! We hebben de meest populaire Real Housewives gerangschikt op basis van hun Instagram-volgers. Van #1 tot #10, hier zijn de meest populaire Real Housewives op Instagram!

Het aantal Instagram-volgers kan als een mysterie aanvoelen, maar er zit een ongeziene formule achter.

Roem is slechts een deel van de vergelijking.Er is ook hotness, demografische gegevens van fans, hoe lang je al beroemd bent, recent drama, je connecties, je familie, je huisdieren, betrokkenheid en meer.

Dus welke Real Housewives domineren het spel?

Veel van hen.

Hieronder kunt u zien wie het bijzonder goed doet -- en wie absoluut de vloer vegen met de andere huisvrouwen.

1. Meghan Koning Edmonds

Meghan Koning Edmonds1 miljoen volgers. Ze is in die tijd misschien maar in een paar seizoenen van de show verschenen met heel weinig drama, maar haar persoonlijke leven is sinds haar vertrek geëxplodeerd met drama. Ze is ook een van de populairste Real Housewives aller tijden, wat nooit pijn doet op Instagram.

2.Vicki Gunvalson

Vicky Gunvalson1,1 miljoen volgers. Vicki is de OG van de OC en hielp de hele franchise van de grond te krijgen. Zonder de algemene demografie van haar fans en hoe polariserend ze is, zou ze waarschijnlijk veel meer volgers hebben.

3. Denise Richards

Denise Richards1,1 miljoen volgers. Denise is niet de enige legitieme filmster die ooit in de franchise is verschenen. Ze is toevallig ook behoorlijk herkenbaar ... behalve haar persoonlijke geschiedenis ... en haar financiën.

4. Shannon Beador

Shannon Beador1,3 miljoen volgers. Shannon heeft het vanaf het begin realistisch gehouden, wat zeker heeft bijgedragen aan haar aantrekkingskracht op Instagram.

5. Heide Dubrow

Heide Dubrow1,5 miljoen volgers voor deze voormalige Echte Huisvrouw. Er gaat geen dag voorbij dat een fan zich niet openlijk afvraagt ​​wanneer Heather terugkeert naar RHOC.

6. Tamra-rechter

Tamra rechter1,7 miljoen volgers voor deze (inmiddels voormalige) Real Housewife of Orange County. Met 12 seizoenen onder haar riem kan Tamra bijna evenveel tijd op het scherm bogen als Vicki. Ze heeft ook wat we respectvol een GMILF-vibe zullen noemen die haar aantal volgers niet in het minst heeft geschaad.

7. Joanna Krupa

Joanna Krupa1,7 miljoen volgers voor deze prachtige Echte Huisvrouw. Miami had niet het soort langdurige reeks van veel shows in de franchise, maar Joanna's overweldigende warmte was krachtiger dan de annulering van de show.

8. Larsa Pippen

Larsa Pippen1,9 miljoen volgers. Waarom heeft deze voormalige Real Housewife of Miami zoveel volgers? Het heeft waarschijnlijk iets te maken met haar zeer nauwe banden met de Kardashians.

9. Teresa Giudice

Teresa Giudice1,9 miljoen volgers voor de meest bekende Real Housewife in New Jersey. Volgers krijgen updates over haar familiedrama en haar prachtige dochters die opgroeien.

10. Erika Jayne

Erik Jayne1,9 miljoen volgers voor een van de meest herkenbare Real Housewives in de geschiedenis van de franchise.

11. Ga Moore binnen

Voer Moore in2 miljoen volgers voor een van de meest polariserende Real Housewives die er zijn. Sommige volgers zijn er voor Kenia, sommige zijn er voor haar baby en sommige zijn er alleen maar om NeNe Leakes te dwarsbomen.

12. Melissa Gorga

Melissa Gorga2,1 miljoen voor deze Echte Huisvrouw. Melissa's roem en relevantie zijn slechts een deel van haar charme -- ze is ook adembenemend mooi, wat altijd handig is op Instagram.

13. Bethenny Frankel

Bethenny Frankel2,2 miljoen volgers voor de (wederom voormalige) Real Housewife of New York City. Bethenny is een filantroop en een hondenliefhebber, en veel van haar volgelingen houden haar bij voor real-time berichtgeving over hulpverlening na een ramp.

14. Voeg kist toe

Borst toevoegen2,3 miljoen volgers voor deze actrice. Ze weet dat er geen leeftijdsgrens is voor dorstvallen en haar foto's spreken voor zich. Oef.

15. Lisa Vanderpomp

Lisa Vanderpomp2,4 miljoen voor een echte huisvrouw die polariseert onder zowel haar voormalige castmates als fans. Of mensen haar nu terug willen op RHOBH of bij SUR willen blijven, miljoenen mensen kunnen haar niet stoppen bij elke beweging.

16. Phaedra-parken

Phaedra-parken2,6 miljoen volgers voor Phaedra. Ze is geen echte huisvrouw meer, maar ze doet het erg goed voor zichzelf op Instagram.

17. Cynthia Bailey

Cynthia Baily2,8 miljoen volgers voor Cynthia, wiens relatief relaxte manier van doen het voor fans gemakkelijk maakt om haar leuk te vinden en te volgen.

18.Kyle Richards

Kyle Richards2,8 miljoen volgers voor de koningin van RHOBH. Kyle is een van de enige overgebleven OG's in de franchise en zij is de enige die nog over is op RHOBH.

19. Yolanda Hadid

Jolanda Hadid3,1 miljoen volgers voor Yolanda. Ze is niet eens meer op RHOBH, maar ze heeft twee dingen voor haar: veel dierenfoto's en veel foto's van haar supermodelkinderen.

20. Kim Zolciak

Kim Zolciak3,1 miljoen volgers voor Kim, wat geen verrassing is aangezien ze haar eigen spin-off heeft. Voeg daar haar prachtige gezin aan toe, waaronder een DILF van een echtgenoot en twee mini-me-dochters, en de mensen kunnen hun ogen natuurlijk niet afwenden.

21. NeNe-lekken

NeNe lekt3,5 miljoen volgers voor de huisvrouw die mensen graag liefhebben en graag haten. NeNe verdient niet voor niets veel, want zelfs haar haters moeten kijken om te zien wat ze van plan is.

22. Eva Marcille

Eva Marcille3,8 miljoen volgers lijkt misschien verrassend voor Eva, aangezien ze niet bepaald de zwaarste slagman in de franchise is. Volgers houden misschien wel van updates over haar schattige kinderen.

23. Porsja Williams

Porsja Williams5,4 miljoen volgers is geen mysterie als het om Porsha Wlliams gaat. RHOA doet het sowieso best goed op Instagram, maar Porsha is ook serieus hot en niet bang om het te laten zien.

24. Kandi Burruss

Kandi Burruss7,5 miljoen volgers voor Kandi, de absolute kampioen van Instagram Housewives. Kandi werkt hard, en mensen houden gewoon van haar. Ze is gemakkelijk aardig te vinden en te bewonderen. En ze heeft genoeg volgers om een ​​grote stad te bevolken.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: