The Real Housewives of Dallas Seizoen 1 Aflevering 9 Samenvatting: Praten over een S--tstorm

Welkom terug bij The Real Housewives of Dallas! De aflevering van deze week was een doozy, dus laten we meteen naar de samenvatting gaan. De dames zijn nog steeds in Mexico en ze kunnen nog steeds niet met elkaar opschieten. LeeAnne probeert met Rich te praten over haar problemen met Brandi, maar hij wil het niet echt horen. Ondertussen krijgen Brandi en Stephanie ruzie over, nou ja, alles. En tegen het einde van de aflevering is iedereen boos op iedereen. Het was een wilde rit, dus laten we het opsplitsen!

Op The Real Housewives of Dallas Seizoen 1 Aflevering 9 , gingen de dames van Big D naar het huis aan het meer van Brandi en Stephanie in Austin.

Daar - schokkend - dreigde een geheim en de gevolgen daarvan al snel het ontspannen, rustige weekend dat ze hadden gepland te laten ontsporen.Tiffany Hendrik Lee Anne Locken,

Na een busrit vol discussies over lichaamsfuncties, arriveerde de bemanning bij Stephanie en Brandi's prachtige residentie aan het meer in Austin.

Daar verspilde LeeAnne Locken geen tijd en praatte nog meer over lichaamsfuncties, om de lucht te zuiveren over het hele kakgerucht.

Ze beschreef de situatie als volgt:

Heb je nooit mager willen zijn op je verjaardag ... dus dacht je: 'Fk it, ik neem een ​​beetje Ex-Lax, drink dan te veel en ... het komt eruit.

Ja, we zijn er letterlijk allemaal geweest, LL.

Is het iets dat ik met mensen wil delen? Nee, voegde ze eraan toe, terwijl ze vriendin Marie Reyes confronteerde met het verspreiden van dit fecale gerucht.

Marie ontkende het snel en kalmeerde.

Toen die storm voorbij was, werden links en rechts Fireball-shots en glazen wijn geconsumeerd, en Brandi besloot de f-k eruit te gooien.

Letterlijk! De voormalige cheerleader stond op de tafel terwijl iedereen snel hun drankjes weghaalde en een verdomd coole salto maakte.

Toen viel ze minuten later van haar stoel.

Later herinnerden ze zich de capriolen van de afgelopen nacht. Brandi zei: Gisteravond werd ik wakker van de stem van LeeAnne die letterlijk door het huis brulde.

Cary Deuber voegde daaraan toe met: Ze schreeuwde uit volle borst in Marie's gezicht en vertelde haar dat ze haar ging afslachten.

Stephanie herinnerde zich van het voormalige carnavalskind: op een gegeven moment zei ze dat ze haar 'carny-stijl' zou krijgen. Wie weet wat dat betekent.

Al snel, omdat we nooit goed genoeg alleen kunnen blijven, confronteerde LeeAnne Marie opnieuw met het verspreiden van dat vuile kakgerucht.

Marie's reactie? Je volgde me rond en zei: 'Als ik iets niet leuk vind, weet je wat er gebeurt? ik ruik ze. ik ruik ze!

Oke dan.

LeeAnne verduidelijkte haar quasi-doodsbedreigingen en drong erop aan dat wat jij denkt dat doden is en wat ik denk dat doden twee verschillende dingen zijn.

Cary zei toen tegen Locken dat je je moet terugtrekken in deze vete, maar het volstaat om te zeggen dat ze er geen enkele interesse in had.

LeeAnne zei later tegen Tiffany Hendra: 'Het is niet oké dat ik een mens ben, maar het is oké dat zij haar man van een getrouwde vrouw steelt?'

Verdomd.

Terwijl Tiffany het gedrag van haar vriendin verdedigde, riep Brandi haar recht in haar gezicht en zei: Tiffany, je praat in cirkels, het is verdomd vervelend.

In wezen zou de aflevering allemaal kunnen worden samengevat met Cary's citaat aan het einde als reactie op dit rundvlees: Hashtag, slechtste meidenreis ooit!

Dat was alles voor deze week, mensen. Zoals altijd kunt u de link volgen bekijk The Real Housewives of Dallas online om nu op snelheid te komen.