The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 9 Aflevering 19 Samenvatting: Erika Girardi vs. PK Kemsley

Welkom terug bij The Real Housewives of Beverly Hills! De aflevering van deze week was zoals altijd vol drama. Erika Girardi en PK Kemsley kregen een enorm gevecht en het werd allemaal vastgelegd op camera. Erika is in het verleden openhartig geweest over de financiële problemen van PK en het lijkt erop dat ze er eindelijk genoeg van heeft. Ze riep hem uit tijdens een verhit gesprek en het werd echt lelijk. Het is duidelijk dat deze twee veel onopgeloste problemen hebben en dat ze pas verder kunnen als ze die hebben opgelost. Het zou een interessante rest van het seizoen moeten worden!

Erika Girardi is de beschuldigingen beu dat ze mensen zonder reden uitsluit.

Dat was niet haar grootste zorg The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 9 Aflevering 19 , toen ze het eindelijk met PK Kemsley kon uitpraten vanwege zijn aanhoudende haat jegens haar.Toen de aflevering van start ging, wilde Andy Cohen weten waarom Erika in Hong Kong omsmolt nadat Eileen Davidson een verheven bewering over haar zoon had gedaan.

Erika herhaalde wat ze al tegen Eileen had gezegd over de freakout en vond dat het het beste was om het in het verleden te laten. Dat was waarschijnlijk het beste.

We schakelden toen van versnelling om enig inzicht te krijgen in de ruzie tussen Lisa Rinna en Lisa Vanderpump. De meeste van hun problemen kwamen voort uit het feit dat de een niet wist wanneer de ander oprecht was.

L naar de VP

'Jij en ik hadden een moment waarop je contact met [mij] opnam, en dat was een krachtig moment', zei Rinna.

'We hadden een moment met een heel speciaal persoon toen we die pony's gingen halen.'

Het bleek dat een piloot waarmee ze bevriend waren geraakt, omkwam bij een crash.

'Ik dacht:' Mijn God, het relativeert gewoon alles'', zei Vanderpump met betraande ogen. Vanderpump onthulde toen dat ze het oprecht vond, maar toen zag ze de tape.

'Maar dan zie ik de tape en word ik gewoon pissig', voegde Vanderpump eraan toe.

Lisa Rinna op 53

Met een vriendschap aan de beterende hand, wendde Andy zich tot Dorit om haar te laten weten dat haar accent een drama veroorzaakte op sociale media.

Ze zei dat haar familie niet Amerikaans was en dat ze vloeiend Hebreeuws, Italiaans en Spaans sprak.

Hoewel Rinna het gevoel had dat het accent overal was, haalde Dorit het van zich af. Het lijkt er zeker op dat ze wat volwassener is geworden sinds het filmen is afgelopen.

Dingen veranderden toen PK meedeed aan het plezier. Andy vroeg zich af hoe hij zo rijk was geworden, en hij had een perfect antwoord.

'Ik ben rijker begonnen', lachte hij. 'Ik ben begonnen in '95 en heb de eerste 20 jaar van mijn carrière in de makelaardij doorgebracht.'

Hij gaf niet bepaald een sluitend antwoord. Hij koos ervoor om te waggelen, misschien in de hoop dat dat mensen genoeg zou verwarren om over zijn verleden te zwijgen.

Andy wilde weten of de betrokkenheid van PK bij de vetes te veel was en hij was het ermee eens dat hij terughoudender had kunnen zijn.

Erika kromp ineen toen Andy al het drama met het ondergoed liet zien.

Erika Girardi/Jayne

'Het is beschamend,' zei Erika. 'Het is niet iets dat met opzet is gedaan. Het was iets dat werd gemaakt in iets dat het niet was.'

Terwijl Dorit probeerde te suggereren dat Erika het eruit flapte, weerlegde Kyle de beweringen en zei dat haar de vraag was gesteld.

PK wilde dat iedereen wist dat hij het allemaal luchtig probeerde te maken door het in de loop van het seizoen verschillende keren ter sprake te brengen.

Net toen de zaken weer op de rails leken te komen, snauwde Erika naar PK toen hij zei dat ze zijn vrouw een beetje te veel in de maling nam.

'Ik noem haar geen gemeen persoon,' zei Erika zonder enige aarzeling. 'Ik noem je een gemeen persoon omdat je dat over mij zegt.'

Kan het echt nog moeilijker worden voor deze groep? Volgende week weten we het!