The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 8 Aflevering 9 Samenvatting: Dat was raar

Welkom terug bij The Real Housewives of Beverly Hills! De aflevering van deze week was een doozy, en we zijn hier om het allemaal voor je op te splitsen. De dames begonnen de aflevering door het Halloween-feest van Kyle Richards bij te wonen, waar ze allemaal in hun kostuums waren opgedoken. Dingen namen een rare wending toen Lisa Vanderpump besloot vroeg te vertrekken, en Dorit Kemsley volgde haar naar buiten. De volgende dag confronteerde Dorit Lisa met haar gedrag de avond ervoor, en Lisa legde uit dat ze zich gewoon een beetje niet lekker voelde. Dorit leek het te begrijpen, maar het werd ongemakkelijk toen ze Kyle tegenkwamen en ze vroeg wat er aan de hand was. Later ontmoetten de dames elkaar voor de lunch, waar ze de gebeurtenissen van de vorige avond bespraken. Kim Richards deelde dat ze het gevoel had dat er iets mis was met Lisa, en Erika Girardi was het daarmee eens. Het gesprek kwam toen op Dorit, die toegaf dat ze misschien overdreven reageerde toen ze Lisa confronteerde met het feit dat ze het feest voortijdig had verlaten. De dames leken het haar te vergeven, maar we zullen moeten zien hoe het volgende week gaat!

The Real Housewives of Beverly Hills heeft betere dagen gekend. Het meest recente seizoen heeft moeite om zich in een snel tempo voort te bewegen omdat er iets te veel dames rondhangen.

Serieus, het is alsof het budget is verlaagd en de dames wordt verteld om langer op één locatie te blijven. Als de producenten het budget van de show willen verkleinen, moeten ze waarschijnlijk overwegen om enkele van de langstzittende castleden te laten gaan.Wanneer The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 8 Aflevering 9 begonnen, we pikten de dames op bij het strandhuis van Teddi Mellencamp, en jongen, het was een saai samenzijn.

Hoewel de woede allesbehalve dat was, leken de dames het allemaal goed met elkaar te kunnen vinden. Het was vreemd maar anders. Erika was MIA omdat ze vreselijke menstruatiepijn had en besloot dat ze beter zou kunnen slapen in een plaatselijk hotel.

Dit gaf de andere dames een platform om over haar te praten. De algemene consensus leek te zijn dat het 'raar' was dat ze niet gewoon in het strandhuis kon blijven en de storm kon doorstaan.

Erika Girardi/Jayne

Toen Erika de volgende ochtend opdook, was het alsof alle vrouwen gespannen waren omdat ze wisten dat een van hen alles zou onthullen over het meisjesteam dat Erika de avond ervoor had meegesleurd.

Teddi besloot toen dat het tijd was voor de dames om te trainen. Erika en Dorit besloten het niet te doen. De enige plausibele reden voor Dorit om het bewegingsregime achterwege te laten, was dat ze alles aan Erika ging vertellen.

Tjonge, ze hield zich niet in. Kun je je voorstellen hoeveel erger dit seizoen had kunnen zijn zonder de losse lippen van Dorit? Ik bedoel, het zou saaier zijn dan The Real Housewives of Miami, en dat was saai.

Camille Grammer is boos

Toen Erika besloot om met de dames uit te gaan, ging Camille regelrecht op Dorit af. Ze wist dat Dorit vreselijk was omdat ze haar een paar weken geleden het c-woord noemde.

Erika was het meest boos op Kyle omdat ze het gevoel had dat ze echt goede vrienden waren voor die gekke avond. Het werd al snel duidelijk dat Dorit erover begon vanwege het sparren dat ze deed met Erika over pantygate.

Toch is het moeilijk om het in de beste tijden met Dorit eens te zijn vanwege haar flagrante snobisme jegens de andere huisvrouwen. De meer waarschijnlijke reden voor al dit drama is dat Dorit haar contract voor het volgende seizoen veilig wilde stellen.

Teddi Jo Mellencamp houdt van zweten

Het goede aan het gevecht was dat het de dames in staat stelde hun meningsverschillen uit te praten voordat ze naar New York gingen voor wat Fashion Week-plezier.

De dames gingen uit elkaar om hun eigen ding te doen, maar Dorit verspilde geen tijd om Lisa Rinna op de hoogte te brengen van wat ze heeft gemist. Ja, ze roerde de pot opnieuw volledig.

Deze keer ging ze echter achter Lisa Vanderpump aan voor alles wat er gebeurde toen Lisa het restaurant verliet. Dit wordt interessant. Rinna zal haar mond niet houden.

L naar de VP

Wat vond je van al het drama?

Ben je er overheen?

Raak de reacties!

The Real Housewives of Beverly Hills gaat dinsdag verder op Bravo!