The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 8 Aflevering 7 Samenvatting: Birthday Fever

The Real Housewives of Beverly Hills seizoen 8 aflevering 7 was een verjaardagsfeest voor twee van de huisvrouwen, Kyle en Kim. Het feest was zoals altijd vol drama, waarbij Kim ruzie kreeg met een van de gasten. Kyle probeerde de vrede te bewaren, maar kreeg uiteindelijk ruzie met haar zus, Kim. Uiteindelijk was het feest een succes en had iedereen het naar zijn zin.

De vete van Dorit Kemsley met Teddi Mellencamp lijkt er een voor alle leeftijden.

Wanneer The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 8 Aflevering 7 Toen ze van start ging, was Dorit druk bezig met het pronken met het luxe jacht dat ze gebruikte als locatie voor het 50e verjaardagsfeest van PK.Jongen George, Dorit Kemsley

Lisa Vanderpump leek geschokt door het nieuws dat Dorit optrad met Boy George tijdens het evenement. Misschien is het omdat als je naam laat vallen, je een beroemdheid uit de A-lijst moet gebruiken.

Boy George is druk bezig met het reality-tv-circuit omdat zijn carrière al geruime tijd niet in goede vorm is.

In een ander deel van de stad was Teddi nog steeds boos over wat er gebeurde de laatste keer dat ze in aanwezigheid van Dorit was. Dorit was dol op het feit dat ze wijn in een champagneglas kreeg geserveerd.

L naar de VP

Ik had het over het glas omdat ik op die dingen let, klaagde Dorit tegen Vanderpump.

Ik vind haar een beetje strak gewond, zei over Teddi.

Teddi kreeg een uitnodiging voor het evenement en ze ontmoette onder meer Camille Grammer, Kyle Richards, Erika Girardi, Mauricio en de twee Lisa's.

PK, die naam heeft gemaakt door de rest van de huisvrouwen te roepen en te suggereren dat ze allemaal misleid zijn, leek extatisch over de hele zaak.

Erika Girardi/Jayne

Hij toonde zelfs zijn menselijkheid en barstte in tranen uit. Toen verdween Dorit om zich voor te bereiden op haar grote optreden met Boy George.

Erika was degene die hielp met het optreden en je kon zien dat Dorit dankbaar was.

Haar steun is het enige dat me er doorheen helpt, bekende Dorit grijnzend voor de camera.

Er zijn veel ballen voor nodig om op te treden op het feest van je man, zei Erika over haar vriendin. Bravo.

De uitvoering was behoorlijk en de vrienden en familie leken het op te pikken.

Wie houdt er niet van een beetje gratis entertainment op een feestje? De zang van Dorit was waarschijnlijk beter dan die van Boy George en dat zegt wat.

Teddi Jo Mellencamp houdt van zweten

Later wilde Dorit de oorzaak van al het drama met Teddi achterhalen, dus trok ze haar opzij en Teddi was niet klaar om al het drama aan te pakken.

'Ik geef geen fuck om het glas, snauwde Teddi naar haar vijand en wierp de meest neerbuigende blik in de geschiedenis van de franchise.

'Je bent psychopaat. Je bent psycho, eerlijk gezegd! Dorit schreeuwde terug, duidelijk boos dat Teddi niet de gedachte wilde koesteren dat ze misschien ongelijk had.

Teddi was verbijsterd, maar besloot te proberen het verleden voorbij te laten gaan en vroeg Dorit om het allemaal achter zich te laten.

Teddy Jo Mellencamp

Ik kom er niet overheen als je je blijft gedragen als een psychopaat, zei Dorit met een strenge blik.

Ja, zoals we al zeiden, een eeuwenoude vete!

Wat vond je van al het drama?

Zit jij in Team Teddi of Team Dorit?

Klik op de reacties hieronder.

RHOBH gaat dinsdag verder op Bravo.