The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 8 Aflevering 2 Samenvatting: Diva Las Vegas

De tweede aflevering van het achtste seizoen van The Real Housewives of Beverly Hills stelde niet teleur, terwijl de dames hun reis vol drama naar Las Vegas voortzetten. De spanningen waren hoog tussen Lisa Vanderpump en Kyle Richards, toen Lisa Kyle ervan beschuldigde een 'diva' te zijn tijdens hun verblijf in de Sin City. De aflevering begon toen de dames wakker werden met een kater van de gebeurtenissen van de vorige nacht. Ze besloten allemaal om massages te krijgen en te ontspannen bij het zwembad voordat ze uit eten gingen. Terwijl ze massages kreeg, vertelde Lisa Kyle dat ze boos op haar was omdat ze geen kamer met haar wilde delen en omdat ze er een 'diva' over was. Tijdens het diner werd het nog spannender tussen Lisa en Kyle toen Lisa Kyle confronteerde met wat ze eerder over haar had gezegd. Kyle ontkende iets negatiefs over Lisa te hebben gezegd, maar Lisa geloofde haar niet. De twee vrouwen gingen heen en weer totdat ze het eindelijk goedmaakten en besloten hun meningsverschillen opzij te zetten. Ondanks hun vete hadden de dames het naar hun zin in Vegas en namen ze zelfs deel aan een dansbattle in een club. Uiteindelijk waren ze het er allemaal over eens dat ze een geweldige tijd hadden en dat ze het snel weer moesten doen.

Op The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 8 Aflevering 2 , leerde Teddi Jo Mellencamp op de harde manier dat niet al haar castleden haar met open armen in de groep zouden verwelkomen.

We snappen het, het is moeilijk om lid te worden van een nieuwe kliek van vrienden, maar Teddi's zenuwen krijgen het beste van haar, en ze laat zichzelf tot nu toe niet bepaald in het beste licht zien.De echte huisvrouwen van Beverly Hills

Toen de dames wilden gokken, leek ze daar niet van onder de indruk, en je vraagt ​​je zeker af waarom ze ermee instemde om mee te doen aan de show als ze niet bereid was deel te nemen aan alle activiteiten.

Misschien heeft ze onder een steen geleefd, of had ze gewoon snel geld nodig en schreef ze zich zonder nadenken in, maar we zien de echte Teddi niet, en het lijkt erop dat het even zal duren voordat dat doorschijnt.

Het trieste is dat kijkers al vroeg beslissingen nemen over nieuwe casttoevoegingen en Teddi het risico loopt aan de zijlijn te raken. Je weet dat er iets mis is toen Adrienne Maloof terugkeerde voor twee scènes en een prominentere aanwezigheid had dan Teddi.

De dames waren nog steeds in Las Vegas en het werd duidelijk dat Erika altijd een moeilijk te verkruimelen koekje zal zijn. Haar ijzige houding heeft haar in het verleden bij de dames in heet water gebracht.

Erika Girardi voor Bravo

Voor het grootste deel veranderde ze dingen en reageerde goed op Lisa Vanderpump die haar vertelde dat vriendschap tweerichtingsverkeer is, maar ze was niet zo aardig tegen Teddi in de slotmomenten van de aflevering.

Teddi probeerde wat informatie over Erika te achterhalen omdat ze haar wilde leren kennen, maar op echte Erika-manier liet ze haar koud en behandelde ze haar als stront.

Dit maakte de weg vrij voor Erika om een ​​verbluffende onthulling over de dames te laten vallen: ze ontmoette haar vader voor het eerst toen ze 18 jaar oud was.

Het was alsof ik een vreemde ontmoette. Ik schudde hem de hand, zei ze, en de anderen speculeerden snel dat het de reden zou kunnen zijn dat ze geen mensen in haar leven toeliet.

Ik heb deze relatie niet, maar ik heb nog veel andere fantastische relaties, zei Erika tegen de camera.

Elders hadden Dorit en Lisa Rinna het eindelijk uit over alle opmerkingen die ze over elkaar maakten. Het was een erg eenzijdig debat en Rinna zat op de stoel.

Dorit en Paul Kemsley foto

Dorit ontkende dat PK verschillende opmerkingen over Rinna had gemaakt en zei dat het allemaal door Rinna kwam. Gelukkig was Bravo van de tap met flashbacks van PK die alle afschuwelijke dingen over de soapster zei.

Rinna moest uiteindelijk de grotere persoon zijn en alle schuld op zich nemen.

Ik wil niet het gevoel hebben dat ik in gevaar ben, zei Dorit aan het begin van de langzame rit in het reuzenrad. Je woorden en je daden zijn zo laag dat ze echt het leven van mensen kunnen beïnvloeden.

Uiteindelijk lieten de strijdende vrouwen het verleden achter zich en besloten ze dat het tijd was om te stoppen met vechten.

Maar toen moest Kyle Richards het allemaal verpesten door Lisa R te vertellen dat Harry haar vertelde dat Kim voorgoed uit de groep moest worden gezet.

Lisa Rinna op Fashion Week in New York

Lisa wist er al van en de dames haalden hun schouders op. Zou dit het seizoen kunnen zijn waarin de vrouwen aardig met elkaar spelen?

De show is op zijn best als ze vechten, dus we hopen van niet!

Wat vond je van de ontwikkelingen?

Geluid uit hieronder.