The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 8 Aflevering 18 Samenvatting: The Runaway Runway

Welkom bij mijn samenvatting van The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 8 Aflevering 18. Deze week vervolgden de dames hun reis naar New York City. Tijdens een modeshow besloot Dorit vroeg te vertrekken en terug te gaan naar het hotel, wat voor wat drama zorgde onder de groep. Later gingen ze allemaal uit eten, waar ze de situatie met Dorit bespraken. Het was een behoorlijk veelbewogen aflevering, dus laten we beginnen!

Kyle Richards is het beu om door de andere dames onder de bus te worden gegooid, en dat maakte ze heel duidelijk The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 8 Aflevering 18 .

De dames woonden weer een van de uitbundige mode-evenementen van Dorit Kemsley bij, en het meeste drama vond plaats voor na het evenement.Dat kwam in de vorm van Kyle die Lisa Vanderpump ondervroeg over de fotoshoot waar Dorit bij betrokken was voor Beverly Hills Lifestyle Magazine.

Als je The Real Housewives of Beverly Hills online bekijkt, weet je al dat Lisa de foto's niet wilde gebruiken omdat ze nooit zo goed uitkwamen.

Dorit leek boos, maar er was niets wat ze echt kon zeggen vanwege de situatie waarin ze zich bevond. Als ze met Lisa was gaan kibbelen, zou ze waarschijnlijk zijn uitgewist door een blik van Erika.

Dorit weet hoe ze haar strijd moet kiezen, en daarom ging ze met vuurwapens voor Kyle. Ze had het gevoel dat Kyle jaloers was omdat ze niet was gevraagd om foto's te laten maken voor het tijdschrift.

Dorit, je kunt niet verwachten dat het diner in Erika's hotelkamer geen gevolgen zal hebben,' zei Kyle, over het grote gevecht dat ze in Berlijn hadden. 'Je zei dingen die ik niet eens begreep!'

Kyle Richards zwaait naar de Photogs

Voor wat het waard is, Dorit is zelden logisch, dus we moeten het met Kyle eens zijn. ICYMI: De twee kibbelden weer over pantygate.

'Het verbaasde me omdat ik daar niets mee te maken had, en het was niet eerlijk', herhaalde Kyle. 'In je poging om dichter bij Erika te komen, wil je me weer zonder reden onder de bus gooien.'

Dit argument opende oude wonden voor Kyle, en ze probeerde vervolgens meer details te krijgen over wat Dorit zei toen Erika Teddi's strandhuis verliet.

Maar Erika leek de hele situatie te overzien en slaagde er niet in haar vriendin te verdedigen. Dat was genoeg voor Kyle om te beseffen dat deze dames niet zo dicht bij haar stonden als ze ooit dacht.

Kyle Richards gaat naar haar winkel in Beverly Hills

'[Lisa] Rinna zit in Erika's reet, Erika zit in Dorit's reet, Dorit zit in Lisa Vanderpump's reet,' Kyle Mauricio terwijl ze het evenement uitstormden.

'Iedereen is bezig met kontzoenen en onzin, en niemand is eerlijk. En weet je wat? Het is op mijn kosten, en ik ga het verdomme niet meer doen.'

'Ik heb het gevoel dat iedereen vol stront zit', onthulde Kyle later aan het publiek. 'En ik heb geen zin om hier op een feestje nep te zitten met een stel bullshitters.'

Dorit wendde zich tot haar eigen man met enkele eigen woorden over de situatie.

'Hou je me voor de gek?' ze klaagde. 'Het is maar één nacht om hardop te huilen. Ik zou dat iemand niet aandoen op een avond die erg belangrijk is; Ik zou het gewoon niet doen. Ik heb het niet in me.'

Elders in de laatste aflevering van het seizoen keerde Camille Grammer terug om de dames een schokkende onthulling te vertellen: ze is zwanger!

Camille Grammer is boos

Dat laatste deel was een grap, maar haar grote schok was net zo schokkend: ze is verloofd met verloofde, David C. Meyer en verspilde geen tijd met het flitsen van de prachtige rots in het rond.

'Je bent verloofd'' schreeuwde Kyle. 'Oh mijn god... ik ga huilen!'

'David is een goede vent en hij maakt me aan het lachen. Ik kijk ernaar uit om de rest van mijn leven met iemand door te brengen. Het leven is verdomd goed,' zei Camille in een biechtstoel.

Hoewel iedereen blij was met de verloving, kon Lisa Vanderpump zichzelf niet inhouden en gaf ze toe dat zij een deel van de reden was voor de grote stap voor Camille.

L naar de VP

De SUR-baas zei het volgende: 'Woohoo, Camille nam eindelijk mijn advies aan en ging er min of meer voor. Ze heeft een vreselijke, tumultueuze rit gehad met het omgaan met echtscheiding. En nu is ze hier. Ze is echt op een geweldige plek, en ik zou niet gelukkiger kunnen zijn voor haar.'

Oké, wat vond je van alle ontwikkelingen?

Geluid uit hieronder!

The Real Housewives of Beverly Hills gaat aanstaande dinsdag verder op Bravo.