The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 8 Aflevering 15 Samenvatting: Dames, Dogs and Danke

Schoen Welkom terug bij The Real Housewives of Beverly Hills! Deze week hebben de dames te maken met enkele dames, honden en Danke Schoen. We beginnen met Lisa Vanderpump en Erika Jayne die een gesprek hebben over hun aanstaande reis naar Berlijn. Erika is opgewonden om haar geboorteplaats te bezoeken, maar Lisa is een beetje ongerust over de hele zaak. Ze is nooit een grote fan geweest van Duits eten. Ondertussen heeft Dorit Kemsley te maken met een drama met haar hond, Lucca. Ze heeft er problemen mee dat hij mensen bijt en ze is echt ten einde raad. Ze besluit hem naar een trainer te brengen om te zien of ze hem kunnen helpen. Later ontmoeten de dames elkaar allemaal voor de lunch en krijgen ze gezelschap van hun vriend Danke Schoen. Ze is net terug uit Duitsland en ze heeft een aantal interessante verhalen te delen met de groep. Al met al was het weer een spannende aflevering van The Real Housewives of Beverly Hills! Zorg ervoor dat je volgende week afstemt voor meer drama, plezier en gelach!

Met The Real Housewives of Beverly Hills seizoen 8 beginnen af ​​te wikkelen, werd het duidelijk The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 8 Aflevering 15 dat producenten op zoek waren naar iets om het seizoen te redden.

Lisa Vanderpump moest slechts enkele dagen na de dood van Pink Dog omgaan met het verlies van haar hond Pikachu, terwijl Dorit zich probeerde te gedragen als een hoogvlieger, en dat mislukte jammerlijk, en Kyle deed haar best om onder de huid van Vanderpump te kruipen.als jij bekijk The Real Housewives of Beverly Hills online , weet je heel goed dat Lisa Vanderpump van dieren houdt en helemaal voor hun rechten gaat.

The Real Housewives of Beverly Hills seizoen 8 titelkaart

Daarom maakten zij en echtgenoot Ken Todd hun eigen documentaire over wreedheid jegens honden, en de vertoning ervan had waarschijnlijk niet op een slechter moment kunnen komen.

Hoe presenteer je een screening over wreedheid jegens honden als je nog steeds rouwt om het verlies van je geliefde viervoeters?

Lisa had blijkbaar de beste visagist van heel Beverly Hills, omdat ze erin slaagde de screening te doorstaan ​​zonder dat haar gezicht helemaal streperig was.

Dan was er Dorit die naar een vergadering kwam over haar badkledinglijn, waarmee ze suggereerde dat ze vol creativiteit zat en dat haar personeel zich geen zorgen hoeft te maken over de geïmproviseerde modeshow die ze opvoert.

Dorit is nooit de gezondste huisvrouw geweest, en deze aflevering bewees dat nog maar eens. Het zorgt in ieder geval voor goede tv, maar haar personeel zag eruit alsof ze haar wilden slaan toen ze haar mond opendeed.

Lisa Rinna in een jurk

Maar de gezondheid van Dorit kreeg een deuk als gevolg van haar hectische schema dat voornamelijk bestaat uit gezichten trekken als ze het niet met iemand eens is, klagen over champagneglazen en gewoon een onbeleefd persoon zijn.

Toen de dames zich verzamelden om naar Berlijn te gaan voor lekker eten en andere gekke streken, bleek dat Dorit zich een beetje slecht voelde.

Voer Lisa Rinna in, die maar al te graag haar een pil gaf waardoor ze zich beter zou voelen. In plaats daarvan maakte het haar alleen maar erger, en Dorit werd streng aangesproken door een dokter in het resort.

De dokter legde snel twee en twee bij elkaar en besefte dat Dorit twee verschillende pillen had gemengd en dat ze zich veel beter zou voelen als beide medicijnen haar systeem hadden verlaten.

Lisa Rinna op Fashion Week in New York

Het was nogal een wending, en we zijn verrast dat Dorit en PK niet probeerden te beweren dat Lisa Rinna haar gedrogeerd had, of zoiets, omdat we allemaal weten hoe verbitterd deze castleden kunnen worden.

In Berlijn verspilde Lisa geen tijd met commentaar dat Lisa Rinna deze keer minder scènes heeft gehad, en Rinna had de beste reactie:

Ik doe gewoon niet aan stomme stieren, zei ze glimlachend tegen de camera's. Het blijkt dat Rinna probeert een beter beeld te geven van hoe vrouwen handelen voor haar dochters.

Het werd tijd!

Tijdens het andere grote evenement sprak Lisa Vanderpump over Nanny Kay, iemand die vroeger veel voor haar zorgde. Maar Kyle beweerde dat ze nog nooit van de vrouw had gehoord, en LVP zag eruit alsof ze klaar was om tegen haar te schreeuwen.

Lisa Vanderpump bij People

Toen het allemaal was opgehelderd, zei Kyle dat ze geen idee had wie de persoon was, omdat Lisa haar nooit bij naam noemde.

Iets zegt ons dat deze twee nooit meer mimosa's zullen delen bij zonsopgang.

Wat vond je van alle laatste ontwikkelingen?

Klik op de reacties hieronder.

The Real Housewives of Beverly Hills gaat dinsdag verder op Bravo.