The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 8 Aflevering 12 Samenvatting: Gag Fit

Het achtste seizoen van The Real Housewives of Beverly Hills eindigde gisteravond met een dramatische aflevering waarin de dames meededen aan een fitnesswedstrijd. De aflevering begon met de dames die samenkwamen voor de lunch om het aanstaande evenement te bespreken. Lisa Rinna bracht het feit naar voren dat ze vroeger een wedstrijdzwemmer was en stelde voor dat ze allemaal een duik in haar zwembad zouden nemen om in vorm te komen voor de wedstrijd. De rest van de aflevering volgde de dames terwijl ze zich voorbereidden op het evenement. Ze trainden, kregen een spraytan en pasten hun outfits. Het evenement zelf was vol drama. Lisa Rinna en Erika Jayne kregen ruzie en Eileen Davidson viel bijna van het podium. Uiteindelijk werd Erika Jayne gekroond tot winnaar van de fitnesscompetitie.

Je knoeit niet met Lisa Vanderpump, en Dorit Kemsley heeft dat op de harde manier geleerd The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 8 Aflevering 12 .

als jij bekijk The Real Housewives of Beverly Hills online , je zult weten dat het paar al weken op gespannen voet staat, en dat komt doordat Dorit bij elke beurt haar mond laat lopen.Dorit Kemsley, Teddi Mellencamp en Kyle Richards drinken iets

Toen de aflevering van start ging, pronken Camille Grammer en Lisa Rinna met hun rokende lichamen en klaagden ze dat ze geen fan zijn van hoe ze eruit zien.

Ter verdediging van Camille: ze heeft de afgelopen jaren veel meegemaakt. Ze had kanker in fase 2, maar het lijkt erop dat ze nu in remissie is, en we zijn zo dankbaar dat ze kan blijven om zingers naar de andere huisvrouwen te gooien.

Terwijl dat gaande was, gingen Kyle en Erika lunchen en ondervroegen ze met elkaar over Lisa V die oorlog zou voeren met zowel Kyle als Dorit.

Kyle leek blij dat ze het goed had gemaakt met Lisa, maar het klonk zeker alsof ze nog steeds boos was op Dorit. Dorit veroorzaakte alleen maar problemen tijdens seizoen 8 van The Real Housewives of Beverly Hills.

L naar de VP

Ze heeft met zowat elk castlid gestreden, maar Lisa V was vastbesloten om het verleden achter zich te laten, en dat werd tijd.

Camille organiseerde een groot evenement voor de Stichting voor Vrouwenkanker, en alle vrouwen waren aan boord om haar te steunen, maar Dorit had een bijbedoeling bij het evenement.

Het enige waar ik om geef is het herstellen van mijn relatie met Lisa Vanderpump, zei ze tegen het publiek alsof de boter niet zou smelten.

Toen werd het lastig. Lisa leek gewoon alle drama achter zich te willen laten, maar als Dorit praktisch aan haar enkel hangt als een puppy die aandacht wil, wordt het vervelend.

Het evenement verliep goed, maar Dorit zette door in haar zoektocht om Lisa weer aan haar zijde te krijgen, en het resulteerde erin dat Lisa vertrok nadat ze door Dorit was achtervolgd.

Lisa Vanderpump bij People

Ze praatten op de bank en het leek alsof Dorit haar tegen haar wil vasthield. Alles wat Dorit wilde, was de zekerheid dat het verleden inderdaad achter hen lag.

Dat irriteerde Lisa vanwege alle rotzooi die Dorit had veroorzaakt. Er was alleen een verontschuldiging voor nodig, maar om de een of andere reden heeft Dorit het woord 'sorry' niet in haar vocabulaire.

Lisa gaf toe dat Dorit die haar behoeftig noemde niet bepaald een compliment was. Lisa ontsnapte, maar Dorit was nog niet klaar en bleef haar volgen.

Het laatste grote evenement van de aflevering was gericht op Lisa's verjaardagslunch, en ze was nog steeds boos over de manier waarop Dorit eerder had gehandeld.

Teddi Jo Mellencamp houdt van zweten

Teddi was de eerste die arriveerde en Lisa vertelde haar hoe boos ze was. Ze zei toen dat ze Dorit-champagne in een tuimelaar zou serveren als ze om iets te drinken vroeg.

Voor het geval je het gemist hebt: Dorit en Teddi haten elkaar alleen omdat Teddi haar wijn in een champagneglas schonk. Ja, zo gestoord kan Dorit zijn.

Verrassend genoeg kreeg Dorit haar drankje geserveerd in een lelijk groen glas, en ze was niet onder de indruk.

Camille nam ook wat wraak op Dorit door haar een roze balknevel te geven, vermoedelijk om haar mond een paar minuten te houden.

Camille Grammer is boos

Dorit besloot dat ze niet naar het afterparty bij Pump ging en vertrok met een donderende blik op haar gezicht.

We hebben één woord voor je, Dorit: Karma!

Nou ja, Dorit, ik ga je eens opzoeken. Ik zal het met humor zeggen, ik zal het koppelen aan een grap - maar ik stuur de boodschap dat deze relatie een iets andere betekenis heeft gekregen, zei Lisa in een biechtstoel.

In de laatste scène nam Lisa de foto's opnieuw op voor de sieradenlijn waarvoor Dorit model stond, omdat Dorit ze niet leuk vond. Ja, Lisa Vanderpump is terug en Dorit kan maar beter uitkijken.

Wat vond je van de aflevering?

Geluid uit hieronder.

The Real Housewives of Beverly Hills gaat dinsdag verder op Bravo.