The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 7 Aflevering 9 Samenvatting: Blades and Bag of Pills

Welkom terug bij een nieuwe aflevering van The Real Housewives of Beverly Hills! Deze week zijn de dames weer bezig met het drama en we zijn hier voor elk onderdeel ervan. Blijf lezen voor een samenvatting van alle actie uit de aflevering van deze week. De aflevering begint met de dames die zich klaarmaken voor hun dag en Kim voelt nog steeds de effecten van haar kater van gisteravond. Ze vertelt de andere dames dat ze zich vandaag gedeisd gaat houden en zich gewoon gaat ontspannen. De groep gaat dan lunchen waar ze het nieuwe huis van Dorit bespreken. Lisa Rinna brengt naar voren dat Dorit geen van hen heeft uitgenodigd voor haar housewarmingfeest en Dorit zegt dat het maar een kleine bijeenkomst was met familie en vrienden. Het gesprek komt dan op Erika's aanstaande huwelijk en Rinna vraagt ​​of ze haar jurk al heeft uitgezocht. Erika zegt van niet, maar ze weet dat ze iets simpels en elegants wil. Later ontmoet Kim Kyle voor wat winkeltherapie. Kyle vraagt ​​​​Kim hoe het met haar gaat na de gebeurtenissen van gisteravond en Kim zegt dat ze de dingen gewoon van dag tot dag probeert te bekijken. Ondertussen ontmoet Erika Dorit om haar huwelijksplannen te bespreken. Erika vertelt Dorit dat ze zou willen dat ze deel uitmaakt van haar huwelijksfeest en Dorit is het daar graag mee eens. De twee vrouwen gaan vervolgens op pad om bruidsmeisjesjurken uit te zoeken. Later

Hoe was het voor Erika Jayne en Kyle Richards om alle drama achter zich te laten en op weg te gaan naar Griekenland?

Dat werd onthuld op The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 7 Aflevering 9 terwijl Erika zich voorbereidde op een groot optreden.We trapten af ​​met Erika die midden in de nacht het podium opging om haar nieuwe single te debuteren. Verrassend genoeg waren de prestaties niet allemaal slecht.

Kyle Richards leek echter meer onder de indruk van de buikspieren van de mannelijke dansers dan van de uitvoering. Ze lonkte hen van een afstand en het was behoorlijk hilarisch.

Het paar keerde een paar uur later terug naar hun villa, maar slapen was geen onderdeel van de agenda. Het paar besloot zelfs om zich te verkleden en foto's van zichzelf te maken terwijl de zon opkwam.

Terug in Beverly Hills bleef Eden Sassoon suggereren dat Kim Richards op het punt stond terug te keren naar een leven vol alcohol. Ze haalde Lisa Vanderpump binnen om erover te praten.

Het gesprek ging aanvankelijk over Eden, die onthulde dat ze het uitmaakte met een man omdat hij een cheeseburger at, voordat hij een nicotinemuntje in zijn mond stopte.

L naar de VP

Blijkbaar was de kerel ook gestopt met roken op verzoek van Eden. Zoals je waarschijnlijk zou verwachten, was LVP geschokt door het einde van de romance.

Lisa was geschokt toen Eden vertelde wat er met Kim aan de hand was. Ze was echter nog meer geschokt toen ze hoorde dat Eden geen tijd meer met haar had doorgebracht.

Eden ging zelfs zo ver dat hij beweerde dat Kyle Kim's enabler was.

'Kyle helpt Kim omdat ze toestaat dat dit gedrag doorgaat. Ze laat een nuchtere vrouw spreken op een manier waarop een nuchtere vrouw niet zou moeten praten,' zei Eden tegen de camera.

Kyle Richards gaat naar haar winkel in Beverly Hills

'Het is gewoon gedrag dat je als zus misschien iets wilt zeggen.'

Iets zegt ons dat er weer een gek argument komt.

Het was tijd voor PK's verjaardagsfeestje en Dorit had stress vanwege wat problemen met de planning van het evenement. Ze wilde het podium verbergen waar Boy George vandaan zou komen.

Kim omhelsde Eileen en Lisa Rinna om duidelijk te maken dat de dingen echt in het verleden waren geplaatst. Het heeft geen zin om discussies gaande te houden in deze show.

'Nu mijn kleinzoon eraan komt, begin ik weer een beetje grappig te worden', zei ze. 'Ik begin me zorgen te maken en ga terug naar die eerste moederinstincten.'

Eden zette toen haar tirade voort om te proberen te bewijzen dat Kim van het diepe af ging, maar het was aan dovemansoren gericht. Ze klonk als een gek.

Kim Richards poseert

Iedereen leek meer bezig met het kijken naar de poses van Kyle en Erika in badpak. Was dit gewoon hun manier om tegen Eden te zeggen dat hij zijn mond moest houden?

Er is absoluut iets raars aan de manier waarop Eden zich tegenover Kim blijft gedragen. Alleen omdat ze allebei een verslaving hebben gehad, wil nog niet zeggen dat ze dezelfde triggers hebben.

Er zullen veel gevolgen zijn als Lisa V onthult wat Eden tegen haar zei over Kyle. We zetten haar neer met de popcorn voor het vuurwerk.

Wat vond je van de aflevering?

Geluid uit hieronder!