The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 7 Aflevering 7 Samenvatting: Het is duur om mij te zijn

Welkom bij mijn samenvatting van The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 7 Aflevering 7. Deze week draait het bij de dames om geld uitgeven en fantastisch zijn. Van Lisa Rinna's overdreven verjaardagsfeestje tot Erika Girardi's weelderige cadeaus voor haar man, het is duidelijk dat deze vrouwen weten hoe ze het goede leven moeten leiden. Maar niet iedereen is er blij mee. Kim Richards voelt zich buitengesloten als ze het zich niet kan veroorloven om haar vrienden bij te houden, en ze begint zich af te vragen of ze nog wel in hun kring thuishoort.

De dames leken een nieuw blad om te slaan The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 7 Aflevering 7 na de recente ruzie op spelletjesavond.

We spraken met Dorit Kemsley in gesprek met PK over Dorits gevecht met Eileen Davidson en Lisa Rinna. PK wees er snel op dat Dorit te veel over haar vrienden praatte en daardoor in de problemen kwam.

In Malibu ontmoetten Kyle Richard, Lisa Vanderpump en Ken Todd elkaar om Mauricio's nieuwe vermelding te bekijken. Het hoe was heel groot. Kyle onthulde dat het haar begon te dagen dat haar man altijd aan het werk was en dat ze amper tijd hadden om met elkaar door te brengen.

Daarna gingen ze allemaal lunchen en Kim onthulde dat ze tijdens haar spelletjesavond niet over het gevecht wilde praten. Kim zei dat ze trots was op de nuchterheid van haar zus.

Elders ontmoette Lisa Rinna haar vriend, Eden Sassoon, en ze raakten aan de praat over spelletjesavond. Eden beweerde dat ze tijdens de spelletjesavond 'geen band' met Kyle voelde.

Lisa R was geschokt omdat ze dacht dat ze allemaal goed met elkaar zouden kunnen opschieten, maar niemand kan ooit echt met elkaar opschieten in deze show. Ze verklaarde ook dat Kyle haar te zijner tijd zijn excuses zou aanbieden.

Lisa Rinna op 53

Het paar schakelde vervolgens van versnelling om te praten over Kim's nuchterheid. Eden zei dat ze Kim wilde helpen omdat ze begreep wat er met haar aan de hand was.

Lisa R raakte toen een beetje te betrokken door Kyle te bestempelen als Kim's 'enabler'. Dat is hard om te zeggen en het zal haar waarschijnlijk blijven achtervolgen.

Kyle ontmoette ze toen allebei voor de lunch. Kyle was boos dat Eden meteen ter zake kwam en haar ondervroeg over andere mensen in haar familie die verslaafd waren.

Kyle sloot haar af, maar Eden bleef zeggen dat Kim's energie verdrietig was. Dit hield Eden niet tegen, die de behoefte voelde om door te gaan met het nastreven van een reactie.

Daarna begaf Kyle zich met Erika naar Griekenland. Kyle was echter nog steeds boos over wat er met Eden was gebeurd en had moeite om zichzelf te vermaken.

Kyle Richards: The Simple Life 2 Welcome Home Party

De laatste druppel kwam toen Erika's danseressen haar in het zwembad gooiden.

'Ik wil Debbie Downer niet zijn,' zei Kyle tegen de camera.

'Maar ze zijn net drie uur bezig geweest om haar haar er zo uit te laten zien.'

Ten slotte dacht Dorit dat het een goed idee zou zijn om contact op te nemen met Eileen en Lisa R om erachter te komen hoe de situatie kan worden opgelost. Dorit gaf toe dat ze veel te veel had gedronken en haar mond had moeten houden.

Dorit en Paul Kemsley foto

Dorit wees er echter op dat Eileen degene was die het meest op haar zenuwen werkte omdat ze de ruzie over Erika begon.

'Ik spreek niet namens haar. Ik spreek namens mezelf,' verduidelijkte Eileen.

Na nog wat heen en weer kwamen de dames overeen om terug te keren naar hoe ze ooit waren en was de vete voorbij.

Wat vind je van al dit drama?