The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 7 Aflevering 5 Samenvatting: Amnesia Appetizers

Welkom bij een nieuwe aflevering van The Real Housewives of Beverly Hills! Deze week hebben de dames te maken met een serieus drama. Ten eerste hebben we Erika Girardi die te maken heeft met geheugenverlies. Dan hebben we Lisa Rinna die probeert te achterhalen wat er is gebeurd met de eetstoornis van haar dochter. En last but not least hebben we Kim Richards die doorgaat met haar nuchterheidsproblemen. Laten we er meteen in duiken, zullen we?

Steek Erika Girardi nooit over.

Dat was iets dat Dorit Kemsley vrij duidelijk werd The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 7 Aflevering 5 , terwijl Erika in de nasleep wankelde van Dorit die beweerde dat haar man een glimp van haar lagere regionen had opgevangen.Erika leek te denken dat Dorit de hele zaak verzon om aandacht te krijgen en ze besloot dat ze iets moest doen om haar nieuwe vijand terug te pakken.

Dorit besloot om de pot elders te proberen te roeren, dus nodigde ze Lisa Rinna uit voor een etentje. Dit leek een standaarddiner, maar toen begonnen Dorit en haar man Rinna te grillen over haar problemen met Lisa Vanderpump.

L naar de VP

Ze gingen zelfs zo ver dat ze zeiden dat Rinna's problemen met de SUR-baas te wijten kunnen zijn aan de dood van haar vader. Rinna onthulde echter in een biechtstoel dat er geen probleem was met de dood van haar vader.

De druppel leek te komen toen Rinna onthulde dat de moeder van Eileen Davidson was overleden voordat de vorige reünie werd gefilmd.

Dit was voor Dorit en PK aanleiding om te zeggen dat het niet eerlijk was tegenover de rest van de groep. Eerlijk gezegd, dit paar geeft Vicki Gunvalson een run voor haar geld als de grootste onruststoker.

Lisa Rinna op 53

Rinna wendde zich toen tot Eileen om te onthullen wat er aan de hand was en ze was niet onder de indruk. Ze zei dat ze er met Dorit over zou praten.

Nadat de strandwandeling van Eileen en Dorit een probleem was geworden, kozen ze in plaats daarvan voor de lunch. Eileen kwam ter zake en sprak Dorit aan over de opmerkingen.

Het hilarische aan dit alles was dat Dorit ervoor koos om te zeggen dat ze zich de opmerkingen niet herinnerde. Dit bracht Eileen ertoe om in de aanval te gaan.

'Jij en PK hebben misschien het idee gekregen dat vanwege de sterfgevallen die we hebben meegemaakt, het op de een of andere manier invloed heeft gehad op wat er met Lisa Vanderpump is gebeurd.'

In een biechtstoel bleef Dorit beweren dat ze niet wist waar Eileen het over had. Ze veranderde haar deuntje toen Eileen verder aandrong.

Dorit en Paul Kemsley foto

Uiteindelijk erkende Dorit haar daden, terwijl Eileen haar uitnodigde voor een lunch bij Camille Grammer thuis.

Later onthulde Kyle Richards dat ze wilde dat haar man wat meer tijd met haar zou doorbrengen. Ze had het gevoel dat hij veel te veel in zijn bedrijf had geïnvesteerd en dat zette hun relatie onder druk.

Haar man maakte een grapje dat haar boodschappen het probleem waren en ze leek niet onder de indruk van zijn opmerkingen.

Camille Grammer op een rode loper

Daarna schakelden we over naar de lunch bij Camille Grammer thuis. Erika droeg een broekpak voor het evenement en maakte duidelijk dat ze het droeg, zodat ze niemand flitste.

Eileen vond het toen een goed moment om de opmerkingen die Dorit tegen Lisa Rinna had gemaakt ter sprake te brengen. Dorit maakte toen een zielige opmerking dat ze niet aanwezig was tijdens de chat.

Snauwde Eileen en zei dat ze daarom opheldering wil.

Oké, dat was het voor nog een week. Wat denk je dat er daarna zal gebeuren?

Geluid uit hieronder!