The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 7 Aflevering 4 Samenvatting: Pantygate

Welkom terug bij The Real Housewives of Beverly Hills! De aflevering van deze week was extra sappig, toen we zagen dat de dames het 'pantygate'-drama bleven bespreken. We zagen ook hoe Lisa Rinna Eileen confronteerde met haar opmerkingen over Harry Hamlin, en het werd behoorlijk verhit tussen de twee! Al met al was het weer een geweldige aflevering vol drama en gelach. Blijf lezen voor onze volledige samenvatting!

Erika Girardi moet echt stoppen met pronken met haar gebrek aan ondergoed aan mannen.

Tot die conclusie kwamen de huisvrouwen The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 7 Aflevering 4 en het resulteerde in een van de meest hilarische afleveringen van de hele serie.Erika Girardi afbeelding

We begonnen met Dorit die woedend was over Erika die de grens overschreed en haar man flitste, maar ze koos ervoor om Erika te laten denken dat ze het was vergeten terwijl ze probeerde een plan te bedenken om wraak te nemen.

Ondertussen gingen Lisa Vanderpump en Ken Todd door met hun campagne om een ​​einde te maken aan hondenmishandeling. als jij bekijk The Real Housewives of Beverly Hills online , weet je hoe serieus het paar is over de oorzaak.

Sommige mensen hebben een hekel aan reality-tv, maar het valt niet te ontkennen dat Lisa V haar bekendheid gebruikt om licht te werpen op enkele oorzaken waarvan de massa zich niet bewust is.

Haar vriendin, Lisa Rinna, had het ook druk. Ze was bezig met het verkopen van kleding aan QVC en slaagde erin om in 24 uur meer dan $ 500.000 te verkopen. Dat is veel geld. Rechts?

Lisa Rinna op 53

Later ontmoette Dorit Eileen en Lisa R voor een drankje en raakte snel aan de praat over Erika's grote ondergoeddrama. Lisa R wees er snel op dat het het beste is als Dorit er gewoon overheen komt.

Eileen dacht dat Erika het onmogelijk met opzet had gedaan, maar Dorit kon niet anders dan denken dat er iets vreemds aan was.

Praten over Erika's gebrek aan ondergoed strekte zich uit tot Dorit's winkeltrip met Kyle. Kyle koos de kant van de anderen die dachten dat ze het niet expres deed.

Dorit kocht toen wat smerig ondergoed voor Erika, maar ze beweerde dat het voor de grap was.

De vrouwen ontmoetten elkaar vervolgens in een escape room, maar Erika was niet onder de indruk van het geschenk.

'Ik ben niet echt blij dat de echtgenoot van Dorit een glimp van mijn rok heeft opgevangen. Waarom zou je het me niet vertellen?' vroeg ze aan de camera.

'Het is allemaal een beetje raar.'

Erika onthulde toen dat ze geïrriteerd was dat Dorit met alle andere vrouwen over het incident had gesproken en dacht dat dit niet de aardigste manier was om ermee om te gaan.

Erika Jayne hete foto

Toen ze uit eten gingen, ging het nog steeds heel erg over Erika die haar lekkernijen liet zien. Erika snauwde toen en zei dat de man van Dorit toch duidelijk aan het kijken was.

Dorit probeerde toen Erika zover te krijgen er niet meer over te praten en zei dat ze er buiten de groep over zouden praten, maar dat verklaarde niet waarom Dorit er tot dat moment over bleef doorgaan.

Is er ooit een saai moment in deze serie?

Wat vond je van het drama?

Geluid uit hieronder!