The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 7 Aflevering 3 Samenvatting: Going Commando

Welkom terug bij The Real Housewives of Beverly Hills! In de aflevering van deze week keren de dames terug naar hun normale capriolen. We beginnen met een knal, terwijl Lisa Vanderpump zich klaarmaakt voor haar jaarlijkse Halloween-feest. Ze is duidelijk enthousiast over het evenement en geeft bevelen aan haar personeel. Ondertussen ziet Kyle Richards een ontmoeting met haar man, Mauricio Umansky. Ze bespreken het komende Halloween-feest en het is duidelijk dat Kyle er niet enthousiast over is. Ze wil niet gaan omdat ze denkt dat het niet leuk zal zijn. Later zien we de dames zich klaarmaken voor het feest. Ze zijn allemaal gekleed in hun kostuums en ze zien er fantastisch uit. Het feest zelf is een feest. Er is genoeg te eten en te drinken en de dames lijken het naar hun zin te hebben. Lisa heeft tijdens het feest zelfs een speciaal optreden van een dragqueen. Over het algemeen was het weer een leuke aflevering van The Real Housewives of Beverly Hills. We kunnen niet wachten om te zien wat volgende week brengt!

Er was een reis naar New York, Lisa Vanderpump werd opgeroepen en een naaktdrama voor Erika Girardi op The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 7 Aflevering 3 .

Dit alles resulteerde in een spannende aflevering van deze populaire Bravo-serie die nog steeds een van de beste in de franchise is.

We begonnen met Lisa Rinna op weg naar New York met dochter Amelia. Lisa's bedrijf in New York leek voort te komen uit de pogingen van haar andere dochter, Delilah, om een ​​modellencarrière voor zichzelf te maken.

Kyle Richards was ook in New York om zich voor te bereiden op het openen van een winkel. Ze had haar dochter Sophia bij zich. Lisa R besloot langs te gaan bij Kyle's winkel en het was verre van compleet.

Je zou zelfs nooit geloven dat het ooit een winkel zou worden. Het zag eruit als afval. Lisa R onthulde aan Kyle dat ze haar best deed om hekken te repareren met Lisa Vanderpump.

Kyle Richards zwaait naar de Photogs

Ze was de vijandigheid tussen de groep beu. Kyle leek dit een geweldig idee te vinden, voordat Lisa R verdween om iemand te ontmoeten over Delilah's modellencarrière.

Ondertussen probeerde Lisa V een cadeau voor Ken te vinden. Normaal gesproken lijkt Ken alleen cadeaus voor de hond te krijgen, maar het leek erop dat Lisa V deze keer voor iets anders wilde gaan.

Dorit Kemsley vergezelde de SUR-baas, die onvermijdelijk besloot haar man een horloge te geven voor zijn verjaardag. Ken leek er geschokt door, maar was blij.

L naar de VP

Toen Dorit naar huis terugkeerde, onthulde ze dat ze wat moeite had met het moederschap en sterk afhankelijk was van de kindermeisjes om haar te helpen met de kinderen.

Dorit probeerde de kinderen naar het park te brengen, maar toen een van hen gek werd in de auto, besloot ze dat het het beste was om gewoon bij hen thuis te blijven.

Later woonde het grootste deel van de groep een wit feest bij bij Pump.

Kyle begon snel met dingen door duidelijk te maken dat ze beter was dan alle anderen.

Ze vertelde hen dat ze Alicia Silverstone had geboekt voor een project over haar eigen opvoeding. Ja, omdat je dat op dat moment gewoon moest onthullen, Kyle.

Erika sprak toen over haar zenuwen om in de show van Eileen te verschijnen, omdat ze nerveus was over wat ze kon verwachten. Lisa onthulde dat ze probeerde er een rol in te krijgen, maar dat het niet lukte.

Lisa Vanderpump: 2016 Mensen

De groep begon toen opmerkingen te maken over Lisa's leeftijd. Ze vatte het niet slecht op, maar Erika leek behoorlijk pissig dat Lisa instemde.

'Laten we nep-Britse accenten krijgen en mensen beginnen te beledigen!'

Dat was ook niet het einde van de ruzie, maar de rest leek zich te concentreren op Erika's gebrek aan ondergoed. Het was moeilijk om er wijs uit te worden.

Ja, ze zijn allemaal nog steeds vrienden.

Wat vond je van al het drama?

Geluid uit hieronder!