The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 7 Aflevering 21 Samenvatting: Take The Bunny!

Welkom terug bij de echte huisvrouwen van Beverly Hills! Deze week gaan de dames op reis naar Palm Springs en zien we een aantal van hen van een andere kant. Er is ruzie, gekibbel en zelfs een beetje schelden, maar zoals altijd slagen ze er uiteindelijk in om samen te komen. Laten we dus eens kijken wat er deze week is gebeurd. Ten eerste hebben we Lisa Rinna die probeert in het reine te komen met het feit dat haar dochters opgroeien. Ze voelt zich ook een beetje buitengesloten als het gaat om hun leven en is vastbesloten om een ​​manier te vinden om met hen in contact te komen. Vervolgens hebben we Erika Jayne die nog steeds te maken heeft met de gevolgen van de ontrouw van haar man. Ze probeert verder te gaan, maar het is duidelijk dat ze het nog steeds moeilijk heeft. Ze heeft echter wel een hart tot hart met Dorit, wat haar lijkt te helpen zich beter te voelen. Tot slot hebben we Kyle Richards die wat problemen heeft met haar schoonmoeder. Ze is niet blij met de manier waarop ze is behandeld en is vastbesloten om de zaken recht te zetten. Dingen komen tot een hoogtepunt als ze allemaal uit eten gaan en er ontstaat ruzie. Zoals altijd zijn er deze week veel drama en intriges over de Real Housewives of Beverly Hills. Zorg ervoor dat je volgende week afstemt voor meer!

Lisa Rinna is klaar met proberen vriendschap te smeden met Kim Richards.

Zoveel werd overduidelijk gemaakt in seizoen 7, aflevering 21 van The Real Housewives of Beverly Hills, na weer een grote ruzie tussen het paar.Toen de aflevering van start ging, zat Kim achter Rinna aan nadat ze van de set was weggelopen.

'Kan ik met je praten?' vroeg Kim.

'Nee!' Rinna blafte. 'Dat was het meest vernederende dat me ooit is overkomen, en ik accepteer dit niet. Het spijt me dat je dat doet, je bent een zieke vrouw.'

'Vind je het goed om me terug te pakken?' vroeg Rina. Kim beweerde echter dat ze een bijgelovig persoon was en het gevoel had dat het konijn haar ongeluk zou brengen.

Lisa Rinna op 53

'Je bent een slachtoffer! Je zult altijd een slachtoffer zijn!' schreeuwde Rinna.

Toen de dames terugkeerden naar de set, beweerde Rinna dat Kim haar zag als haar 'maaltijdkaartje'.

'Lisa, dat is echt stom om te zeggen, en dat kan niet verder van de waarheid zijn', zei Kyle Richards, die niet onder de indruk was van de manier waarop haar zus werd aangevallen.

Kyle mikte ook op Rinna omdat ze probeerde haar de schuld te geven voor Kim's acties.

'Onze moeder is er niet meer, maar dat maakt mij nog niet haar moeder!' zei Kyle.

Kyle Richards: The Simple Life 2 Welcome Home Party

Toen dat allemaal voorbij was, bleef Eden Sassoon proberen de reguliere status van zichzelf te krijgen door zich tegen Kyle en Kim te keren.

Andy zei dat sommige mensen dachten dat ze achter hen aan ging om een ​​verhaallijn voor zichzelf te creëren.

'Dat zijn zulke bulls - t,' beweerde de nieuwste toevoeging aan de cast. Andy vroeg toen of Kyle een facilitator voor Kim was.

Vervolgens werden er beelden afgespeeld waarop Kyle zei dat Mauricio Kim in feite als een tweede vrouw behandelde. Eh, oké dan.

Toen de dames ruzie kregen over wie waarover loog, ging Dorit achter Rinna aan.

Lisa Rinna op het oorlogspad

'Je kruisigt iemand omdat hij zich niets herinnert!' riep ze, maar Rinna nam de gelegenheid niet aan.

Eileen Davidson richtte toen haar aandacht op Kyle en beweerde dat zij de kwestie en de bron van drama was.

'Wat [Rinna] deed was absoluut verkeerd, verkeerd in de war - maar de nacht werd raar door jou.'

'Het is de zeeptweeling!' krijste Kim, waaraan Eileen toevoegde: 'Alleen omdat je de luidste en meest irritante bent, wil nog niet zeggen dat je gelijk hebt.'

Dorit suggereerde toen dat zij niet degene was die zei dat Rinna's grillige gedrag reden tot bezorgdheid was. Rinna was boos dat mensen zeiden dat ze Xanax in een smoothie deed.

L naar de VP

We schakelden toen over naar Lisa's zoon, Max die zijn biologische moeder vond.

'We hebben haar gevonden,' begon de SUR-baas.

'Ik vind het oké. Ik weet niet waarom ik zo huilerig ben,' zei ze.

'Ik denk dat hij dat zou moeten doen, en hij zei iets ongelooflijks tegen me. Hij zei: 'Ik wil haar bedanken.' Veel mensen zouden wrok koesteren als ze ter adoptie waren afgestaan.'

Lisa Vanderpump moet een van de meest begripvolle reality-tv-persoonlijkheden zijn.

Andy Cohen is knap

De aflevering eindigde met Lisa Rinna die Andy het konijn schonk.

'Er is nu goede energie,' zei Eileen met een grijns op haar gezicht.

Wat vond je van de reünie? Blijf je komend seizoen?

Geluid uit hieronder!