The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 7 Aflevering 18 Samenvatting: Fight Night!

Welkom terug bij 'The Real Housewives of Beverly Hills'! De aflevering van deze week was vol drama, terwijl de dames met elkaar bleven ruziën. Het hoogtepunt van de aflevering was toen twee van de vrouwen in een fysieke woordenwisseling terechtkwamen! Blijf lezen voor een volledige samenvatting van al het drama.

Wat vond Lisa Vanderpump van de verschuivende allianties op haar Diamonds and Rosé-feestje?

Dat was een belangrijk punt van zorg The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 7 Aflevering 18 toen de dames arriveerden en problemen voor elkaar begonnen te veroorzaken.

Toen de aflevering van start ging, maakte Lisa Rinna duidelijk dat ze woedend was. Eden Sassoon steunde haar niet tijdens haar grote buste met Dorit in Hong Kong.

Rinna keerde zich tegen Dorit, die beweerde dat ze haar vriendin steunde, maar Rinna zei van niet. Eileen voelde toen de behoefte om mee te doen aan de discussie en zei dat Eden haar had moeten steunen.

Oke dan.

Terwijl dat gaande was, wendde Dorit zich tot Kim om haar te laten weten dat Rinna net zoveel problemen veroorzaakte als altijd.

Lisa Rinna tijdens de modeweek

'Ze vroeg me:' Vertrouw je je man?'' zei Dorit tegen Kim. 'Ik kan het niet helpen dat ik me afvraag of ze de problemen die ze heeft beschermt', voegde ze eraan toe.

Rinna zwaaide toen naar Kim, die hetzelfde terug deed. Dat wreef Lisa Vanderpump de verkeerde kant op en zei tegen Kim dat ze moest toegeven dat ze het over haar had.

Kim opende toen na enige aansporing dat Rinna een teef achter haar rug was. Het gesprek was kort, maar Kim heeft haar punt wel duidelijk gemaakt.

Rinna keerde terug naar Eileen om haar te vertellen dat ze door Kim in het nauw was gedreven. Rinna besloot dat het het beste was om met Dorit over de hele puinhoop te praten.

'Het was erg kwetsend en gemeen wat je me in Hong Kong hebt aangedaan', zei Dorit.

'Het spijt me dat je je zo voelt,' antwoordde Rinna.

Dorit en Paul Kemsley foto

'Ik kan het niet helpen dat ik me afvraag wat voor problemen je in hemelsnaam hebt die je op andere mensen moet projecteren,' zei Dorit tegen Rinna, die tot op het bot geschokt was.

Vanderpump besloot haar woord over te brengen door te zeggen dat Rinna een talent had om achter mensen aan te gaan om hen aan hun gezond verstand te laten twijfelen.

'Ik vertel de waarheid!' Rinna antwoordde.

'Kom op!' zei Dorit. 'Je zegt het een, en dan zeg je het ander!' Dorit zei toen tegen Rinna: 'Als ik je adem kan ruiken, ben je te dichtbij. Doe een stap terug. Ik meen het.'

PK leek zijn vrouw te verdedigen, maar Rinna had een plan in petto: zet de hele zaak op PK en Dorit voor de manier waarop ze Erika hebben behandeld.

'Wat je Erika maandenlang hebt aangedaan, het spijt me, het is walgelijk,' zei Rinna.

Erika Girardi voor Bravo

'Je hebt me koud genoemd. Je hebt me harteloos genoemd,' beweerde Erika.

Dorit zei dat het leugens waren: 'Ik heb je niet harteloos genoemd. Ik noemde je ijskoud.'

'Heb je ooit gezegd dat ik dat met opzet deed om je te verleiden?' vroeg Erika aan PK.

'Ik ben van streek omdat ik zie hoe jij mijn vrouw aanvalt,' antwoordde hij. Erika was verbijsterd door dit alles en beweerde dat ze alleen maar aardig was tegen Dorit.

PK lachte dat weg en zei dat ze 'waanvoorstellingen' had. Iedereen liet Erika en Dorit achter om hun problemen alleen op te lossen.

'Besef je wel hoe gênant dat voor mij was?' vroeg Erik. 'Het deed me heel veel pijn dat je me het ondergoed gaf.'

Erika Girardi/Jayne

'Wat er ook is gezegd, ik kan het je zonder enige twijfel vertellen, PK en ik denk niet dat je het met opzet hebt gedaan,' zei Dorit terwijl hij de olijftak uitstak.

'Ik had dit zo graag lang geleden gehoord,' antwoordde Erika.

Nu één vete voorbij was, keerde Eden zich tegen Rinna vanwege haar opmerkingen.

'Je was nooit aanwezig voor mij. Je bent er nooit,' zei ze. Rinna vuurde terug dat het haar schuld was dat ze naar Vanderpump was gegaan.

'Ik heb je zoveel van mijn tijd gegeven, mijn energie, mijn verdomde hart, klootzak!' Eden schreeuwde.

Eden Sassoon-foto

'Ik heb je alles gegeven, Lisa - alles! En voor jou om daar te zitten en te zeggen: 'Zodra je naar Vanderpump ging, was je klaar!' Het is niet goed dat je me behandelt zoals je doet. Ik ben het beu dat je over me heen loopt en me gebruikt als je verdomde zondebok. Ik maak helemaal geen grapje! En je weet dat! Ik ben er alleen maar voor je geweest!'

Is Eden gek geworden om een ​​kans te maken om volgend seizoen terug te keren? Waarschijnlijk.

Wat vond je van al het drama?