The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 7 Aflevering 17 Samenvatting: Aan wie verontschuldigde Erika Girardi zich?

Welkom terug bij The Real Housewives of Beverly Hills! De aflevering van deze week was wild en we zagen Erika Girardi in heet water komen. Eerst kreeg ze ruzie met Rinna over een opmerking die Rinna maakte over haar man, Tom. Toen ontdekte Erika dat haar man haar had bedrogen met een andere vrouw. Erika was begrijpelijkerwijs overstuur en confronterend met zowel Rinna als haar man. Maar uiteindelijk sloot ze vrede met hen beiden en verontschuldigde zich zelfs bij Rinna. Het was veel om in je op te nemen, maar we zullen het allemaal voor je opsplitsen!

Gebruikte Dorit cocaïne met haar vriendinnen op het feest van Lisa Rinna?

Dat was een van de meer prangende vragen The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 7 Aflevering 17 terwijl het gekibbel tussen de dames waanzinnige nieuwe hoogten bereikte.

Toen de aflevering begon, waren de dames er nog steeds mee bezig, waarbij Dorit de waterleiding aanzette om te beweren dat ze niet het type persoon was dat Rinna probeerde te suggereren.

'Rinna raakt gewoon zo van streek dat je gewoon niet weet wat ze uit die tas van haar gaat halen, maar het wordt een scherpe dolk', zei Kyle Richards tegen de camera.

'Ik zag wat ik zag, en dat gedrag spreekt nogal luid,' zei Rinna tegen de camera.

L naar de VP

De volgende dag besloot Lisa Vanderpump vredestichter te spelen en bezocht Rinna om te zeggen dat ze vond dat ze vreselijk was tegen Dorit.

Vanderpump nodigde Rinna uit voor een wijnproeverij bij haar thuis om te zien of zij en Dorit het goed met elkaar konden maken.

'Misschien kan ze haar excuses aanbieden aan Dorit, want eerlijk gezegd is ze nogal een bitch tegen haar geweest', zei Vanderpump tegen de camera.

Terwijl Rinna naar Philadelphia vluchtte voor een werkverplichting, begonnen de andere dames te winkelen, maar het vreemde gedrag van Eden ging door.

Eden Sassoon-foto

Eden besloot zich aan Erika vast te klampen en probeerde een vriendschapsring voor haar te kopen.

'Ik begrijp niet waarom je deze ring voor me koopt,' zei Erika verward.

'Omdat ik van jou houd!' Eden schreeuwde terug. 'Zeg gewoon dankjewel, en' ik hou ook van jou.''

Ja, er is iets vreemds aan de manier waarop Eden het aardig probeert te maken met de dames.

Enige tijd later ontmoetten Erika, Eileen en Kyle elkaar voor de lunch. Erika wilde haar excuses aanbieden voor de manier waarop ze zich tegenover Eileen gedroeg.

'Het spijt me dat ik aan tafel een inzinking kreeg. Ik verontschuldig mij. Het heeft niets met jou te maken. Ik was gestrest en die woorden zijn erg gevoelig voor mij, dus ik had een kernsmelting, 'zei ze.

'Ik was moe en ik was uitgeput van dat gevecht [met Dorit] en van het proberen om de hoofdweg te nemen - en toen nam ik de lage weg', giechelde Erika.

'Ik weet niet zeker of Dorit oprecht is,' zei Erika.

Dorit en Paul Kemsley foto

'Ik weet niet zeker of zij of PK begrijpen wat ze hebben gedaan.'

Ondertussen had Dorit een ontmoeting met PK en vertelde hem over de cocaïneclaims. Hij noemde haar 'schizofreen' voordat hij op Erika mikte.

'Ik bel haar man niet!' hij zei.

'Ze zou haar man moeten bellen, want ze ziet hem niet vaak. Check in. 'Hoe gaat het, Tom?' Het is zes maanden geleden.'

Ligt het aan ons, of lijkt PK iemand die vastzit op de middelbare school? Laat het eff groeien.

Het uitbundige feest van Lisa Vanderpump kwam eindelijk aan en de dames hadden moeite om zich aan de dresscode te houden. Blijkbaar waren rood, roze en diamanten onderdeel van de dresscode.

Dat is een typisch LVP-feest daar. Vanderpump merkte dat Dorit zich vreemd gedroeg. Dorit onthulde dat de spanning onder de groep dames haar te pakken had.

Verrassend genoeg was er geen cliffhanger. Alles leek goed te gaan, maar er is dit seizoen nog één aflevering over om al het drama te laten verdwijnen.

Wat denk je dat er gaat gebeuren?