The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 7 Aflevering 16 Samenvatting: Erika Girardi Flips Out

Welkom terug bij de laatste aflevering van seizoen 7 van The Real Housewives of Beverly Hills! In deze aflevering zien we Erika Girardi haar breekpunt bereiken en de andere huisvrouwen omdraaien. Het is een lang seizoen vol drama geweest en we gaan eindelijk wat antwoorden krijgen!

Heeft Erika Girardi zich tegen Dorit Kemsley gekeerd?

Dat was een belangrijke vraag over The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 7 Aflevering 16 terwijl de reis naar Hong Kong voortduurde.



Toen de aflevering begon, zetten de twee vrouwen hun epische ruzie voort.

'Je snakt naar mijn aandacht, en nu heb je die!' schreeuwde Erika naar Dorit.

'Wat zou ik in vredesnaam van je nodig hebben, Erika?' schreeuwde Dorit. 'Je bent niet interessant. Je bent niet leuk. Je bent zo koud als ijs.'

Erika onthulde toen dat ze nog steeds aan Panty Gate dacht.

Erika Girardi voor Bravo

'Denk je dat ik je echt leuk ga vinden na alles wat er met het ondergoed is gebeurd?' vroeg Erik. 'Je nam iets dat onschuldig was en veranderde het in dit:' Oh, ze doet het met opzet.''

Als je The Real Housewives of Beverly Hills online bekijkt, weet je al dat Erika's ondergoed een paar weken geleden voor veel opschudding zorgde op een feestje.

Erika onthulde aan de camera dat ze het geweldig vond om Dorit eruit te roepen.

'Het voelde goed om tegen Dorit te zeggen dat ze zelf maar naar de klote moest gaan.'

Verrassend genoeg wees Dorit er snel op dat ze geen idee had dat Erika zo sterk voelde als zij over de hele zaak. Daarna zei Lisa Rinna dat Dorit zich namens PK had moeten verontschuldigen.

'Het spijt me dat mijn man boos naar je vagina keek.'

Erika Girardi in Hongkong

Dorits verontschuldiging maakte de weg vrij voor Lisa Rinna om in haar gezicht te wijzen. Lisa Vanderpump sprak met haar mening over de kwestie.

'Ze vonden het eigenlijk allemaal een geweldig idee, en toen Erika het niet als een grap opvatte, trokken ze zich terug. Dat is niet eerlijk', zei ze.

Erika antwoordde dat ze nog steeds niet onder de indruk was van de manier waarop Dorit haar behandelde.

'Dit is f-king bulls-t. Ze wil me vernederen. Hoera, het is je gelukt.'

Tijdens de autorit naar huis onthulde Erika dat ze het gevoel had dat ze niet eerlijk was behandeld en vond dat Dorit daar rekening mee moest houden.

Elders gingen Vanderpump, Kyle en Dorit ergens anders heen om te proberen de ruzie te stoppen. Dorit bleef Erika in de maling nemen en zei dat haar team waarschijnlijk in haar hoofd zat.

De volgende dag ontmoetten de dames elkaar voor het avondeten, en Rinna aarzelde niet om Dorit te vragen of ze zich bij Erika had verontschuldigd. Erika onthulde dat ze dat niet had gedaan.

Lisa Rinna tijdens de modeweek

Erika drong aan en zei dat er nooit meer over gesproken had mogen worden. Zoals je waarschijnlijk kunt verwachten, zei Dorit dat ze zich niets kon herinneren van wat er gebeurde.

Kyle ging voor Rinna toen ze Dorits man erbij haalde. Blijkbaar was het omdat Kim in het verleden iets over Harry Hamlin zei en Lisa het niet leuk vond.

Erika liet de bom vallen waarvan de kern van haar bezorgdheid was dat ze het hele incident zelf aan haar man moest uitleggen.

'Mij uitschelden voor een f-king slet of hoer of iemands echtgenoot proberen te verleiden - het ging ten koste van mij, en ik ben degene die dat moet doorstaan,' snauwde ze.

'Je kunt je verontschuldigingen bij hem aanbieden en zeggen:' Weet je wat Tom, ik heb verzonnen ', en dan kan je man zich ook bij hem verontschuldigen.'

Dorit was het ermee eens dat dit de beste manier van handelen was, maar toen alles in orde leek, begon het allemaal weer. Eileen zei iets wat ze niet had moeten doen.

Dorit en Paul Kemsley foto

'Praat nooit meer over mijn kind! Hou je bek! Je weet niet waar ik elke avond mee bezig ben! Dat is echt ongevoelig. Je kind is er niet!'

Blijkbaar is Erika's kind een politieagent.

Oke dan.

Het ging van kwaad tot erger toen Rinna vroeg of Dorit cocaïne gebruikte in haar huis.

Wat vond je van al het drama?