The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 7 Aflevering 13 Samenvatting: De waarheid

Komt uit Welkom bij mijn samenvatting van The Real Housewives of Beverly Hills seizoen 7 aflevering 13! Deze aflevering was een doozy, en ik ben hier om je het gerecht te geven over al het drama. De aflevering begon met de dames die een liefdadigheidsevenement voor Erika's stichting bijwoonden. Terwijl ze daar was, raakte Lisa Rinna het aan met Kim Richards nadat ze een opmerking had gemaakt over Kim's nuchterheid. Dit leidde tot een verhitte discussie tussen de twee, waarbij Lisa Kim ervan beschuldigde een leugenaar te zijn. De volgende dag kwam het tijdens de lunch tot een hoogtepunt toen Eileen Lisa confronteerde met haar opmerkingen. Dit leidde tot een ruzie tussen de twee, waarbij Lisa uiteindelijk wegstormde. Later die dag had Kyle een ontmoeting met Dorit en PK om hun financiële situatie te bespreken. Tijdens de ontmoeting onthulde Dorit dat zij en PK eigenlijk behoorlijk rijk zijn en Kyle's hulp niet nodig hebben. Dit zette hun relatie onder druk, omdat Kyle het gevoel had dat er tegen haar werd gelogen. De aflevering eindigde met Lisa Rinna die Kim Richards confronteerde met hun ruzie van de vorige dag. De dingen raakten weer verhit tussen hen, maar uiteindelijk maakten ze het goed en besloten ze verder te gaan.

Heeft Lisa Rinna haar excuses aangeboden voor haar wilde beweringen over de nuchterheid van Kim Richards?

Dat was haar plan The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 7 Aflevering 13 toen duidelijk werd dat de enige weg vooruit was om open te zijn over haar uitbarsting.

Toen de aflevering van start ging, was Kyle Richards bezig met het opzetten van haar banketfeestje met vriend Carnie Wilson. Als je een reality-tv-junkie bent, herinner je je Wilson waarschijnlijk nog van Celebrity Apprentice.

Blijkt, het paar werd snelle vrienden en plant samen feesten. Het doel van Carnie's spel was om haar zoete lekkernijen aan de dames te laten zien.

Haar aanwezigheid zal er ongetwijfeld toe leiden dat haar verkoop van zoete lekkernijen door het dak gaat. Hé, iedereen houdt wel van wat gratis promotie.

Lisa Rinna was uitgenodigd voor het evenement, maar ze maakte duidelijk dat ze bang was om het evenement bij te wonen.

'Ik zweer bij God, ik kan me niet herinneren dat ik deze dingen tegen Eden heb gezegd, maar ik denk ook niet dat Eden zou liegen', gaf de actrice toe aan de camera.

als jij bekijk The Real Housewives of Beverly Hills online , weet je dat Rinna heeft geprobeerd de hele situatie af te wenden. Het is bijna alsof ze weet dat ze het heeft gezegd en het niet wil toegeven.

Lisa Rinna tijdens de modeweek

De waarheid lag echter om de hoek toen Harry Hamlin erbij betrokken raakte en ze onthulde dat ze Kim zou vertellen over haar aandeel erin.

Hé, dat was makkelijk... toch?

Op weg naar het feest gaf Lisa Rinna aan Erika en Eileen toe dat ze inderdaad die dingen had gezegd. Erika was het meest geschrokken, maar ze maakte zich ook zorgen om haar vriendin.

'Ik haat het om dit te horen. Kim gaat haar vermoorden,' zei Erika tegen de camera. 'Het is zwaar. Ze wordt helemaal gek.'

Eileen was teleurgesteld over de waarheid omdat ze het gevoel had dat Rinna zichzelf vernietigde door beweringen van dit kaliber te doen.

De volgende stop op haar verontschuldigingstour was om Kim de waarheid te vertellen waar iedereen bij was.

Eden Sassoon-foto

'Na de spelletjesavond ontmoette ik Eden, en ik zei in het heetst van de strijd een paar dingen die ik me niet precies meer herinnerde, en nu ik tijd heb gehad om erover na te denken en er met Harry over te praten, zeiden ze. Ik heb ze gezegd,' bekende Rinna.

'Je zegt altijd dingen, en dan denk je: 'Oh, ik zei het, en het spijt me!' Je hebt Eden verteld dat ik bijna dood ben, dat ik niet op een goede plek ben - dat is zo ongepast,' wierp Kim tegen.

Rinna vuurde terug: 'Nou, ik zie dat je nu op een goede plek bent.'

L naar de VP

Lisa Vanderpump besloot haar tijd te gebruiken om Rinna te roepen voor de manier waarop ze Kim behandelde. Rinna was erg afwijzend, maar Dorit besloot dat het haar tijd was om gehoord te worden en vroeg wat Kim had gedaan om haar zo te laten voelen.

'Je denkt niet aan de gevolgen voor andere mensen! Mijn kinderen zijn getroffen. Mijn zussen zijn getroffen. Mijn vrienden zijn getroffen. Mijn kleinkind zal erdoor worden getroffen!' schreeuwde Kim. 'Dit is zo verraderlijk!'

Kim richtte toen haar aandacht op Eden Sassoon, die op heterdaad was met Lisa.

'Jij, die aan het herstellen bent, ga rond en herhaal het!' schreeuwde Kim.

'Hoe zou je je voelen als ik achter je rug om zou zeggen:' Ik weet niet of Eden nuchter is of niet?''

Het kon Eden echter niets schelen, want ze was blijkbaar nuchter.

Kim Richards poseert

Je kunt jouw situatie niet vergelijken met die van ons,' redeneerde Kim over de manier waarop Eden steeds probeerde haar leven met dat van haar zus te vergelijken met dat van haar.

Het geheel werd vervolgens verdraaid tot opmerkingen die Kim maakte over Harry en Lisa belandde in topvorm.

'Weet je hoeveel mensen naar hem toe zijn gekomen en hebben gezegd:' Wat heb je gedaan?'' vroeg Rinna aan Kim. 'Dus het heeft onze familie pijn gedaan.'

Lisa Rinna QVC presenteert Super Saturday LIVE 2016

Daarna besloten alle dames behalve Vanderpump dat een nieuw blad de beste weg vooruit was.

Iets zegt ons dat LVP inspraak zal hebben of dit eindigt of niet.

Wat vond je van het drama?