The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 6 Aflevering 19 Samenvatting: 24/7 Munchausen

The Real Housewives of Beverly Hills seizoen 6 aflevering 19 was een uur vol drama waarbij kijkers op het puntje van hun stoel zaten. Van beschuldigingen van het veinzen van ziekten tot vijanden die vrienden worden, er was genoeg sappig materiaal om te bespreken. Hier is een samenvatting van de belangrijkste hoogtepunten uit de aflevering: - Lisa Rinna bleef de pot roeren met haar suggestie dat Yolanda Foster misschien de diagnose van de ziekte van Lyme vervalst. Dit leidde tot een verhitte discussie tussen de twee vrouwen, waarbij Yolanda Lisa ervan beschuldigde haar ziekte te 'bespotten'. - Kim Richards vertelde over haar strijd tegen verslaving en haar recente verblijf in een ontwenningskliniek. Ze gaf ook in tranen toe dat ze was teruggevallen, maar nu vastbesloten is om weer op het goede spoor te komen. - In een verrassende gang van zaken begroeven Eileen Davidson en Lisa Vanderpump eindelijk de strijdbijl na maanden van ruzie. De twee vrouwen hadden een openhartig gesprek waarin ze allebei toegaven dat ze het bij het verkeerde eind hadden gehad over elkaar. Al met al was het weer een wilde rit voor de dames van Beverly Hills. Tune in volgende week voor meer drama!

In The Real Housewives of Beverly Hills, seizoen 6, aflevering 19, probeerde Lisa Vanderpump haar excuses aan te bieden aan Eileen Davidson voor alles.

Probeerde het operatieve woord te zijn.Verder gaan waar vorige week gebleven was, The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 6 Aflevering 19 zag spanningen in de buurt van een all-time piek.

als jij bekijk The Real Housewives of Beverly Hills online , je kunt het allemaal meer dan wat dan ook of wie dan ook herleiden tot Lisa Rinna.

Bedenk eens dat gisteravond eigenlijk een voortzetting was van een conflict van vorige week over een gesprek dat Rinna maanden geleden had.

De eerste keer dat Rinna de M-Bomb (Munchausen-syndroom) in een aflevering liet vallen, was een eeuwigheid geleden, maar ach, het lijkt gisteren.

Om een ​​lang verhaal kort te maken? Lisa Vanderpump zei tegen Rinna dat Kyle Richards ook betrokken was bij de Munchausen-speculatie over: Yolanda Foster.

'Zeg gewoon: 'Ik ben op heterdaad betrapt' en klaar ermee!' Zei Rinna, niet bereid om de uitleg of het verhaal van Vanderpump te accepteren.

Richards leek ondertussen nog een stap verder te gaan en insinueerde zelfs dat Lisa Vanderpump de toespraak van Munchausen echt bij volmacht deed drijven.

Eileen Davidson, verrast door al deze gekke wendingen, vroeg Richards rechtstreeks van Vanderpump: 'Vind je het goed dat ze je verraadt?'

Erika Girardi zei: 'Kyle wil niet de prijs betalen om tegen Lisa Vanderpump in te gaan. Het is een hefboomrelatie. Het is geen vriendschap.'

Noem het wat je wilt, maar het kwam allemaal tot een hoogtepunt toen Richards probeerde Vanderpump haar kant te laten zien (niet dat we weten wat dat is).

Misschien was het doel om Lisa iets te laten toegeven van wat er was gezegd, zodat Richards er niet zo vreemd uitzag omdat hij niet van streek was.

Wie weet het in godsnaam eerlijk. Maar 'ik zie eruit als een verdomde mishandelde vrouw... dat kan ik niet', zei Kyle. 'Help me alsjeblieft te rechtvaardigen [je te steunen].'

'Laat me je helpen als je vriend,' zei Richards.

'Verander je verhaal nu.'

Vanderpump deed dat duidelijk niet, en het is duidelijk dat Richards het opgaf en weer haar werd ... laat maar. Wat een verspilling van een uur.

De dames vierden uiteindelijk de verjaardag van Kathryn Edwards terwijl we afwachten wat Lisa Rinna volgende week in de 90210 zal opwekken.