The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 6 Aflevering 11 Samenvatting: Zoals seks zonder orgasme

Welkom terug bij weer een sprankelende aflevering van The Real Housewives of Beverly Hills! Deze week maken de dames hun jaarlijkse reis naar Palm Springs - maar niet voordat ze eerst een klein drama hebben meegemaakt. De grootste bom deze aflevering is wanneer Erika Girardi onthult dat zij en haar man Tom al bijna een jaar geen seks hebben gehad. Onnodig te zeggen dat de andere vrouwen geschokt zijn - maar Erika is niet verontschuldigend over haar beslissing. Ondertussen is Lisa Vanderpump nog steeds aan het bijkomen van haar recente ruzie met Lisa Rinna. Ze vertrouwt Kyle Richards toe dat ze overweegt de show te verlaten als de zaken tussen hen niet verbeteren. Zoals altijd is er genoeg drama, gelach en catfights - dus houd ons in de gaten voor weer een wilde rit!

Het drama op The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 6 Aflevering 11 liet enkele castleden in de kou staan. Of erin als het ware .

Letterlijk . Kyle Richards en Lisa Vanderpump probeerden cryotherapie met Yolanda Foster. Maar dat was niet het belangrijkste aandachtspunt dinsdag ...Voor een keer waren de rollen deze week tegen Lisa Rinna omgedraaid, omdat de uitgesproken ster de schuld kreeg, zo leek het onterecht, voor een moeilijke situatie.

Natuurlijk begonnen we The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 6 Aflevering 11 terug te keren naar Yolanda Foster en haar ziekte van Lyme .

In het bijzonder hoe boos ze is op Kyle Richards en Lisa Vanderpump omdat ze insinueren dat haar kinderen, Anwar en Bella Hadid, het niet hebben.

Het leek alsof Yolanda Kyle en Lisa had verteld dat Rinna hen over deze geruchten had verteld en een impliciete rol had gespeeld bij het verspreiden ervan.

Het was echter Erika Girardi die Foster voor het eerst vertelde over de geruchten rond haar kinderen, na het 'gebabbel' op het etentje.

Dit alles bouwde zich op tot het moment waarop de bende Girardi ging zien optreden (in de homoclub in San Diego) en probeerde erachter te komen wie wat wanneer zei.

Rinna was niet degene die Foster over deze geruchten vertelde, hoewel ze dit seizoen deel uitmaakte van enorme hoeveelheden roddels.

Kortom, als je Foster en Rinna het vorige week hebt zien uitpraten, weet je dat dit ongemakkelijk is - en waarom ze misschien niet het voordeel van de twijfel krijgt.

Een 'groot onrecht jegens mij', noemde Rinna het, ongelovig dat ze de schuld zou krijgen voor het starten of escaleren hiervan, en eerlijk gezegd: 'Ik haat dat.'

Vergezeld door Girardi na haar show drongen de vrouwen er bij elkaar op aan om te bekennen: wie had met Foster gepraat over deze roddels over haar kinderen?

Girardi weigerde schoon te komen: 'Ik ben de persoon die het heeft verteld, 100 procent ... maar ik wil hier nu niet over praten', zei ze tegen de camera.

Rinna zag Girardi ontwijken en merkte op dat ze 'te veel protesteert' (haar woorden) voordat ze de aflevering als volgt perfect samenvatte:

'Het was als seks zonder orgasme: er gebeurde niets.'

Leuke tijden overal, mensen. Overal leuke tijden. Gebruik de video hierboven om bekijk The Real Housewives of Beverly Hills online nu!