The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 6 Aflevering 1 Samenvatting: Life's a Pitch

De dames van Beverly Hills zijn terug en ze zijn klaar om alles aan te pakken wat het leven op hun pad brengt. In de première van seizoen zes pitchen de dames allemaal ideeën voor een nieuwe zakelijke onderneming. Hoewel sommige ideeën een beetje vergezocht lijken, hebben andere potentieel. Alleen de tijd zal leren of een van deze bedrijven daadwerkelijk van de grond zal komen.

De echte huisvrouwen van Beverly Hills zijn terug, en als de première van dinsdag een indicatie is, belooft dit seizoen - en cast - net zo overdreven te zijn als altijd.

Vooral als je achternaam Richards is.

Op The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 6 Aflevering 1 , Kyle Richards probeerde een zonnebril van $ 75.000 (ze spotte niet met Dana Wilkey voor een paar dat $ 50.000 minder was?)

Ondertussen is Yolanda Foster bedlegerig in een hoogbouwflat, omringd door infuusdruppels en medicijnen.

Drie jaar geleden werd bij Foster de ziekte van Lyme vastgesteld en haar toestand ging steeds verder achteruit. Verhuizen naar het appartement van haar man in LA was logisch, aangezien ze dichter bij ziekenhuizen en behandelcentra moest zijn.

Voorafgaand aan de première van gisteravond kondigden Foster en haar man David aan dat ze na vier jaar huwelijk uit elkaar gingen. De opnames waren naar verluidt voorafgaand aan het nieuws ingepakt, maar kijkers zullen dit seizoen hoogstwaarschijnlijk op zoek zijn naar tekenen van spanning.

Terwijl Foster werd behandeld, praatten Lisa Vanderpump en Richards terloops over de toestand van hun castmate.

Ja, ze is ziek, maar ik heb haar een sms gestuurd en ze blijft me afwimpelen, klaagde Vanderpump.

Het is omdat ze ziek is.

Richards, duidelijk vers van een Echte huisvrouwen van Orange County binge, informeert naar de diagnose van Foster.

Wat betekent het echt? Doet ze dat eigenlijk hebben Ziekte van Lyme.

Ik had op dat moment de tv moeten uitzetten, maar dat heb ik niet gedaan omdat er duidelijk iets mis met me is.

De gesprekken komen op zaken, en Richards onthulde dat ze een scriptserie aan het ontwikkelen is gebaseerd op haar leven als kinderactrice (braaksel). Het lijkt erop dat haar oudere zus, Kathy Hilton, niet wil dat de vuile was van hun familie wordt gelucht, maar raad eens wie dat niet kan schelen?

Richards krijgt die van haar, en dat is dat. Beroemd zijn is geweldig, en ze heeft een lange weg afgelegd sinds ze 'Tante van Paris Hilton' is E! Waargebeurd Hollywood-verhaal: de Hilton Sisters .

Eileen Davis zien voorbereiden op haar scènes op The Young & The Restless was zo'n mooie afleiding; ze leert haar regels uit haar hoofd op een hometrainer, laat haar haar en make-up doen terwijl ze herinneringen ophaalt aan liefdesdriehoeken uit het verleden. Wat een traktatie.

Ik wist niet dat Davis' schoonvader dat was Dick Van Patten . Die man was geweldig.

Goed van Lisa Rinna dat ze er op staat Oprah's Waar zijn ze nu?

Ik heb wel een vraag. Rinna bestaat al een tijdje. Het is niet alsof ze in een enorm populaire serie uit de jaren 90 zat, van de aardbodem viel en onlangs weer boven water kwam.

Rinna heeft al één seizoen van RHOBA onder haar riem. Ik zou meer verrast zijn geweest als Jake Ryan er niet was geweest 16 kaarsen geselecteerd.

Hoe dan ook, Rinna is schattig openhartig en lijkt behoorlijk oprecht, gezien haar roeping.

Het etentje dat ze voor haar verjaardag gaf, was tam, volgens de normen van Housewives. Foster was in staat om een ​​spreuk te maken, maar dat maakt niet uit.

Foster's gezicht was make-upvrij, iets wat volgens Richards een opgraving waard was.

Terwijl Rinna Foster applaudisseerde omdat hij opstond, zich aankleedde en naar buiten stapte, was Richards enigszins geschokt dat een huisvrouw in Beverly Hills zich zou verwaardigen om haar voordeur met een schrik te openen.

'Ik ben het niet gewend om Yolanda de deur uit te zien gaan zonder make-up op', zei Richards tegen de camera.

'In Beverly Hills is een vrouw die naar een verjaardag gaat zonder een druppel make-up op... op het randje van schokkend.'

Dit werd niet gevolgd door: 'Ik denk dat wat ze deed moedig was' of 'goed voor haar'. Dat was het.

Ken Todd zei meer dan eens dat hij vond dat Foster eruitzag als sh--.

Vanderpump kon niet geloven dat Foster niet eens de energie had om wat concealer voor onder de ogen aan te brengen, wat suggereert dat ze 'tien seconden' nodig had om een ​​beetje op te knappen.

DE VROUW IS ZWAK EN BESTRIJDT MET DE ZIEKTE VAN LYME.

Richards is nog steeds boos op haar zus, Kim.

Wat dan ook. Die twee moeten hun problemen van de camera halen.

Wat vond je van de première? Volg de link naar bekijk The Real Housewives of Beverly Hills online , en laat hieronder je opmerkingen over de aflevering van gisteravond achter.

Wat mij betreft zijn de zaken zo niet goed van start.