The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 5 Aflevering 10 Samenvatting: Heb geen medelijden met me, B-tch!

Welkom terug bij The Real Housewives of Beverly Hills! Deze week gingen de dames verder met de nasleep van het explosieve gevecht van vorig seizoen tussen Lisa Rinna en Kim Richards. De aflevering begon met een ontmoeting van Lisa Rinna met een therapeut om haar woedeproblemen te bespreken. Ze zei dat ze de laatste tijd veel boosheid voelde en dat ze wil uitzoeken waarom. Later ontmoetten de dames elkaar voor de lunch en Kim bracht het feit ter sprake dat Rinna tijdens het gevecht tegen haar had geschreeuwd. Rinna zei dat ze spijt had van wat ze deed, maar ze wil niet dat iemand medelijden met haar heeft. Later ontmoette Rinna Kyle Richards om te bespreken wat er vorig seizoen tussen hen was gebeurd. Kyle zei dat ze Rinna vergeeft voor wat er is gebeurd, maar dat ze geen vrienden meer met haar wil zijn. Rinna ging toen naar Eden Sassoon en vertelde haar over haar ontmoeting met Kyle. Eden zei dat ze begrijpt hoe Kyle zich voelt, maar ze denkt dat Rinna diep vanbinnen een goed mens is. Al met al was het weer een aflevering vol drama van The Real Housewives of Beverly Hills!

De damesweg struikelde erover naar Santa Barbara The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 5 Aflevering 10 , maar hun spa-retraite was allesbehalve ontspannend.

Steek uw hand op als u verrast bent.Toen seizoen 5, aflevering 10 van The Real Housewives of Beverly Hills begon, organiseerde Kyle Richards een spa-dag vol plezier en verwennerij voor de dames.

Als er iemand is die verwennerij nodig heeft, zijn het deze vrouwen, die het harde leven leiden dat ze leiden. Ook hier ontkwamen ze niet aan echte ontberingen, zo bleek.

Kyle ging ervan uit dat er een lunch en wat wijnproeverijen zouden zijn, maar uiteindelijk kreeg hij alleen wijn en wat druiven en walnoten, niet zozeer lunch.

Lamesaus. Maar wij jochie.

Kim Richards, die zoals je weet als je bekijk The Real Housewives of Beverly Hills online heeft gestreden tegen verslavingsproblemen, was ieders eerste zorg.

Ze ziet er tegenwoordig geweldig uit en was blij met mangosap in plaats van wijn, maar gezien haar moeilijke geschiedenis is het moeilijk om je geen zorgen te maken over Richards.

Later had Eileen Davidson een pokeravond bij haar thuis, bijgewoond door Kyle met Brandi Glanville en Lisa Rinna met Kim. Beide Lisa's waren niet beschikbaar.

Onderweg naar het feest maakte Rinna zich zorgen dat Richards van de wagen zou zijn gevallen, aangezien ze een beetje afwijkt, maar Kim zei dat ze nog steeds nuchter was.

Het werd ongemakkelijker nadat Kim zei dat Monty, haar ex-man die tegen kanker vecht en bij haar woont, er niet is geweest, dus ze is een beetje van streek.

Toen snauwde Kim 'Heb geen medelijden met me, teef' toen Lisa Rinna probeerde ... nou ja, heb medelijden met haar. Dit kwam allemaal een beetje uit het niets.

Passend gezien het feit dat Kim Richards op Revenge was gecast, begonnen de twee te praten over weer acteren, en Lisa zegt dat ze er goed in is.

Zo erg zelfs dat ze niet kan zeggen of ze wordt geknoeid of niet door haar collega-castlid, en is constant gespannen. Of is dat gewoon Kim in het echte leven?

Dit was ook voordat we aan de pokertafel kwamen. Brandi Glanville begon f-bommen te laten vallen en Kims humeur begon haar zus ook zorgen te baren.

Kyle stapte uit. Kim volgde.

'Ik drink niet, ik rook niet, ik gebruik geen drugs... Ik heb niets te verbergen', zei Kim tegen haar zus, die haar niet geloofde, waarna Kim deze bom liet vallen:

'Ik heb 100 procent pijn. Voordat ik het huis verliet, gaf Monty me iets... tegen de pijn, dat de dokter me gaf, en ik nam het en dat was het,' zei Kim.

Kyle was stomverbaasd, en dat is niet alles:

Nadat Brandi Kim probeerde te helpen vertrekken voordat het uit de hand liep, probeerde Kyle met haar te praten. Brandi stond in de weg en toen werd het fysiek.

Schokken en woorden werden uitgewisseld, wat pizza ging de lucht in en we vragen ons af waarom deze gekke dames er zo lang over deden om weer naar beneden te gooien.

Naar zwart vervagen.