The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 5 Aflevering 1 Samenvatting: Wie heeft de White Party gecrasht?

De première van seizoen 5 van The Real Housewives of Beverly Hills was op zijn zachtst gezegd explosief. De aflevering begon met de dames die een wit feest bijwoonden dat werd georganiseerd door Lisa Vanderpump. Het feest nam echter snel een wending toen Kim Richards het evenement crashte en een scène veroorzaakte. Het is duidelijk dat dit seizoen vol drama gaat worden, en we kunnen niet wachten om te zien wat er daarna gebeurt.

The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 5 Aflevering 1 startte een nieuwe reeks van 90210-waanzin op Bravo Tuesday, en wat is een betere plek om het op gang te brengen dan ....

De Witte Partij. Het is al legendarisch zolang we ons kunnen herinneren.Naast nieuwkomers Eileen Davidson en Lisa Rinna waren ook voormalige castleden Adrienne Maloof, Camille Grammer en Taylor Armstrong aanwezig.

Het toneel was klaar voor drama tijdens de jaarlijkse soiree van Kyle Richards. Wie heeft geleverd?

Het is duidelijk dat de soap-operasterren zich niet bij de cast voegden om vrienden te maken. The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 5 Aflevering 1 bewees dit punt in schoppen.

Het was echter een veteraan uit de serie die voor het grootste deel van de cast als folie diende.

Eerst praten we bij met Yolanda Foster, die trots is op haar dochters Gigi Hadid en Bella Hadid, en met Brandi Glanville, die zoals gewoonlijk een puinhoop is.

Ze koestert na vorig seizoen nog steeds een wrok tegen Lisa Vanderpump. Zucht.

Wat betreft de Vanderpump-regels star, geeft ze toe dat ze zich van de dames heeft gescheiden nadat ze zich in een hinderlaag had gelokt, maar Kyle zegt dat ze nooit iets toegeeft.

Dan ontmoeten we Lisa Rinna, althans in de context van deze Bravo reality-smash.

De actrice en Kyle zijn kennissen, en ze is getrouwd met acteur Harry Hamlin, met wie ze twee dochters heeft, Delilah, 16, en Amelia, 13.

Kyle bestelt wat Chanel-gestempelde cakepops voor het feest, want KYLE.

Brandi Glanville maakt zich klaar voor de soiree en is nerveus over Lisa, en het feit dat voormalig co-ster Adrienne Maloof er ook zal zijn.

Wanneer de shindig begint, arriveert het model en maakt het zichzelf ongemakkelijk.

Brandi voelt zich buitengesloten, ondergedompeld en verstrikt in een wereld van drama en is zelfs nog onhandiger dan Kim Richards, die zich de laatste tijd goed voelt. Dat zegt veel.

Lisa Rinna en Harry Hamlin arriveren, maar zeggen dat ze snel moeten omdat ze op weg zijn naar de Gekke mannen serie wrap party. Haar agenda is net volgeboekt, dames.

Brandi trekt Adrienne opzij om te proberen het vlees te pletten. Of in ieder geval een poging daartoe.

Adrienne stemt er verrassend genoeg mee in om een ​​keer koffie te drinken en dit uit te praten. We zullen moeten bekijk The Real Housewives of Beverly Hills online om te kijken hoe dat gaat.

Kyle krijgt alle meisjes bij elkaar om te dansen. Behalve Brandi. Omdat GESLOTEN.

Lisa vertrekt zonder afscheid van haar te nemen en vertelt de camera's dat ze eigenlijk niet boos is op Glanville. Ze heeft op dit moment gewoon medelijden met haar voormalige vriend.

Ze weet dat ze een goede vriendin is en het was Brandi die die brug in brand stak.

Is dat waar? Komen ze er binnenkort weer uit? Volgende week lijkt het erop dat Brandi en Adrienne gaan zitten, dus verwacht daar veel vuurwerk.