The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 4 Aflevering 17 Samenvatting: Iedereen haat Lisa

Welkom terug bij The Real Housewives of Beverly Hills! De aflevering van deze week was zoals altijd een wilde rit. Lisa had zoals gewoonlijk veel drama. Laten we er meteen in duiken en een kijkje nemen naar al het drama dat plaatsvond!

The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 4 Aflevering 17 liet zien dat de bende Lisa bleef aanvallen, een terugkerend thema van de afgelopen weken.

De inzet is nu echter aanzienlijk hoger geworden, omdat dit een VAKANTIE-EPISODE is. De locatie: het thuisland van Joyce Giraud, Puerto Rico.

Plaats naar believen een racistische opmerking van Brandi Glanville.

Joyce wil doorgaan met de reis omdat ze zegt dat haar overleden vader en/of de leidinggevenden van Bravo dit zouden willen en/of haar contractueel zouden verplichten dit te doen.

Lisa Vanderpump heeft zelfs nog nooit een badkamer met haar man gedeeld, dus deze kamers waar ze in PR verblijven, zijn eigenlijk alsof ze het voor haar onderduiken.

Yolanda Foster en Brandi bespreken de veranderende dynamiek en hoe Lisa een bemoeial is die Scheana Marie vaak in haar gezicht duwt. Ze besluiten iets te zeggen.

De volgende dag verder The Real Housewives of Beverly Hills Seizoen 4 Aflevering 17 , en de ongemakkelijke spanning begint op te bouwen. Langzaam maar zeker suddert het.

Brandi doet mee als ze Lisa oproepen wegens verbroedering met de vijand, en betreurt dat Lisa in plaats van hun dagelijkse telefoontje om te roddelen, nu Kyle belt.

Het is een spelbreker, we weten het.

Lisa blijft volhouden dat ze niets verkeerds heeft gedaan, en hoewel ze misschien manipulatief en controlerend is, helpt Brandi haar bewering niet te weerleggen.

Ze brengen het ene non-issue na het andere ter sprake, de vrouwen laten Lisa zich zonder reden aangevallen voelen en iedereen raakt van streek, zonder enige oplossing.

Vrijwel de leerboekdefinitie van hoe NIET om te gaan met conflictoplossing. Standaard tarief als je bekijk The Real Housewives of Beverly Hills online .

In plaats van dit te laten sissen, gooit Brandi benzine op het vuur en vertelt Kyle dat Lisa een tabloidverhaal wilde lekken over Mauricio dat hij een affaire had.

Brandi Glanville, omdat ze zo'n goede vriendin van Kyle is, zei tegen Lisa dat ze dat niet moest doen, maar zegt dat Lisa het toch deed. Kyle en Mauricio confronteren Lisa en Ken.

Dat laatste duo lacht erom, maar Mauricio is niet in een grappenstemming. Later gaan Brandi en Lisa er weer tegenaan voor ronde twee ... of tweehonderd op dit punt.

Brandi daagt Lisa uit om een ‚Äč‚Äčleugendetectortest te doen, en de spanning is groot tijdens het diner, waar Kyle gewoon 'de lucht wil klaren' door Lisa 'een laatste kans' te geven.

Na nog meer gekibbel verontschuldigen Lisa en Ken zich, iedereen raakt in paniek en degenen die het geluk hebben niet direct betrokken te zijn, staren vol ongeloof toe.

Goede Tijden.