The Real Housewives of Atlanta Trailer: Tapes, Tears and, Yes, Titties

Welkom bij The Real Housewives of Atlanta, een show waar het drama zo groot is als de huizen en de schaduw altijd wordt gegooid. Deze dames weten hoe ze het vuur moeten opstoken, of ze nu terugklappen naar hun vijanden of pronken met hun rijkdom. Bereid je voor op een aantal explosieve gevechten, schokkende onthullingen en, ja, veel tieten.

Ze staan ​​misschien bekend als The Real Housewives of Atlanta, maar één ding wordt heel duidelijk gemaakt in de eerste preview voor seizoen 12 van deze franchise:

Sommige van deze vrouwen zijn misschien niet lang meer huisvrouw.In de eerste uitgebreide blik op de explosieve actie en emotie die gaat komen, zijn tal van relaties duidelijk op de klippen gelopen, met gepraat over huwelijkse voorwaarden en zelfs open huwelijken die deze Bravo-trailer domineren.

Welke relaties zijn gedoemd? Welke krijgen een tweede leven?

En wie staat er op het punt om ronduit te ontploffen?

Scroll naar beneden voor een diepgaande preview van wat er gaat gebeuren...

1. Wie is er aan boord voor seizoen 12?

Wie is er aan boord voor seizoen 12?Kenya Moore keert terug en voegt zich bij veteranen NeNe Leakes, Cynthia Bailey, Kandi Burruss, Porsha Williams en Eva Marcille. De officiële 'vrienden van' dit jaar zijn Tanya Sam en Marlo Hampton.

2. VECHT! GEVECHT! GEVECHT! GEVECHT!

GEVECHT! GEVECHT! GEVECHT! GEVECHT!De trailer verspilt geen tijd met het weergeven van de dames die ermee bezig zijn, aangezien chaos al vroeg heerst en we Kenya Moore horen roepen 'stop ermee!'

3. Ze schreeuwt kraai

Ze schreeuwt kraaiIk zei toch dat die dame gek was, zegt een hoogzwangere Marcille, terwijl Williams iemand aanspoort deze kamer te verlaten.

4. NeNe zegt nee nee

NeNe zegt nee neeHet duurt niet lang of Leakes schreeuwt nee, nee, nee, nee, nee terwijl de krankzinnigheid om haar heen losbarst. En dit alles in de eerste 15 seconden!

5. Het is nog steeds aan!

HetLeakes en Bailey zullen dit seizoen duidelijk nog steeds op gespannen voet staan, ondanks het feit dat ze hun vriendschap bij de laatste reünie leken te begraven.

6. Welkom bij haar duistere kant

Welkom bij haar donkere kantCynthia heeft een kant die jullie niet kennen, vertelt Leakes bijvoorbeeld aan Hampton in de clip.

7. Controverse! Op camera vastgelegd!

Controverse! Op camera vastgelegd!Later wordt aan Cynthia (door Burruss) onthuld dat iemand je heeft opgenomen terwijl je [NeNe] achtervolgde, een onthulling die Leakes lijkt te leiden om Bailey uit te schakelen.

8. Bling! Bling!

Bling! Bling!Aan de positieve kant voor Cynthia zien we Mike Hill een aanzoek doen! Met een enorme diamanten ring! 'Ik wil dat je voor altijd de mijne bent', zegt hij.

9. En toch...

En toch...Er lijken onmiddellijk problemen te zijn in het paradijs, waarbij Hill Bailey confronteert met haar ex. Je had seksuele affaires, en deze persoon is de hele tijd in mijn gezicht, zegt hij, waardoor Bailey de kamer uit stormt.

10. Wat betreft Porsha?

Wat betreft Porsha?Alles is niet perfect. Ze worstelt zelf met verloofde Dennis McKinley. Nadat ze hun dochter in maart hadden verwelkomd, begonnen er geruchten te circuleren dat hij haar bedroog.

11. Deed hij dat wel?!?

Deed hij dat wel?!?Ik heb een fout gemaakt, zegt McKinley tegen Williams in de trailer, waarop ze antwoordt: ik ga het oplossen. Maar sommige dingen zijn niet te vergeven.

12. Begin van het zeer trieste einde

Begin van het zeer trieste eindeMoore en echtgenoot Marc Daly zijn onlangs na twee jaar huwelijk uit elkaar gegaan. En dit seizoen zal ons een blik geven op waar het allemaal fout ging.

13. Marc Daly en Kenia Moore

Marc Daly en Kenia MooreWe bevinden ons momenteel op een heel lage plaats, zegt Moore tegen Bailey, wanneer hem wordt gevraagd of ze gelukkig is in haar huwelijk, voorspellend wat we allemaal weten dat gaat komen.

14. Eff jij! Ik heb je niet nodig!

Effe jij! ik donLater, nadat huwelijkse voorwaarden onhandig zijn gevoerd, ontploft Daly op Moore. Je kunt alles aan, ik bouw het weer op! schreeuwt hij, tot haar grote schrik.

15. Wat betreft het huwelijk van NeNe?

Wat NeNe betreftHet goede nieuws is dat haar man nu kankervrij is. Het slechte nieuws? Voor hem? Is dat NeNe misschien met een paar andere mannen wil zijn.

16. Wat een griezel!

Wat een engerd!Je sluipt door Atlanta, zegt ze tegen Peter, voordat ze vraagt: Wat vind je van open huwelijken?

17. Marcille versus Moore!

Marcille tegen Moore!Je wilt geen probleem met mij. Geloof me, zegt Moore tegen het einde van de promo aan de andere kant van de tafel tegen Marcille, waardoor haar rivaal reageert: 'Vice Versa.'

18. Ze is een koudhartige slang. Kijk in haar ogen!

Ze'Iemand in deze kamer is de f-ckin slang!' iemand geweldig schreeuwt op een gegeven moment.

19. Wat vind je daarvan, NeNe?

Wat vind je daarvan, NeNe?Nou... oké dan! Daarom houden we van je!

20. Wanneer gaat seizoen 12 in première?

Wanneer gaat seizoen 12 in première?The Real Housewives of Atlanta gaat in première op 3 november om 8/7c op Bravo.

eenentwintig.

Kan ik de trailer nu bekijken?Ja graag! Bekijk de video hierboven en laat het aftellen beginnen!

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: