The Real Housewives of Atlanta Seizoen 9 Aflevering 22 Samenvatting: Lieg Phaedra?!?

The Real Housewives of Atlanta seizoen 9 aflevering 22 was een doozy! Phaedra Parks beweerde dat ze niet op de hoogte was van de geruchten dat haar man, Apollo Nida, haar bedroog. Maar veel van de andere huisvrouwen dachten dat ze loog. Het was een spannende aflevering, met veel geschreeuw en vingerwijzen. Maar uiteindelijk is het aan elke kijker om te beslissen of ze Phaedra geloven of niet.

De dames bleven kibbelen over het tweede deel van het reüniespektakel, maar sommigen barstten ook in tranen uit.

Ja, The Real Housewives of Atlanta Seizoen 9 Aflevering 22 was een emotionele aangelegenheid die bewees dat deze dames van elkaar houden ... zelfs als ze een groot deel van het seizoen vechten.Kandi Burruss komt weer bij elkaar

We begonnen met Andy Cohen die zich afvroeg of Porsha Williams echt woedebeheersing bijwoonde. Kandi wees er snel op dat ze het gevoel had dat Porsha opnieuw loog.

Toen Porsha Kenia op de boot aanviel, beweerde Phaedra dat de andere vrouwen Porsha doelbewust hadden gepest om een ​​reactie van haar te krijgen.

Andy wilde toen weten waar Kenia's hoofd naar toe was met Matt Jordan.

'Hij was heel lief. Hij leek altijd een aardige vent,' begon ze.

Kenia op de reünie

'Toen hij al die rare tekenen begon te vertonen van boos worden, dingen slaan, maar niet boos op me zijn. Ik stelde dat niet echt gelijk aan het beledigen van hem.'

De dingen namen een hilarische wending toen Cynthia probeerde te doen alsof ze zich zelf afvroeg waarom Kenia hem de hele tijd terugnam. Het probleem?

Cynthia was een van de redenen waarom Kenia hem meerdere keren terugnam. Andy ondervroeg haar hierover, maar ze veegde het af en zei dat ze het gevoel had dat ze het konden laten werken.

Cynthia Baily

Net toen we dachten dat het drama op zijn einde liep, bevestigde Andy dat Matt een Woman Crush Wednesday-post had gedeeld, waarin hij beweerde dat hij van Porsha hield.

'Bedankt, maar nee bedankt,' zei Porsha, maar meende ze het echt, of zei ze dat alleen maar om Kenia stil te houden? We komen er waarschijnlijk wel een keer achter.

We hebben eindelijk het broodnodige inzicht gekregen in de vraag of Phaedra het had over haar scheidingstijdlijn. Phaedra zei dat ze niet kon begrijpen waarom Apollo Nida de scheiding betwistte, omdat ze hem al $ 100.000 had gegeven.

Ze bracht haar definitieve vonnispapieren mee en zei dat de scheiding op 12 juli 2016 was afgerond. Kenia stemde toe en zei dat Apollo niet zou scheiden en het niet zou kunnen betwisten.

De dames bleven kritiek op elkaar afvuren, maar het bracht ze nooit echt verder. Andy vroeg Phaedra waarom ze Porsha alleen over de scheiding vertelde.

Phaedra over de echte huisvrouwen

Phaedra beweerde dat ze alleen maar zin had om het aan vrienden te vertellen. Um oke.

We kwamen toen meer te weten over Sheree's gespannen relatie met Bob en of ze nog steeds met hem praatte. Phaedra bevestigde dat ze het gevoel had dat zijn opmerkingen over het wurgen van Sheree een stap te ver waren en dat hij daarvoor zou moeten antwoorden.

Sheree zei dat ze al zijn opmerkingen voor haar kinderen had weggehouden.

'Met Bob was het veel verbaal, emotioneel misbruik en we hebben wat onenigheid gehad', zei ze.

Sheree Whitfield spreekt

'Ik heb er tien jaar niet over gesproken. Ik wilde mijn kinderen beschermen en ik wilde er gewoon nooit over praten.'

Nou, dat was nogal een relatiedrama. Rechts?!

Wat vond je van het tweede deel van de reünie? Ben je aan boord voor meer?