The Real Housewives of Atlanta Seizoen 9 Aflevering 2 Samenvatting: Doei, Porsha!

De tweede aflevering van seizoen negen van The Real Housewives of Atlanta begon met Porsha die onthulde dat zij en Kordell officieel gescheiden waren. De rest van de aflevering concentreerde zich op de dames die zich voorbereidden op Cynthia's jaarlijkse modellen- en mimosafeest. Op het feest baarde Kenia opzien toen ze tijdens een gesprek met Cynthia over de scheiding van Porsha begon. Dit leidde ertoe dat Porsha Kenia confronteerde met haar opmerkingen. De twee gingen heen en weer voordat Kenia wegliep. Later kondigde Porsha aan dat ze de show zou verlaten om zich op haar carrière te concentreren. Ze nam afscheid van haar huisgenoten en verliet het feest. Het was een met drama gevulde aflevering van The Real Housewives of Atlanta!

Er is geen tekort aan drama wanneer Porsha Williams in de buurt is.

Dat werd bevestigd op The Real Housewives of Atlanta Seizoen 9 Aflevering 2 , toen Porsha verscheen op het housewarmingfeest van Kenya Moore.

Ja, hetzelfde huis dat allesbehalve compleet was en waar de cast waarschijnlijk niet in zou mogen filmen. Hoe graag Kenia ook denkt dat het huis een paleis is, het moet worden voltooid voordat iemand gewond raakt.

Kenia was begrijpelijkerwijs geïrriteerd door Porsha's optreden op het feest. Als je The Real Housewives of Atlanta online bekijkt, weet je dat deze twee geen vrienden zijn.

Kenia besloot haar vijand mee naar buiten te nemen en de wet vast te stellen.

'Ik wil dit niet ongemakkelijk maken of zo, maar ik heb je niet uitgenodigd vanwege een aantal dingen die bij eerdere evenementen waren gebeurd', begon Kenia.

Porsha begreep het volledig en vertrok met haar vriendin, Phaedra Parks. De producenten waren ongetwijfeld geïrriteerd dat Porsha en Kenia het niet deden, maar het was erg volwassen van Porsha om gewoon te vertrekken.

Porsha Williams bij The Ivy

Het komt niet vaak voor dat deze dames zomaar een situatie kunnen verlaten zonder in een enorme vechtpartij terecht te komen. Porsha merkte op dat de hele situatie erg ongemakkelijk was.

Shereé Whitfield voelde de behoefte om achter de dames aan te rennen om op de hoogte te blijven van wat er gebeurde, maar een verslagen Porsha was vastbesloten om te bewijzen dat ze een veranderde vrouw was.

Als je dacht dat Porsha de enige ongenode gast was, dan heb je het helaas mis. Matt Jordan kwam opdagen en vroeg om een ​​privégesprek met zijn voormalige vlam.

'Ik deed het slecht. Ik had het fout. Ik had het echt mis', zei hij. Kenia leek zeker verrast door de verontschuldiging en het was duidelijk dat hij haar terug aan het winnen was. Het hielp ook dat hij haar steeds zijn 'koningin' noemde.

Ze nam hem mee terug, voordat ze haar beslissing aan de camera uitlegde.

Kenia op de reünie

'Matt is een man die echt van me houdt, die het goed met me wil doen', zei ze.

Ja, we geloven je, Kenia.

Elders ging Cynthia Cynthia Bailey met volle kracht vooruit met haar scheiding van Peter Thomas, maar het kon hem niets schelen om met haar advocaat te praten.

Toen ze elkaar ontmoetten, onthulde Peter dat hij het niet het juiste moment vond om haar te bezoeken. Peter had geen zin om naar de advocaat te gaan was een prioriteit voor hem.

'Als dit proces zo gaat, gaan we voor een lange tijd scheiden', onthulde Cynthia voor de camera.

Het is absoluut duidelijk dat Cynthia wil dat de hele beproeving voorbij is, maar Peter lijkt vastbesloten om het voor lief te nemen. Peter tilde een paar dagen eerder het deksel op zijn borstkas op en het drong tot hem door dat Cynthia niet langer zijn contactpersoon voor noodgevallen zou zijn.

Cynthia Bailey in shock

Nadat Cynthia had onthuld dat ze nog steeds om hem gaf, belde Peter de advocaat. Dat was niet zo moeilijk. Rechts?!

Later besloot Kenia dat ze over de bemoeienis van Sheree heen was en wilde dat er wat harmonie zou zijn met de dames, dus organiseerde ze een date voor ze allemaal om naar een 'escape room' te gaan.

Dit had tot gevolg dat Kenia haar motieven onthulde toen ze Sheree confronteerde omdat ze haar huis had vernield. Sheree opende dat er veel werk aan het huis moest worden gedaan.

De dames maakten vervolgens ruzie over de inrichting van het huis. Het was een zielig voorbeeld van hoe vreselijk deze dames met elkaar kunnen zijn. Kenia noemde Sheree toen een hoer en verdween.

Wat vind je van de ontwikkelingen?

Geluid uit hieronder!