The Real Housewives of Atlanta Seizoen 9 Aflevering 19 Samenvatting: Bijgerechten en bijgerechten

De nieuwste aflevering van The Real Housewives of Atlanta was een drama vol! De dames bleven met elkaar ruzie maken en er waren veel bijgerechten en bijgerechten bij betrokken. NeNe Leakes bleef botsen met Kenya Moore, terwijl Porsha Williams het moest opnemen tegen newbie Shamea Morton. Ondertussen had Cynthia Bailey te maken met een familiedrama.

Was de restaurantonderneming van Kandi en Todd een enorme mislukking?

Dat was een van de meer prangende vragen toen we ingingen The Real Housewives of Atlanta Seizoen 9 Aflevering 19 , maar het was eigenlijk nog maar het topje van de ijsberg.Toen de aflevering van start ging, liet Todd Kandi weten dat ze ver achter op schema liepen als ze wilden dat de opening van het restaurant impact zou hebben.

Kandi vond echter dat de beste manier om ervoor te zorgen dat ze niet met een rood gezicht achterbleven, was door er zoveel mogelijk werk in te steken nu het nog kon. Daarover straks meer.

We schakelden over naar Kenia en Sheree die spraken over hun recente breuken.

'Ik heb gewoon het gevoel dat ik [Bob] al zoveel jaren heb beschermd', beweerde Sheree. Ze had het gevoel dat Bobs opmerkingen in Hawaï haar hielpen om over hem heen te komen.

Kenia op de reünie

Kenia begon toen over haar mislukte relatie met Matt. Ja, de man die voorwerpen kapot lijkt te maken als hij kwaad wordt op Kenia.

'Zijn verlangen om met me te trouwen is nooit weggegaan', onthulde Kenya voordat ze zei dat ze nog steeds van hem hield.

'Hoe meer hij zich openbaarde, hoe meer ik besefte dat hij niet de ware voor mij was.'

Gaan deze twee vrouwen langer dan twee weken vrienden blijven? De tijd zal het leren.

Dingen namen een schokkende wending toen Todd een telefoontje kreeg van Apollo Nida. Ja, hij ontsnapte uit de gevangenis en had een slaapplaats nodig.

Natuurlijk maken we een grapje! Het telefoontje van Nida was om op te scheppen over het hebben van een nieuwe vriendin, die 'een upgrade' was van Phaedra.

Hij zei toen dat Phaedra hem probeerde te villen en achter zijn rug om te scheiden, dus hij zei dat het lelijk voor haar zou worden.

Phaedra reageert

Nu Phaedra's scheiding erg in de lucht hing, was Cynthia extatisch dat haar eigen scheiding voorbij was, maar het was een bitterzoete aangelegenheid.

'Peter heeft de loop van mijn leven veranderd, en voor alle geweldige dingen die daaruit zijn voortgekomen, zal ik altijd dankbaar zijn', onthulde ze aan de camera.

'Ik word 50 jaar oud, en ik heb het gevoel dat deze eerste 50 voor de mensen om me heen was waar ik van hou en deze volgende 50 voor mij.'

De dag van de opening van het restaurant was eindelijk aangebroken, maar Kandi was bang dat Todd het niet zou kunnen redden. Todd liet toen de bom vallen dat hij $ 100.000 boven budget was.

Dat is veel extra geld om te besteden aan een zakelijke onderneming die op het punt stond te mislukken. Porsha heeft nooit op de gastenlijst gestaan, dus ging Phaedra naar haar huis en bracht de nacht door.

Sherien Almufti foto

De dingen namen een gekke wending toen Sherien met een houding binnenkwam.

'Boom, ik ben er!'

Met iedereen geschokt tot in de kern, beweerde Sherien dat ze er alleen was om Apollo te vertegenwoordigen omdat hij in de gevangenis zat.

'Wat moet ik met dit kuiken?' Kandi vroeg de camera.

'Ik wil geen problemen.'

Foto Sherien Almufti

Kandi stelde toen vragen over de relatie en Sherien hield zich niet in.

Vrouwtje was er niet, dus ik was er meer dan zij,' antwoordde Sherien met een glimlach. 'Hij is twee jaar weggeweest. Ze is er maar twee keer geweest.'

Apollo pleegde toen een telefoontje en onthulde dat de scheiding niet was afgerond. Dat deed iedereen twijfelen of alles wat Phaedra zei wel waar was.

Kandi Burruss bij Grammy Awards 2017

Het leek erop dat Sherien alles zei wat ze kon om wat drama te veroorzaken en dat lukte.

Wat vond je van de ontwikkelingen?