The Real Housewives of Atlanta Seizoen 9 Aflevering 17 Samenvatting: Aloha & Goodbye

The Real Housewives of Atlanta seizoen 9 aflevering 17 was hartverscheurend voor fans toen we afscheid namen van een van de oorspronkelijke huisvrouwen, Shereé Whitfield. Shereé maakt vanaf het allereerste begin deel uit van de show en haar vertrek is zeker een enorm verlies voor de serie. Ze zal echter altijd herinnerd worden vanwege haar pittige persoonlijkheid en ongelooflijk gevoel voor mode. In deze aflevering zagen we Shereé Whitfield voor het laatst afscheid nemen van de andere huisvrouwen terwijl ze zich voorbereidde om met haar gezin naar Hawaï te verhuizen. Hoewel het zeker triest was om haar te zien gaan, weten we dat ze altijd deel zal uitmaken van de Real Housewives of Atlanta-familie.

Zijn Kenya Moore en Phaedra Parks erin geslaagd vrienden te blijven?

Dat was een van de meer prangende vragen The Real Housewives of Atlanta Seizoen 9 Aflevering 17 .Toen de aflevering begon, speelden de twee vrouwen tennis en deden ze alsof alles goed was tussen hen. Het was een leuke afwisseling van hun aanhoudende gekibbel.

Op een gegeven moment vergeleken ze zichzelf met de zusjes Williams. We maken geen grapje.

We schakelden toen over naar Cynthia Bailey die haar aanstaande ex-man behandelde met wat roomservice. Blijkbaar viel hij in Maui en bezeerde hij zichzelf heel erg.

Cynthia Bailey en haar haar

Peter wees er snel op dat het vreemd voelde om in hetzelfde hotel te zijn, maar in verschillende kamers. Na dat kleine goudklompje bevestigde Cynthia voor de camera dat ze er geen moeite mee had om Peter seks te geven om hem beter te laten voelen.

Maar ze besloot ermee door te gaan en hem een ​​bijbel te geven.

Peter besloot toen om erachter te komen of zijn voormalige vlam op dit moment iemand zag. Ze bevestigde dat ze dat niet was, maar had alle intentie om iemand anders te vinden.

Peter leek van streek, maar Cynthia onthulde dat zij dacht dat zij degene was die het huwelijk mislukte.

Later die avond roosterde iedereen Peter voor zijn verjaardag en niet zoals hij waarschijnlijk had gewild. Iedereen leek ervan te genieten, maar je kon zien dat er nog steeds vijandigheid was tussen Sheree en Bob.

Sheree Whitfield spreekt

Op de een of andere manier kon Cynthia niets slechts zeggen over haar vroegere vlam. Ze gaf nog steeds veel om hem.

Tijdens een boottocht probeerde Bob het goed te maken met Sheree.

'Ik wilde me verontschuldigen,' zei hij.

'Je ziet er niet eens iets verkeerds in als je weggaat en zes maanden lang niet belt,' antwoordde Sheree.

'En toen je erover sprak, zag je me zonder mijn veiligheidsgordel en wilde je op de rem trappen en me uit de auto werpen. Om mij kwaad te doen, of de dood. Het is misbruik. Het is mentale mishandeling en dan maak je er een grapje van - dat is al de hele tijd zo geweest.'

Sheree ging zelfs zo ver dat hij zei dat zijn beweringen dat hij een veranderd man was onjuist waren en toen ging Bob in de aanval.

'Wil je dat ik mezelf hier laat bloeden? Om mijn verdomde polsen door te snijden zodat je weet dat ik het meen?'

Sheree zei dat ze gewoon wilde dat hij ermee instemde dat wat hij deed verkeerd was, voordat ze de camera's vertelde dat de relatie voorbij was.

'Wat hem en mij betreft, het is voorbij, ik heb het gevoel dat ik eindelijk dat deel van mijn leven kan afsluiten.'

Later dacht Kenia dat het een goed idee zou zijn om te vieren dat Cynthia en Phaedra gingen scheiden en organiseerden ze een feest. Zoals je waarschijnlijk kunt verwachten, waren beide vrouwen niet onder de indruk.

Phaedra over de echte huisvrouwen

Phaedra ontsnapte snel en Porsha las een sms die Phaedra haar daarna had gestuurd.

'Het gaat goed, maar ik ben ontsteld dat ze zouden denken dat het uiteenvallen van een gezin de reden is voor een feest en dat de gastheer de onbeduidende vrouw is die mijn man sms'te - walgelijk en schandelijk', las Porsha.

Porsha ging toen naar Phaedra's hotelkamer om te controleren of alles in orde was.

'Ik zei je niet in de buurt van die vaars te komen,' zei Porsha over Kenia, maar Kenia verscheen aan de deur voordat Porsha kon verwerken wat er werd gezegd.

Voor wat het waard is, Kenia leek in de war door de gang van zaken.

Kenia op de reünie

'Je hebt zo vaak gezegd dat je op de beste plek bent waar je ooit bent geweest,' zei Kenia, maar Phaedra zei dat Kenia 'onbeduidend' was.

'Geef je mij de schuld dat je huwelijk is verbroken?' vroeg Kenia. Phaedra antwoordde dat ze dat niet deed, maar ze zei ook dat ze niet dol was op de manier waarop ze met haar man flirtte.

'Het is gewoon een heel ander niveau van skanky,' zei Phaedra tegen de camera.

De twee vrouwen gingen uit elkaar en hun vriendschap werd verscheurd.

Zullen ze ooit dingen repareren?