The Real Housewives of Atlanta Seizoen 9 Aflevering 14 Samenvatting: Lieg Porsha Williams?!?

Welkom terug bij The Real Housewives of Atlanta! De aflevering van deze week was een doozy, en we hebben het niet alleen over de pruik van Kenya Moore. De dames vervolgden hun reis naar Barcelona en het werd verhit tussen Porsha Williams en Kandi Burruss. Porsha beschuldigde Kandi ervan dat ze haar probeerde te drogeren met een pil die haar 'geil' zou maken, maar Kandi ontkende het. Porsha beweerde toen dat ze de pil had ingenomen, maar het werkte niet. Dit leidde tot een schreeuwwedstrijd tussen de twee vrouwen, waarbij Porsha Kandi ervan beschuldigde een 'leugenaar' te zijn en Kandi tegen Porsha zei dat ze 'full of sh*t' was. Het argument stierf uiteindelijk weg, maar de schade was aangericht. Kenia en Cynthia Bailey kozen allebei de kant van Porsha, terwijl Sheree Whitfield de kant van Kandi koos. Het is veilig om te zeggen dat deze twee niet snel vrienden zullen worden.

Er is de afgelopen weken veel heen en weer gegaan tussen Kandi Burruss en Porsha Willaims. Dit heeft veel te maken met Porsha's beweringen dat Kandi lesbisch is.

Op The Real Housewives of Atlanta Seizoen 9 Aflevering 14 , die claims groeiden armen en benen en Kandi had er niets van.Toen de aflevering van start ging, was Kandi tekeer en tekeer voor de camera over het mislukte etentje.

'Al die valse, valse, hypocriete leugenaars,' beweerde Kandi. 'Ik weiger met een van die meisjes van gisteravond in een bus terug te rijden.'

Kandi hield voet bij stuk en nam een ‚Äč‚Äčaparte auto, terwijl de dames die in de bus achterover leunden. als jij bekijk The Real Housewives of Atlanta online , weet je al dat Kandi wrok kan koesteren.

Sheree Whitfield begon tegen de camera te praten en leek te denken dat Phaedra Parks er allemaal bij betrokken was.

Kandi Burruss bij Grammy Awards 2017

'Ik wacht tot Phaedra toegeeft dat ze een deel had van dit hele lesbische gedoe,' onthulde Sheree. Porsha onthulde vervolgens aan iedereen in de bus dat er een grote kans was dat ze die dingen over Kandi had gezegd, maar ze kon zich niet herinneren wanneer.

Dat is liegen uit het boekje, Porsha en iedereen weet al dat je liegt, dus de mal is uit. Dit betekende het einde van de glamping-trip, maar niet het einde van het drama.

Toen Kandi naar huis terugkeerde, werd ze kandid in een biechtstoel over Porsha.

'We weten allemaal dat Porsha met meisjes omgaat,' zei Kandi tegen de camera. 'Ik weet het. Ze weet het. Ze weet dat ik het weet. We zitten samen in hetzelfde schuitje!'

Porsha Williams-afbeelding

Alsof dat nog niet genoeg drama was, onthulde Kandi dat zij en Porsha een triootje hadden met Todd Tucker.

'Ze stond voor me. Hij stond achter me en ze kuste me,' onthulde Kandi. 'Er was tong, en toen vertelde ze me dat ze mijn p --- y wilde eten tot ik klaarkwam.'

Oke dan.

Terwijl al dit gekke drama aan de gang was, kreeg Phaedra te horen dat haar scheiding met Apollo Nida was afgerond.

'Ik hoop gewoon dat we goed genoeg vrienden kunnen blijven zodat we een aantal feestdagen samen kunnen vieren', mijmerde ze.

Het is geweldig dat ze in ieder geval wil proberen een relatie met haar ex-man te behouden, maar dat zal zijn nieuwe verloofde niet leuk vinden.

Terwijl de ene relatie eindigde, liep een andere op de klippen. Porsha maakte zich zorgen over de manier waarop zij en Todd zich tegenover elkaar gedroegen en vroeg zich af of het de moeite waard was om hun relatie voort te zetten.

Porsha's centrale zorg was dat haar man nog niet helemaal klaar was voor een volwassen relatie. Todd gaf haar een ketting om blijkbaar te laten zien hoeveel ze voor hem betekende.

Dit was echter niet genoeg om weer in haar goede boeken te komen. Porsha begon te schreeuwen over de manier waarop Todd zijn baan verloor en dat ze er niet was om hem te bemoederen.

Hij was niet onder de indruk, maar Porsha zei dat als hij geen manier zou vinden om zijn leven weer op de rails te krijgen, het voorgoed voorbij zou zijn. Zou er een nieuwe en verbeterde Todd aan de horizon kunnen verschijnen?

Waarschijnlijk niet.

Kandi Burruss poseert op Instagram

Uiteindelijk besloten Kandi en Porsha de lucht te klaren met een lunchafspraak. Porsha probeerde (en faalde) om iedereen de schuld te geven en probeerde zelfs van onderwerp te veranderen.

'Ik ben hier niet om je zaken te vertellen, maar als je daarheen wilt, Kandi, dan is het wat het is,' schreeuwde ze.

'Want als ik vrijgezel ben en dat is wat ik ervoor kies om te doen, maar als ik getrouwd ben en ik ervoor kies om andere vrouwen in mijn bed te nemen en ze als pannenkoeken om te draaien, dan is dat iets heel anders.'

Porsha beweerde toen dat Kandi een sekskerker had en dat het nog spannender werd. De ruzie eindigde toen Porsha beweerde dat Kandi zeven jaar lang een relatie had met een vrouw.

Is dit allemaal een list voor beoordelingen, of houden deze beweringen steek?

Klik op de reacties hieronder!