The Real Housewives of Atlanta Seizoen 9 Aflevering 13 Samenvatting: Als deze bossen konden praten

Welkom terug bij een nieuw seizoen van The Real Housewives of Atlanta! De aflevering van deze week was zoals gewoonlijk vol drama. We zagen hoe Kenia en Porsha zich ermee bemoeiden vanwege enkele opmerkingen die Porsha maakte over het huwelijk van Kenia, wat leidde tot een fysieke woordenwisseling. Zoals altijd was er veel achterbaksheid en kattigheid onder de dames. Laten we in de samenvatting duiken, zullen we?

Is het de dames gelukt om hun meningsverschillen een dag opzij te zetten?

Dat werd op de vraag gesteld The Real Housewives of Atlanta Seizoen 9 Aflevering 13 toen ze op kamp gingen.Toen de aflevering begon, bleven de dames zich afvragen of het een goed idee zou zijn om hotels te gaan zoeken. Ze wilden niet in tenten slapen.

Sheree Whitfield verspilde geen tijd om het drama op gang te brengen en vroeg Marlo welk lid van de groep met dames kon slapen.

Sheree Whitfeield-afbeelding

Marlo wist meteen over wie ze het had en vertelde haar net als Kandi Burruss erover. Sheree had echter het gevoel dat het geen goed moment was om ernaar te vragen.

In plaats daarvan onthulde ze aan de camera dat ze het snel in de openbaarheid wilde hebben.

'Ik heb op mijn tong gebeten en dit de hele tijd vastgehouden', onthulde ze. Ja, kijkers thuis hebben ook op jou gewacht om het te onthullen.

Het drama ging verder toen de dames hun tenten opzetten. Ze verzamelden zich rond het kampvuur en Marlo riep Kenia uit omdat ze haar niet had uitgenodigd voor het housewarmingfeest.

Kenia Moore Rode Neus Foto

'Ik heb al meerdere keren mijn excuses aangeboden', zei Kenya, maar Marlo liet het er niet bij zitten.

'Je bent zo ellendig. Je oorbellen zijn een ramp,' zei Marlo. Ze besloot toen om Kenia's uiterlijk nog meer te dissen door haar valse wimpers te richten.

Het meest schokkende diss kwam echter in de vorm van Marlo die Kenia vernielde omdat ze geen relatie met haar moeder had.

'Als iemands moeder er niet mee lastig gevallen wil worden,' begon ze terwijl ze naar Kenia keek. 'Daardoor weet je dat ze slecht is.'

De andere dames stapten uiteindelijk in en waren het erover eens dat haar opmerkingen beneden de gordel waren.

Phaedra probeerde de vrede te bewaren door de dames te vertellen dat ze pauze hadden en dat ze het met elkaar moesten kunnen vinden. Ze ging zelfs zo ver dat ze zei dat ze activiteiten moesten ondernemen om dingen op te lossen.

Phaedra reageert

De volgende ochtend waren de dames aan het kletsen over scheiden. Phaedra merkte op dat haar scheiding met Apollo Nida bijna voltooid was.

Kandi kwam tussenbeide en zei dat ze had gehoord dat een scheiding sneller kan gaan als een van de echtgenoten in de gevangenis zit, maar Phaedra was geïrriteerd over haar tussenkomst.

Cynthia onthulde dat haar scheiding bijna voorbij was.

'Het maakt me verdrietig dat Peter niet bij de ondertekening van de echtscheidingsconvenant wil zijn', onthulde ze.

Enige tijd later gingen de dames uit eten en Kenia besloot dat het het beste was om haar vete met Marlo opzij te zetten.

'Ik was erg van streek dat ik je pijn had gedaan, en ik bied mijn excuses aan', begon Kenya.

'Uw excuses zijn aanvaard en ik bied mijn excuses aan voor enkele van de gemene dingen die ik gisteravond heb gezegd,' antwoordde Marlo.

'Maar ik zal voorzichtig te werk gaan,' voegde ze eraan toe.

Terwijl Marlo's vete met Kenia voorbij was, begon ze een nieuwe vete met Kandi.

Kandi Burruss bij Grammy Awards 2017

'Ik heb net dingen gehoord. Ik wil het weten. Kandi, ben je lesbisch?' zij vroeg.

Kandi flipte en eiste te weten wie haar de details vertelde. Toen het vorige gesprek werd herhaald, werd Porsha op de hete stoel gezet.

'Dus je zegt dat ik insinueerde dat ze lesbisch was, maar ik zei niet dat ze lesbisch was,' blafte ze.

Kandi liet toen de bom vallen dat ze had geprobeerd met vrouwen naar bed te gaan.

'Ja, ik heb het geprobeerd. Ja ik heb! Maar geloof me, ik ben niet de enige aan deze tafel die dat heeft.' Kandi bedoelde deze woorden voor Porsha.

'Je weet helemaal niets van wat ik heb gedaan!' snauwde Porsha.